Molim vas pomagajte!!!!! zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 944
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim vas pomagajte!!!!!

kupio sam od jednog lika call of duty black ops. igra je bila korištena pa mi je dao svoj acc od steama. ja sam promijenio mail i šifru od acc.

danas sam dobio neki virus na kompu pa sam morao formatirat komp. sad sam instaliro steam i neće mi se ulogirat u acc. otišao sam tamo da mi podatke pošalje na mail.

i otišao sam da ću se ulogirat tamo na mail i nemogu. ja sad nemogu vidit podatke od steama koje sam dobio na mail. dali je ikako moguće da na drugi acc instaliram ili da nekako uđem... bilo što!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Molim vas pomagajte!!!!!
CiNc kaže...

kupio sam od jednog lika call of duty black ops. igra je bila korištena pa mi je dao svoj acc od steama. ja sam promijenio mail i šifru od acc.

danas sam dobio neki virus na kompu pa sam morao formatirat komp. sad sam instaliro steam i neće mi se ulogirat u acc. otišao sam tamo da mi podatke pošalje na mail.

i otišao sam da ću se ulogirat tamo na mail i nemogu. ja sad nemogu vidit podatke od steama koje sam dobio na mail. dali je ikako moguće da na drugi acc instaliram ili da nekako uđem... bilo što!!!

Znači, zaboravio si šifru od maila?

Idi na ono zaboravio sam lozinku.

Ako ne uspiješ, obrati se steamu putem poruke i objasni im situaciju.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan

kako da se njima obratim

probao sam ali se moram ulogirat a nemogu jer mi je hakiran acc

16 godina

o boze trazi lozinku od maila nazad kad dobijes i promjenis onda idi na steam i trazi takoder nazad na mail ako niti to nece morat ces nekako dokazati da je acc tvoj ili kontaktiraj lika!? jesi na steamu promjenio mail sa njegovog na svoj i stisnio verify!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
Molim vas pomagajte!!!!!
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice