Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 214.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

METRO 2033 nije imao ništa više podešivih grafičkih postavki osim podešavanja dxa...

Tako da zbilja ne vidim otkud sada odjednom plakanje za grafičkim postavkama koje nisu podtojale ni u prethodniku.

Meni Last Light radi mngoo bolje nego 2033; LL na very high radi kao 2033 na High...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze se i u Last Lightu promijeniti DirectX preko cfg-a.

I possess a skill to google.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Metro:Last light
doktor1 kaže...

METRO 2033 nije imao ništa više podešivih grafičkih postavki osim podešavanja dxa...

Tako da zbilja ne vidim otkud sada odjednom plakanje za grafičkim postavkama koje nisu podtojale ni u prethodniku.

Meni Last Light radi mngoo bolje nego 2033; LL na very high radi kao 2033 na High...

Ne sjećam se sada ali znam da sam metro2033 igrao bez ikakvog beda. 

C:\Users\yourname\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04

tu je config fajl, tu ću nešto kemijati ili čekati neki patch za ATI kartice...jer ne znam šta se dešava, da je tako neigrivo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

u tom configu treba staviti "r_api" na 0 (umjesto 1 ili 2). s tom linijom koda jeigra postala igriva i dobio sam boost od 13fps na svim djelovima do sada. igram na 1080p, very high, dx9, ostalo off.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
fila2208 kaže...
doktor1 kaže...

Ne sjećam se sada ali znam da sam metro2033 igrao bez ikakvog beda. 

C:\Users\yourname\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04

tu je config fajl, tu ću nešto kemijati ili čekati neki patch za ATI kartice...jer ne znam šta se dešava, da je tako neigrivo.

Grafička mi radi bez problema na 99%... nvidia, naravno...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...

Grafička mi radi bez problema na 99%... nvidia, naravno...

Ok, shvatili smo da ti igra radi super. Mene više zanimaju ljudi koji imaju Ati kartice i imaju problema.

Bass kaže...

u tom configu treba staviti "r_api" na 0 (umjesto 1 ili 2). s tom linijom koda jeigra postala igriva i dobio sam boost od 13fps na svim djelovima do sada. igram na 1080p, very high, dx9, ostalo off.

Odlično11!! HVALA

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 15:25 (fila2208).
13 godina

Evo HD slike sa uključenim FRAPSom..

SLIKA1    SLIKA2    SLIKA3

Bolje od Crysisa 3 i Far cry 3 !

13 godina

Šta onda navode za optimalnu konfiguraciju GTX 690 ili Titan ?

17 godina
Nitro233 kaže...

doktore mozes li baciti jos koji screenshot, te podijeliti jos malo dojmova kakva je prica,atmosfera?

Za sada su dojmovi odlični. Igra ima fantastičnu atmosferu!

"Osjećaj za filing" kod napucavanj i hit detekcija je bolja nego u 2033. Ai je i dalje glup, (ali tako je u 95% igara)... Tu je dobar stealth sa kojim štedimo metke. Stealth radi na Thief principu; napravi mrak, drži se mraka, zabij mu nož u vrat. Iako samo probadanje nožom u stelath animaciji izgleda loše - kao da probadamo neki stiropor, a ne digitalno ljudsko meso..ma vidjet ćete šta mislim

Grafički naravno nema potrebe ulaziti u diskusiju; igra izgleda vrhunski, a još sa uključenom fizikom koju ja nemogu žvakat jer tada radi na kavkih 20 FPSa imerzivnost je vrhunska... Zvukovi su takožer na mjestu i daju spooky atmosferu...

Evo par HD slika...

slika1  slika2  slika3  slika4 slika5

ššššš - možda su u šumi
17 godina
darijoman kaže...

Šta onda navode za optimalnu konfiguraciju GTX 690 ili Titan ?

Sa iskljčenom teselacijom i fizikom... A to fino opterećuje GPU i GTX 650 Ti ipak nije za te delicije...

ššššš - možda su u šumi
15 godina

Evo odigrao malo. Pomoću configa sredio i imam oko 25-40 fps ovisno o situaciji, igrivo je. Igram full stealth ali ubijam kog stignem.

Oslobodio sam onog svog kolegu kojeg su trebali objesit i tu stao. Ona puškica sa noćnom mi je overkill, i pištać sa supricom one bullet.

Uživancija je igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 16:14 (fila2208).
15 godina

nešto čitam da igra puno lošije radi na AMD karticama, jeli probao netko?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 16:15 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Doktore ako je meni Metro 2033 radio na very High  bez AA sa 1280x1024, da li mogu ocekivati isto i od ovog?

13 godina

Sa iskljčenom teselacijom i fizikom... A to fino opterećuje GPU i GTX 650 Ti ipak nije za te delicije...

Htio si reći sa uključenom teselacijom i fizikom.

17 godina
darijoman kaže...

Htio si reći sa uključenom teselacijom i fizikom.

Meni je isključena...

A za bolji AA, Teselaciju i fiziku treba kakva GTX 680..

A igra je zbilja atmosferična. Odlično osvjetljenje, zvukovi, magla...

Bolja je u svakom segmentu od prethodnika i tko je volio 2033, volit će ovo još više...

ššššš - možda su u šumi
13 godina

A za bolji AA, Teselaciju i fiziku treba kakva GTX 680..

Da,da na to sam ciljo.

Šta kažeš jeli bolja grafički od Crysisa 3 i Far cry 3 ?

17 godina
darijoman kaže...

Metro ima vrhunsko osvjetljenje i oštrinu tekstura. Bolje od FC3, a sada baš neznam sa Crysisom.. Nisam Krizu igrao na maksimumu jer sam imao GTX 460 karticu...

Ali, dizajn i kretnje likova u Metrou su jednostavno užasni! Tu ga FC3 i Crysis 3 bez ikakvih problema pojedu. Zbilja da nisu mogli tu malo truda uložit jer od iste takve likove je imao i prethodnik. Uštogljene sa metlom u guzici i loše animacije

ššššš - možda su u šumi
13 godina
doktor1 kaže...
darijoman kaže...

Metro ima vrhunsko osvjetljenje i oštrinu tekstura. Bolje od FC3, a sada baš neznam sa Crysisom.. Nisam Krizu igrao na maksimumu jer sam imao GTX 460 karticu...

Ali, dizajn i kretnje likova u Metrou su jednostavno užasni! Tu ga FC3 i Crysis 3 bez ikakvih problema pojedu. Zbilja da nisu mogli tu malo truda uložit jer od iste takve likove je imao i prethodnik. Uštogljene sa metlom u guzici i loše animacije

A dobro mislim koliko mogu vidjeti na youtube a i po tvojim screeshotovima da je metro LL za mrvicu bolji od krize ma da su to dva različita engina, ali ako kažeš da su likovi uštogljeni onda kriza i far cry  3 odnose pobjedu u globalu jer ni oni sa grafikom ne zaostaju puno zar ne.

15 godina
neaktivan

Jel ima tko problema sa artefaktima sijena? Jako me to živcira skroz neko blicanje kockastih sijena.

Koristim zadnje beta drivere za amd. Osim standardnih problema sa amd driverima igra izgleda fenomenalno.

Meni djeluje bolje nego Crysis i Far Cry definitivno. Likovi su stvarno malo ukočeni i čudne imaju pokrete, ali zato

detalji i sitnice u igri Metro prave stvarno atmosferičnom i prelijepom igrom.

Igram na Normal postavkama (i teselacija) u igri i rezi 1680:1050 i FPS varira od 40 do 90.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Po onim prvim ingame trailerima igra je graničila sa CGI po grafici, ali koga briga jer ionako nitko nemoze vrtit na max...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Čitao sam u reviewima da ako smo u mraku NPC nas neće spazit. E to nije istina. Korz ovu rupicu me me je osvjetlio sa baterijom i skužio. Kako je skiljio plavo svjetlo na satu se je palilo i gasilo... Dakle, nije istina da smo u maku potpuno sigurni..

Inače ranger mod je must igrati....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

2 dana i 4 sata... pa cu da isrobam i ja atijima i eyefinity valjda ce biti optimizovana i za to.

samo se nadam da nema razvaljenih hud elemenata i sl.

tctc samo vi vadite mast.. gdje je pravda ko kui ceka jos a ostali ;)) 

jos malo jos malo taman vikend ako bude srece da bude mira

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

2 dana i 4 sata... pa cu da isrobam i ja atijima i eyefinity valjda ce biti optimizovana i za to.

samo se nadam da nema razvaljenih hud elemenata i sl.

tctc samo vi vadite mast.. gdje je pravda ko kui ceka jos a ostali ;)) 

jos malo jos malo taman vikend ako bude srece da bude mira

Ne znam koji je ovo jezik, ali ja si nisam uspio prevesti, sry :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 21:04 (fila2208).
13 godina
neaktivan

jest bas, dva tri slova nedostaju i nije ti nista jasno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Našao sam riješenje za blicajuće sijene. Problem je izgleda u amd driverima, a riješava se

prebacivanjem u directx 9. {#} Vjerojatno će amd izbaciti za koji dan nove beta drivere koji

rješavaju taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Optimizacija za amd katastrofa s tonom artefakata na hd 7950...nemogu još niš reći jer je neigrivo,čekam drivere

ako se potrude a nebi se čudio da ostane ovako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Čitao sam u reviewima da ako smo u mraku NPC nas neće spazit. E to nije istina. Korz ovu rupicu me me je osvjetlio sa baterijom i skužio. Kako je skiljio plavo svjetlo na satu se je palilo i gasilo... Dakle, nije istina da smo u maku potpuno sigurni..

Inače ranger mod je must igrati....

Jesi ga smaknuo {#}

15 godina

Metro: Last Light - Release Trailer

0 0 hvala 0
12 godina

Mi moze netko reci kako ce mi igra raditi sa MOJ PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Mi moze netko reci kako ce mi igra raditi sa MOJ PC?

30-50 na low, past će fps kad si vani, narast kad si indoor, tako je meni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice