- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da će podić razinu kompletne mape, a pogledajte hotbar!
Yeah, the level generator isn't exactly tweaked for 512 height: i.imgur.com/nowNT.png
Vjerjoatno će se s vremenom ogladnit...Zanimljivo :D
jer to iz 1.8 ili neki mod?
1.8
Izgleda da će podić razinu kompletne mape, a pogledajte hotbar!
Yeah, the level generator isn't exactly tweaked for 512 height: i.imgur.com/nowNT.png
ja preso cijelu mapu nigdje nicega zanimljivog:)
Koju mapu, kako, kad? Cijelu mapu ne možeš preć jer je praktički beskonačna. Ne znam na što točno misliš...
sutra kupujem origigi verziju :P
Evo par slikica sa CroCraft servera.
vi na rocraftu igrate s inventory i world editorom jel?
na privatnom ne, ali imamo iconomy pa možemo kupovati stvari, ali opet moraš pare nabavit nekako :)
na privatnom ne, ali imamo iconomy pa možemo kupovati stvari, ali opet moraš pare nabavit nekako :)
pa ali i u economyu su stvari ograničene ne?
Kolko para toliko materijala.
meni se sviđa ovj render videa! grafika je kao u bioshocku!!!
samo mislim da je to izvan mogućnosti jave, mislim nisam u javi vido 3d igru sa badass grafikom
samo mislim da je to izvan mogućnosti jave, mislim nisam u javi vido 3d igru sa badass grafikom
Nije, sve se može kad se hoće. Ali to onda ne bi bio Minecraft.
smatram da bi to i dalje bio minecraft, mislim koncept i smisao igre se nebi promjenio samo što bi igra bila oku puno ugodnija i privukla bi veći dio publike
smatram da bi to i dalje bio minecraft, mislim koncept i smisao igre se nebi promjenio samo što bi igra bila oku puno ugodnija i privukla bi veći dio publike
Kako da ukomponiras razbijanje blokova u ovo: ?
Ma ne tako, samo da je malo lijepse, malo dotjeranije a opet kockasto.
Imate photo realism mod odlican je.
Kako da ukomponiras razbijanje blokova u ovo: ?
Ma ne tako, samo da je malo lijepse, malo dotjeranije a opet kockasto.
Imate photo realism mod odlican je.
Ti mislis na druge texture , refleksije i to? A tako vec da :D
Slažem se, ali Minecraft se bazira na igrivosti, grafika je tu sporedna stvar. Ovakva grafika i čini igru simpatičnom. Da se grafika i učini "ljepšom" oni kojima se dosada nije svidjela igra, neće ni s boljom grafikom.
A u vezi Jave, ovaj 3D engine je npr. napravljen kompletno u Javi pa pogledaj malo na početku mogućnosti -
A isprogramirat možeš sve što možeš zamislit, ograničava te samo mašta.
E dečki ste čuli za campcraft?? Uglavnom to je mod gdje možeš postavljati svoje šatore, i preživiti u njima. Mod je too awsome!!! Ja sam startao novi world s ciljem da ga što više istražim i da se vratim onda kući!! (a nakon prvog putovanja sam se izgubio unatoč mapi, /facepalm). Uskoro ću postat ss-ove da vidite kakav je to mod!!!
EDIT: Slike stižu tek sutra jer večeras sam crknut ko pas. I btw s ovim modom se ajmo reć zajeba*am, snimam kao epizode (a nemogu zapravo jer imam loš komp pa sve šteka minecraft :(() da sam ja Grill Bers. Sutra treća epizoda!! U početku ošo na zapad i tamo malo polarnih krajeva, ništ više. Zatim se vraćam i izgubio put do kuće :((. Odoh na istok, tamo malo tundra malo tropski krajevi :D. I idem na jug, a ono za sada sve smrznuto, sve je led i snijeg (uglavnom tundra) :((. Ostaje sjever i onda idem po novu mapu i novo istraživanje!!!! Jednostavno avanture do booli :D. I prati me moj pas kojeg sam našo na zapadu (nazvao sam ga kao i moj ne baš nedavno preminuli pas Aris
). Uglavnom Cilj mi je što više otkriti a da ne poginem :D. Mislim da bi u beti 1.8 Notch mogao uvesti i ovo jer i ovo je za avanturiste. :D. Ali baš je pravi doživljaj, kao da sam u pravom šatoru :D.
Ima neko IP od hrvatskog minecraft servera? Ali cracked ili hamachi server...
Imas CroCraft.
Koliko sam vidio puno je ljudi otislo na njega(privatni).
Za privatni se moras prijaviti sa slikama nekih kreacija(dobrih).
Tu ti je uglavnom ekipa s buga i njihovi poznanici.
Imas CroCraft.
Koliko sam vidio puno je ljudi otislo na njega(privatni).
Za privatni se moras prijaviti sa slikama nekih kreacija(dobrih).
Tu ti je uglavnom ekipa s buga i njihovi poznanici.
Baš suprotno, sada je puno ljudi došlo na server a prije ih je bilo malo :)
O.o,neko je gledal doktora Who-a :D
"Kada pogledate u njih, oni se “zamrznu” na mjestu, gledaju ravno u vas i ne mogu se micati niti teleportirati no kada maknete pogled s njih nastane pravi kaos. Oni trče, trče vrlo brzo i trče PREMA vama. Ako ponovno pogledate u njih, oni će se ponovno zamrznuti."
Super Mario World, anyone?
Ako niste shvatili na sto sam ciljao, ghost house.
Ako jos uvijek ne shvacate, MRS SKINUT SNES EMULATOR I IGRAT SUPER MARIO WORLD!! ODMA!!
"Kada pogledate u njih, oni se “zamrznu” na mjestu, gledaju ravno u vas i ne mogu se micati niti teleportirati no kada maknete pogled s njih nastane pravi kaos. Oni trče, trče vrlo brzo i trče PREMA vama. Ako ponovno pogledate u njih, oni će se ponovno zamrznuti."
Ako jos uvijek ne shvacate, MRS SKINUT SNES EMULATOR I IGRAT SUPER MARIO WORLD!! ODMA!!
Mene podsjeća na onu epizodu Doctro Who-a, samo su bili neki kipovi ili nešto...
Evo:
Ledena kraljica jen dva tri! (anyone?)
I kolko sam shvatio dobiti 5 igrica za onoliko koliko ponudite...
Sumnja se da je 14.8. i izlazak novog updatea...