Ovako dakle:
Skinuo sam sa interneta GTA San Andreas REAL V2.S njime sam dobio i Crazy Trainer no to nema veze.Jučer sam skinuo MTA San Andreas 1.0.verziju.Počeo sam praviti neke mape malo za zabavu ali da nije online nego malo da sam igram.
1. PROBLEM:Uglavnom,igra u početku dobro radi ali nakon nekog vremena kada napravim mapu,dakle postavim neke ograde okolo zgrade i te materijale,iz visine kada bi C.J. trebao pasti on stoji u zraku raširenih ruku.
1.1PROBLEM:Iz daljine (Dakle nekih 500 metara od o.grada i tih objekata) stavim C.J-a,krenem do tih objekata i odjednom kao da se neki zid stvorio ispred mene,nemogu dalje
1.2PROBLEM:Isti problem kao i 1.1:Uđem u automobil,s njime krenem do tih objekata,i kad hoću izaći odjednom me nešto kao baci nekih 500 metara i ista priča,nigdje nemogu.
2.0PROBLEM:Nekada se zna dogoditi da kad krenem testirati odjednom mi C.J. padne dolje a kamera ostaje na jednom mjestu skupa sa onim gumbovima save,save as,objects,testing;a oznake od miša nigdje,jedino što mogu je stisnuti escape i izaći iz igre i ništa drugo,pa molim vas zna li netko rješenje.