Middle-earth: Shadow Of Mordor

poruka: 160
|
čitano: 36.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Middle-earth: Shadow Of Mordor

Jesam, no htio sam provjeriti za svaki slučaj prije odgovora i sad mi pita za x84 hoću li deinstalirat ili zamijenit postojeće datoteke ja sam zamijenio, a za x64 kaže (nešto kao error izgleda) "nemoguće instalirati jer je već instalirana novija verzija" no pogledo sam i imam instalirano obadvije verzije iz 2008 2010 i 2013 ( tek sam se poslje sjetio da mogu provjerit), a kada počnem pokretat igricu ništa ne piše samo loada (ono na mišu vrti) i ništa se drugo ne događa i onda prestane nakon 3 sek.

EDIT: Sry zbog kasnog odgovora {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 11:16 (J(CRO)).
11 godina

Imam Dirextx11.

13 godina
odjavljen

Ako je igra orginal, kontaktiraj suport, ako nije, igra se zna ugasiti bez ikakvog errora ako nemaš instalirani steam. Pa ako ga nemaš, instaliraj ga.

PS: ovo je nategnuto ali u nekim slučajevima ti zna biti kriv i neki virus, ili ako igra nije orginal, neki antivirusni programi znaju blokirati ili automatski obrisati neke datoteke od cracka

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 15:40 (formula1live).

0 0 hvala 0
11 godina
formula1live kaže...

Ako je igra orginal, kontaktiraj suport, ako nije, igra se zna ugasiti bez ikakvog errora ako nemaš instalirani steam. Pa ako ga nemaš, instaliraj ga.

PS: ovo je nategnuto ali u nekim slučajevima ti zna biti kriv i neki virus, ili ako igra nije orginal, neki antivirusni programi znaju blokirati ili automatski obrisati neke datoteke od cracka

Imam steam,znači trebao bi reinstalirati igricu (nije original) no ovaj put kad ću instalirat moram ugasiti antivirus ili?

EDIT:Skeniro sam komp pisalo je da je samo notification piše:  "the file is signed with a broken digital signature" i piše da je iz program files x84 hard disk sentinel ,jeli moguće da je to problem i kako ga otklonit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 20:59 (J(CRO)).
15 godina

evo laganih 44 sata uzivanja u ovoj igri i za pređenih 100% igre, pojavio se onaj osjecaj tuge i pitanja "što sad i dal moj život ima smisla dalje"{#}

srecom stize razdoblje assasina i far cry-a pa cemo tugu utopit u tome {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:34 (zaki23).
Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina

igru nisam prešao,nakon 3 dana igre mi se nije dalo upalit jer imam drugih koje igram (wasteland 2 i moj omiljeni vec godinu i pol Wargame).

Ak i sutra bude tak ide uninstall,jednostavno me ne zanima dovoljno priča da bi isao do kraja igrat,a vidim zadnja2 boss fighta su razocaranje.

Skoro sve sma ovak i onak otkljuco tako da...to je sve što igra pruza,dojadila mi je.

AL aj,barem me duze od AC drzi,tamo je doslovce wax on>>wax off cijeli gejm..( i iskreno nevidim što ljudi vide u batman/ac serijalu i kako im se da non stop te jedno te isto...fakat ne kuzim,možda sam samo ja u pitanju,ko ce znat)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 21:42 (Rocinante2112).
17 godina

......ne žurimo sa prelaskom...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:47 (lion002).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovu igru sa svojom grafom i Ultra texturama ne mogu igrati. Jede VRAM nenormalno. Na High texturama koje zahtjevaju 3GB Vrama ide odlicno, ali na Ultra nikako. xD

Bome doslo vrijeme da 2GB VRAMa nije dovoljno za 1080p i ovo nije prva igra u kojoj me VRAM koci. Treba traziti sta sa minimalno 4GB za FullHD. Gledat cu da ubodem R9 290 ili ovu istu GTX 770 samo sa 4GB VRAMa.

Btw je li neko ko ima graficku s 4GB VRAM mjerio zauceze vrama na Ultra postavkama 1080p ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

ja sa  svojom r9 280x na ultra imam lockan fps na 60 i meni dosta,nema štekanja i igrivo je

16 godina
neaktivan

i ja sa svojom r9 290, ima 4 gb vram sve na max i full hd, lock na 60 fps i sve glatko..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:49 (Vesperian).
15 godina
neaktivan

Jeste li instalirali UHDTexture pack, nista bez njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

right..jos da i to skidam..i ovak je previse..za tako repetitivnu igru odbijam..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:56 (Vesperian).
13 godina
neaktivan

Bez toga high i ultra su isti.

Nebo je granica.
15 godina

Ja igram na medium il kak se već zove i ok je i ne serem :)

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
mancekk kaže...

Ja igram na medium il kak se već zove i ok je i ne serem :)

iz mog isksutva izmedju med i high nema neke razlike. Probaj stavit high texture,velika šansa da ce sve najnormalnije radit,samo u extremnim slucajevima past ispod 60 fps.

Igra je totalno neiskrena što se tiče korištenja vrama..

17 godina

Mislim ultra teksture su cool stvar, osim sto na 1080p ionako nema nekih razlika sa ili bez njih. To je namijenjeno 4K igracima da im slika ne izgleda "razvucena" ili sto vec.

Igram sa njima na svojoj grafi, probao sam i brz njih (tj. spustit sa ultra na high) i u biti je moj zakljucak da neke razlike i nema. To je strasno subjektivno, ali moj savjet je ako vam radi na high sa "normalnim" teksturama, nemojte se zamarat sa HD paketom.

Sto se tice same igre, vrlo brzo se stvori jedna monotonija, na zalost je tako. Uvijek ima novij stvari za isprobat, dobijes novi skill, naidjes na novo cudoviste koje mozes jahat, sve se to slazem. Nazalost kao i AC koji mi nikako nije sjeo, ima puno side misija koje su ovdje cak i obavezne (sa njima se otkljucavaju neke sposobnosti), a u biti su jako repetitivne i nevezane za pricu. Ono sto jest vezano za pricu je takodjer "mlako" , odnosno dobar dio igre nista se ne desava, barem nista spektakularno da bi me motiviralo igrat dalje. Meni to u ovoj igri fali.

Suljanje mi je isto jako lose napravljeno - suljam se likovima, ispocetka sam se trudio bit im izvan vidnog polja, a onda skuzis da mozes bit na 5 metara od lika kojeg zelis ubit, totalno unutar vidnog polja (ne bas ispred njega, vec sastrane, ali definitivno bi mu trebao biti u perifernom vidu) i on te ne primjecuje. Da ne velim da oni strijelci koji bi trebali imat vrhunski vid, ignoriraju cak i kad ispod njih ubijam njihove saveznike.

Po meni je igra OK sve u svemu, nekih 3-4 sata zabave cete imat. Ko je bas zagrizen mozda i 8-10 sati. Nakon toga postane jako repetitivna i isprazna. Ja u igrama trebam pricu da bi me drzala, ili barem vise od onoga sto pruza Shadow of Mordora - skakutanje uokolo, "akcijsko" klanje orcova i skupljanje onih artefakta i ostalih gluposti da mi igra da osjecaj da nesto radim, a bez neke price, mi je tlaka.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekipa moze pomoc, igram igru, ubijem warchiefa, onog Mazua, i nestane mi j*bene struje. Upalim komp kad se struja vratila, udjem u igru, kad ono sejvovi otisli u pm i nemam mogucnosti "continue story mode" vec samo "story mode" , tj. igrat ispocetka. Iako nisam puno ni presao jer sam igru tek prekjucer instalirao, postoji li ikakva mogucnost da vratim sejvove jer nemam apsolutno nikakvu namjeru igrat ovo ispocetka...

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Ekipa moze pomoc, igram igru, ubijem warchiefa, onog Mazua, i nestane mi j*bene struje. Upalim komp kad se struja vratila, udjem u igru, kad ono sejvovi otisli u pm i nemam mogucnosti "continue story mode" vec samo "story mode" , tj. igrat ispocetka. Iako nisam puno ni presao jer sam igru tek prekjucer instalirao, postoji li ikakva mogucnost da vratim sejvove jer nemam apsolutno nikakvu namjeru igrat ovo ispocetka...

ja sam danas presao igru i mogu reci da je izvrsna - ako hoces poslati cu tio save game preko maila - mozda ti pomogne - 

13 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...
Rayz00 kaže...

ja sam danas presao igru i mogu reci da je izvrsna - ako hoces poslati cu tio save game preko maila - mozda ti pomogne - 

Hvala ti puno ali ne bih tvoj save jer bih ju rado sam prelazio, igra mi je pun pogodak. Ovdje sam se samo javio da mi netko kaze jel moguce vratit save, radio sam i backup windowsa na 2.11. al nema pomoci. A nista mi drugo ne preostaje nego krenut ispocetka, nema veze, idemo u nove pobjede {#}

EUNE: RayzCRO
15 godina

jel tko igra seasion pass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

{#}

ja sam u jendom trenutku poginuo 4 puta i toliko su ojacali capetani da sam jedva presao igru - dakle Nemesis sustav je nesto fantasticno u ovoj igri

13 godina
neaktivan

najbolja igra koju sam igrao do sad... animacija likova, batte system, game animacije... grafika sve na full na 1440p..strasno....

sad krecem malo Assasin Unity, i igra  mi izgleda druga klasa u odnosu na Shadow of Mordor.. boze daj da bude nastavak ove igre...

10/10 moja ocjena

3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Mislim ultra teksture su cool stvar, osim sto na 1080p ionako nema nekih razlika sa ili bez njih. To je namijenjeno 4K igracima da im slika ne izgleda "razvucena" ili sto vec.

Igram sa njima na svojoj grafi, probao sam i brz njih (tj. spustit sa ultra na high) i u biti je moj zakljucak da neke razlike i nema. To je strasno subjektivno, ali moj savjet je ako vam radi na high sa "normalnim" teksturama, nemojte se zamarat sa HD paketom.

Sto se tice same igre, vrlo brzo se stvori jedna monotonija, na zalost je tako. Uvijek ima novij stvari za isprobat, dobijes novi skill, naidjes na novo cudoviste koje mozes jahat, sve se to slazem. Nazalost kao i AC koji mi nikako nije sjeo, ima puno side misija koje su ovdje cak i obavezne (sa njima se otkljucavaju neke sposobnosti), a u biti su jako repetitivne i nevezane za pricu. Ono sto jest vezano za pricu je takodjer "mlako" , odnosno dobar dio igre nista se ne desava, barem nista spektakularno da bi me motiviralo igrat dalje. Meni to u ovoj igri fali.

Suljanje mi je isto jako lose napravljeno - suljam se likovima, ispocetka sam se trudio bit im izvan vidnog polja, a onda skuzis da mozes bit na 5 metara od lika kojeg zelis ubit, totalno unutar vidnog polja (ne bas ispred njega, vec sastrane, ali definitivno bi mu trebao biti u perifernom vidu) i on te ne primjecuje. Da ne velim da oni strijelci koji bi trebali imat vrhunski vid, ignoriraju cak i kad ispod njih ubijam njihove saveznike.

Po meni je igra OK sve u svemu, nekih 3-4 sata zabave cete imat. Ko je bas zagrizen mozda i 8-10 sati. Nakon toga postane jako repetitivna i isprazna. Ja u igrama trebam pricu da bi me drzala, ili barem vise od onoga sto pruza Shadow of Mordora - skakutanje uokolo, "akcijsko" klanje orcova i skupljanje onih artefakta i ostalih gluposti da mi igra da osjecaj da nesto radim, a bez neke price, mi je tlaka.

Asu moj, sta bi ti kad ubis svako cudoviste da dobis novi skill pa ti igra ne bude dosadna? De mi reci koja to igra tebi onda "nije dosadna" ?

Sto se tice suljanja...to se donekle slazem.... i to je po meni jedina zamjeka ove igre...

Za nekoga tko voli dobre animacije i super grafiku, dobra battle system i dobru zabavu (i moze to vriti na nekih 100-ak FPS sve na full 1440p) igra je pravi uzitak :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 15:09 (MegaTheJohny).
17 godina

Neka koja ima neku bolju vezu sa pricom... Ne znam, si probo kad igrat PRG koji nije diablo ili poput shadows of mordor - neki old school RPG, nazovimo ga tako? Ove "action PRGove" bas nekako i ne volim. ajde, ovdje ima neke price, ali premalo i daleko izmedju repetitivnih gluposti.

Cijeli originalni baldur's gate je dao tipa 10 levela od pocetka do kraja, a opet je bio 100 puta bolji od ovoga.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
MegaTheJohny kaže...

najbolja igra koju sam igrao do sad... animacija likova, batte system, game animacije... grafika sve na full na 1440p..strasno....

sad krecem malo Assasin Unity, i igra  mi izgleda druga klasa u odnosu na Shadow of Mordor.. boze daj da bude nastavak ove igre...

10/10 moja ocjena

{#}

11 godina
MegaTheJohny kaže...

10/10 moja ocjena

1440p overhyped...{#} svi su prošli tu početnu fazu...ahhh sjećam se sa suzom u oku fullhd gaminga{#}

kaj se tiče igre grafa je vrh a po pitanju gamplaya dosta brzo je postala dosadna... nadam se da ce nastavak biti bolji po tom pitanju{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
17 godina

Pa grafa je solidna, nemas sta puno prigovorit, igra je i zabavna prvih 4-6 sati, ali nakon toga...

Svakom svoje, ima ljudi koji gustaju u ovome, meni je bila tlaka nakon nekog vremena kad vidim 7mi toranj koji moram otkljucat pa onda oko njega 5 misija sa skilovima za oruzja, 3 sa robovima.... AC all over again I thank you, but no thank you.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Jel mogu nekako vidjeti FPS u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

meni je bila zabavna ravno 13 minuta, dok sam bio zasljepljen grafikom, poslije me ubio taj konzolaški stil igre... hebiga ne mogu si pomoć jednostavno ne volim to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Azmo kaže...

Jel mogu nekako vidjeti FPS u igri?

Ukoliko igra to sama ne omogućava, treba ti third-party software - npr. Fraps kojeg godinama osobno koristim.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 19:44 (pr0n_addict).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice