Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.396.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Minecraft

Ne znam da li je ovo namjerno ostavljeno ili je propust, ali u creative modu možeš propasti kroz mapu, jer se oni crno-sivo-bijeli blokovi što su na dnu mape mogu razbit :D

ver. 1.8.1

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 21:06 (denix).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Što znači taj Experience bar? Kad dobijem level ništa se ne dogodi.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft
Tinča14 kaže...

Što znači taj Experience bar? Kad dobijem level ništa se ne dogodi.

to se dodaje u 1.9

Maky
17 godina
neaktivan
Minecraft

Ovako stoje stvari:

• Mapa ce se resetirati. Bit ce neka s manje brda i planina radi lakse gradnje.
  • 90% je sigurno da cu uzet server (platit hosta). Bit ce oko 10 slotova, neznam jos koliko ram-a. Uzrt cu kod najjeftinijeg hosta,nisam bas bogat.
  • Server ce se zvati ili BugCraft ako nidjo i fermi odluce izabrati neko drugo ime za njihov server, ili ce se zvati CreatingCraft (prijedlozi za neko krace ime molim)

Tako sam odlucio. 

BTW,nakon resetiranja mape, gradite normalne gradjevine, znaci ne neke wool natpise itd..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

e ljudi jel mi može neko pomoc prije tjedan dana sam instaliro Win 7 professional 64-bit verziju i sad hoću pokrenut minecraft i kaže mi bad video card drivers a kad sam instaliro windowse poskido sam sve najjnovije drivere, a prije dok sam imo win 7 ultimate 32-bit sve je radilo perfektno 
molim neko pomoć!!!!! 

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stavi PixelCraft :D
14 godina
neaktivan
Stavi ime PixelCraft :D
15 godina
neaktivan
Minecraft

može mi enko pojasnit kak da hostam onaj hamachi server, jer kad ga pokrenem javlja mi da ima premalo RAM-a pa nemrem igrat kad uđem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...
Stavi ime PixelCraft :D

Zapravo, dobra ideja, sviđa mi se ime {#}

Odsad se server zove PixelCraft!

Mucko Pokvareno Djubre i admin MC servera.. Fuck Yeah!
17 godina
neaktivan
Minecraft

Goddamn it...

Sad i meni više ne radi server.

Neznam što da napravim, sve je pokrenuto kako treba, sve radi na PC-u na kojem je server pokrenut,mogu se spojit, al nitko se drugi ne može spojiti (čak niti laptop spojen u LAN sa serverom).

0 0 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...

Goddamn it...

Neznam što da napravim, sve je pokrenuto kako treba, sve radi na PC-u na kojem je server pokrenut,mogu se spojit, al nitko se drugi ne može spojiti (čak niti laptop spojen u LAN sa serverom).

Firewall, provjeri kakva je konekcija i sl. Jeli ti dođe do onoga "logging in..." pa stane ili uopće nereagira na server?

17 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
lzgr kaže...

Goddamn it...

Firewall, provjeri kakva je konekcija i sl. Jeli ti dođe do onoga "logging in..." pa stane ili uopće nereagira na server?

Sve je radilo do jucer, danas vise ne radi. Ljudi mi kazu da dodje do konektiranja, i tu uopce ne pprepozna server. Nije mi jasno zasto nece. 

BTW di je najpovoljniji hosting u hrv? Htio bih unajmit server za sto manje para.

15 godina
neaktivan
Minecraft

Ovi (http://treepuncher.com/) mi se čine najpovoljniji, imaju servere i u UK.

Kod baš nema povoljnih servera.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:02 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
lzgr kaže...
Vkm996 kaže...
lzgr kaže...

Goddamn it...

Sve je radilo do jucer, danas vise ne radi. Ljudi mi kazu da dodje do konektiranja, i tu uopce ne pprepozna server. Nije mi jasno zasto nece.

BTW di je najpovoljniji hosting u hrv? Htio bih unajmit server za sto manje para.

- Probaj skinuti nove server fileove te učitati staru mapu. (Naravno prije toga ćeš napraviti backup ;) )

Eh hosting... Ja bi ti iskreno preporučio gamehr, jer svi ostali su gamad. Obećaju ti 1024mb rama i onda kažu to je samo prvih par dana i sl.

A možda nebi bilo loše ni zakupiti vps mašinu. Realno gledajući moći ćeš i više slotova.

Evo sad ću pogledati malo "poznatije" hostinge i vidjeti kako stvari stoje. Hrvatske naravno, kao što si tražio.

hrvatski hosting - 50kn, 512mb rama (1gb - 90kn) (Znači slotova možeš koliko hoćeš, ali ako staviš više, više će i lagati - logično! )

gamehr - 10 slotova - 512mb rama - 50kn (Istina, skuplje ali znam da su puzdani)

I čini mi se da je to-to od hr hostinga koji nude mc, bar mislim... Ako naiđem na još koji napisati ću...

16 godina
lzgr kaže...
Vkm996 kaže...
lzgr kaže...

Goddamn it...

Nemoj hrvatski hosting, vidio si sto je bilo kad sam ga ja imao :D

Volim jabuke :) | bugcraft.info
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
lzgr kaže...
Vkm996 kaže...
lzgr kaže...

Goddamn it...

Nemoj hrvatski hosting, vidio si sto je bilo kad sam ga ja imao :D

Moram priznati da se ne sjecam... Podsjeti me pls.

Bilo je to prije par mjeseci,pa sam zaboravio.

16 godina
17 godina
neaktivan

Moram priznati da sam zaboravio {#}

Moze link na taj hostig da ga znam izbjeci?

14 godina
Minecraft

Ako koga zanima, iznajmljujem ja Minecraft server. 

Cijena:

do 8 igrača - 30kn mjesečno

do 15 igrača - 50kn mjesečno

Za više se dogovorimo.

Brzina je odlična, nema lagga niti malo nikad ni pod kojim uvjetima, uptime je jako dobar, ne bi trebalo biti problema. IP je naravno stalan.

Pristup serveru vam ne mogu dati, dakle sve se odvija preko mene. Ako budete htjeli instalirati neke modove (bukkit, canary itd..) morat ćete me uputiti jer to još nisam nikada instalirao.

Ako si (ste) zainteresiran/i, javi mi se na privatnu.

Facebook going down ^.^ jadne loodache

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft
Pozdrav svim fanovima mc-a trebam pomoc kupio sam novi hard inst win i sve ostalo i dode mi ovo kad pokrenem mc

The JVM could not be started. The maximum heap size (-Xmx) might be too large or an antivirus or firewall tool could block the execution.
“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Probaj isključit antivirus ili firewall kao što piše, možda ga blokira nešto. Koliko RAM-a imaš?

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.soma.fm/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Probaj isključit antivirus ili firewall kao što piše, možda ga blokira nešto. Koliko RAM-a imaš?

4 gb

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
13 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

probo sam iskljucit firewall ali nista 

15 godina
neaktivan
Minecraft

Probaj pokrenut MC "kao administrator".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minecraft

OK dečki,bilo mi je teško donijeti ovu odluku, ali sam morao.

Server se gasi i više se neće pokretati zbog tehničkih problema. Eventualno ako krešo još nešto uspije iskemijat, ali sumnjam.

Bilo mi je lijepo igrati s vama. Nadam se da ćemo se vidit na CroCraftu ili nekom drugom serveru. Možda unajmim hosting i pokrenem ponovno server pod finalnim nazivom "PixelCraft".

Hvala na svemu ljudi!

EDIT: Kaže Krešo da je to do igre i da je svima tako. Znači ima nade za ponovnu uspostavu PixelCrafta/CreatingCrafta

BTW što mislite o projektu:

Dioklecijanova palača u Minecraftu

?

To će mi biti prijava za crocraft server. Kad se ponovno uspostavi PixelCraft, prenijet ću je tamo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 22:41 (lzgr).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Otkad sam instalirao minecraft 1.8.1 igra se crasha svakih 30-50 sec.

Jel se još kome crasha ili samo meni ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Kad će se ponovno uspostaviti PixelCraft?

Može li mi netko preporučiti server na kojem mogu igrati u međuvremenu??

lzgr, dobra ideja!!{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 23:03 (TaNk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TaNk kaže...

Kad će se ponovno uspostaviti PixelCraft?

Može li mi netko preporučiti server na kojem mogu igrati u međuvremenu??{#}

CroCraft Public ako još uvijek radi.

Kad će se uspostaviti?

To neznam.

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Otkad sam instalirao minecraft 1.8.1 igra se crasha svakih 30-50 sec.

Jel se još kome crasha ili samo meni ?

stavi 64-bit javu i problem riješen

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Probaj pokrenut MC "kao administrator".

hvala sad radi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice