Multi Theft Auto

poruka: 4
|
čitano: 1.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Multi Theft Auto

vidim da nema niti jedna tema o mta, pa kako?
super zabavna igra :D

za one koji ne znaju MTA je dodatak igri GTA:SA koji tezi nekih 15mb i pretvara gta u multiplayer igru sa brdo zabavnih stvari i mogucnosti.

Mene zanima kako napraviti server, tj. kako na server ubaciti drugi automobil ili mu povecati brzinu.

Na obicnom san andreasu se samo otvori file handling.cfg i promijeni se.

Pitanje je kako da se server pokrene ali sa mojim cfg-om?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Multi Theft Auto
luka_cro kaže...

vidim da nema niti jedna tema o mta, pa kako?
super zabavna igra :D

za one koji ne znaju MTA je dodatak igri GTA:SA koji tezi nekih 15mb i pretvara gta u multiplayer igru sa brdo zabavnih stvari i mogucnosti.

Mene zanima kako napraviti server, tj. kako na server ubaciti drugi automobil ili mu povecati brzinu.

hehe sto onda samp radi {#}

Sretan Božić i godina nova!
17 godina
neaktivan
Re: Multi Theft Auto
luka_cro kaže...

Frajeru, ovo vrijedi kao i za svaku MP igru: ti ne možeš mijenjati neki dio igre, a da ostali to vide bez iste te promjene s njihove strane. Npr. ako ti staviš Audi R8 umjesto nekog automobila, ako ga ostali na serveru nemaju, vidjet će te kako se voziš u stock autu, ili još izglednije, igra će se crashat.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
17 godina
neaktivan
Multi Theft Auto

A kako onda postoje tisuce drugih servera gdje ima kustomiziranih automobila i motora koji su sve samo ne defaultni?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice