Kolko je dugacka?
ako mislis na story, moze se prijeci u nekih 10-ak sati. al to je open world pa naravno da ce se to oduzit s obzirom na sekundarne stvari
Kolko je dugacka?
ako mislis na story, moze se prijeci u nekih 10-ak sati. al to je open world pa naravno da ce se to oduzit s obzirom na sekundarne stvari
Kakvog tipa su side missions?
Kakvog tipa su side missions?
odes fino na youtube, napises totalbiscuit shadow of mordor, pogledaj filmic i sve ces znat
Ma ne zelim si nikaj spoilat. Samo me zanima jesu nesto tipa ubi x ovoga, skupi y ovoga.
Ma ne zelim si nikaj spoilat. Samo me zanima jesu nesto tipa ubi x ovoga, skupi y ovoga.
pa nema ti u videu spoilera. lik je cisto okvirno spomenu neke stvari sto se tice price, ali nista u stilu da ti se kosa digne
a kako ces se drugacije upoznat sa gameplay elementima? isto ti je da ti neko kaze ili da pogledas video
likovi doslovno lažu za potrebnu konfu...Kladim se da ce i tako biti za Evil WIthin koji su pod min Req napisali 4gb vrama
igram na q8200 quad core procesor OC na 3ghz i 7870 Flex OC.... igru vrtim na Max settingsima 45-60 fpsa bez problema, što je koliko čitam bolje nego na PS4 i daaaaaaleko bolje nego XboxOne gdje je mordor zaključan na 720p/30fps
ja na 7850 2gb oc, i5 2500k klokan na 4000mhz igra leti... mada je igra meni osobno bez veze..igrao sam nekih 2 sata napalo me stotine orkova, stalno jedno te isto, cim umres sve moraš prec ponovo od početka...koma..
2 sata sam igrao,AC klon definitivno,borba je odlična,odlično optimizirana za pc.
ja na 7850 2gb oc, i5 2500k klokan na 4000mhz igra leti... mada je igra meni osobno bez veze..igrao sam nekih 2 sata napalo me stotine orkova, stalno jedno te isto, cim umres sve moraš prec ponovo od početka...koma..
to jednostavno nije istina?
Stvorim se na nekom tornju kao duh,spustim se dole napadne me 50 orkova nema sanse da ih ubijem i kad umrem opet se stvorim na tornju, kako nije istina?
Stvorim se na nekom tornju kao duh,spustim se dole napadne me 50 orkova nema sanse da ih ubijem i kad umrem opet se stvorim na tornju, kako nije istina?
Eh vjerojatno je trol,al idem odgovorit svejedno. Stvoris se na zadnjem tornju kojeg si ''otkljucao''. Sluzi kao checkpoint sistem,smrti u igri nema,samo posljedice poslije nje. (Sve što si napravio prije smrti se broji,dakle pokupio nešto,obavio quest,ubio orka,bla bla bla). Al kad i tebe ubiju vrijeme se advancea,orkovi tj. saurons army napreduje i dobiva na snazi kako se medjusobno krkaju itd...
Umrijet je jako teško jer je kombat jednostavan i orkovi imaju IQ razine sobne temperature. Jos i prije smrti imas šansu da se obranis i counter ubijes,dobijes health itd.
Takodjer,pobjec je nalaksa stvar ikad,samo roknes wraith stun i uteknes,ili dodgas napad i krenes trčat,breakas line of sight itd. Cilj igre nije pobit sve i jednog orka kojeg vidiš i borit se u svakom encounteru u koji upadnes.
Takodjer imas OP focus time kad nišaniš u kojem vrijeme se uspori,za to vrijeme moš uteć,pobit 3-4-5 komada,šta god oš.
Što se bosseva tiče,veliku vecinu mozes ubit dok si reko keks,samo nabijes 8 counter i execute,onda je dovoljno oslabljen da ga mos jednom stunnat i flurryat u zeleno,kad je u zelenom poso je gotov,samo ga treba grabbat. Neki se daju i one shottat sa stealth killom,i tako dalje i tako dalje.
Bossovi su problem samo kad je warchief u pitanju jer ga inace prati 2-3 orka ,ako bas naletis na zaje*bane kombinacije orkova. A it ose da rijesit,stalkas samostalno te orkove i krknes ih ili slicno.
Gledam i po jutubu ,vecina koji igraju playthrough kao da su mutavi,svako malo upadnu u protivnicki stronghold,oglasi se uzbuna i onda se tuku sa svim tim orcima... da se ubiješ...
Fora je u tom da nisi ni zagrebao igru kako spada ,niti otkljucao neke mehanike koje bi ti pomogle. Al opet nerazumijem kak mos na samom pocetku umrijet,igra stvarno nije teška.
A nije trol nego mi se igra nije svidjela toliko da bi isao proučavat u detalje,na prvu mi nije bas sjela.. ni grafika mi nije ono wow.. mada sam stavio sve na ultra ,probat cu danas još jednom malo igrat.
A nije trol nego mi se igra nije svidjela toliko da bi isao proučavat u detalje,na prvu mi nije bas sjela.. ni grafika mi nije ono wow.. mada sam stavio sve na ultra ,probat cu danas još jednom malo igrat.
ultra ti nema smisla ak nemas HD texture pack od 9 giga.
Bez toga razlike izmedju high i ultra nema.
Mada grafika ovak i onak ne utječe na ništa (kod mene barem),zaboli me levo jaje kak izgleda. Gameplay je solidan,tj. ispoliran je. Eh sad,kolko se meni ne dopadale mehanike ovisi o mojim ukusima al nemrem reć da nije trud ulozen u animacije i fluentnost istih.
kako se moze pocet igrat ispocetka? samo vidim continue story opciju :/
kako se moze pocet igrat ispocetka? samo vidim continue story opciju :/
mislim da imas negdje save slots ili takvo nešto,nisam nikad bio u tom podmeniju jer me nije zanimalo al 99,9% da je tamo,stavis da bude aktivni friški save slot ili takvo nešto
Pod save slots odaberi drugi red i kreni izponova...
postoji li co op? il mozda podrska za lan? nesto slicno sta je divinity imao...
Ultra,tj sve max postavke 1080p - 270X toxic & 8gb ddr3 1600mhz & fx 4100 stock
može se bez problema igrati,iako piše za ultra postavke 6gb vrama dok za 2gb se preporučuje staviti na medium
je ne znam odakle vuces svoje brojeve posto sam upravo probao igru na svojoj konfi, takodjer sve ultra + skinio sam HD texture pack (tako da su ultra texture doista ultra texture)
benchmark
max: 50fps
average: 30fps
min: 8fps
igra ne ide glatko, kad gledam u odredjenom smjeru ide, ali vecinom ne ide i primjetno je stekanje
^rijec je o nekom bugu zbog kojeg je igra lockana na 30fps
nakon 10min igranja sam dobio poruku od windowsa da sam low na memory i da bih trebao izgasiti shadow of mordor aplikaciju, stisnuo cancel, nakon 10sec igra mi se srusila..
igra je def zahtjevna sa HD texture packom
probam sa high textures i sve ostalo na max..
Ultra,tj sve max postavke 1080p - 270X toxic & 8gb ddr3 1600mhz & fx 4100 stock
može se bez problema igrati,iako piše za ultra postavke 6gb vrama dok za 2gb se preporučuje staviti na medium
je ne znam odakle vuces svoje brojeve posto sam upravo probao igru na svojoj konfi, takodjer sve ultra + skinio sam HD texture pack (tako da su ultra texture doista ultra texture)
benchmark
max: 50fps
average: 30fps
min: 8fps
igra ne ide glatko, kad gledam u odredjenom smjeru ide, ali vecinom ne ide i primjetno je stekanje
nakon 10min igranja sam dobio poruku od windowsa da sam low na memory i da bih trebao izgasiti shadow of mordor aplikaciju, stisnuo cancel, nakon 10sec igra mi se srusila..
igra je def zahtjevna sa HD texture packom
probam sa high textures i sve ostalo na max..
ako hočeš snimit ću ti sa frapsom ali onda ne očekuj više od 30 prosječno jer fraps je takav,jedino da snimim ekran kamerom i stavim na yt pa budeš vidio.Kaj bi lagao oko glupog bencha
izgleda da je rijec o nekom bugu posto mi je framerate lockan na 30fpsa..pokusavam naci neko rijesenje (vsync i frame limiter su mi iskljuceni)
edit
kad stavim borderless umjesto fullscreen, fps skoci na 50-60..
doduse igra mi se i dalje rusi sa ultra texturama, jednostavno ostanem bez memorije..
Isto... fullcreen lock 30, borderless 45
igra je zlo 9/10
Ubijem kapetana Muluk the Fat Head... Nakon deset minuta me opet napadne Muluk the Fat Head. Odradim main quest i šta? Opet dolazi Muluk the Fat Head. Tri puta sam ubio jednog te isto!! Koji kujac je to!!??
Ubijem kapetana Muluk the Fat Head... Nakon deset minuta me opet napadne Muluk the Fat Head. Odradim main quest i šta? Opet dolazi Muluk the Fat Head. Tri puta sam ubio jednog te isto!! Koji kujac je to!!??
Hahha i meni se desilo upravo!
Krknem lika u revengu,napadnem warchiefa,evo njega opet xD
Treci put se nije pojavo. još.
Hahha i meni se desilo upravo!
Krknem lika u revengu,napadnem warchiefa,evo njega opet xD
Treci put se nije pojavo. još.
vojska se dize ponovo nakon nekog vremena to sam negdje procitao , e sad neznam dal ovdje na bugu ili na nekoj stranici
Pa nisu imali baš inspiracije za šefove pa se stalno vrti 10tak istih samo im se power level mjenja. Što veći power level to manje ima ranjivosti. Igra je solidna no ne paše mi. Jednostavno assasin creed i Batman serijal su mi bolji što se tiće priće i šefova. Najdosadniji dio je traženje memory fragmenta na raznim predmetima.
Sve u svemu igra nije loša i ima zanimljivih stvari no ne dovoljno. Nakon odigranih 3 sata igra jednostavno dosadi.