Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 295.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
17 godina
neaktivan
RE: Medal of Honor (2010)
Danny_HR kaže...
Zato uvijek govorim, ne obazirite se na mnoge recenzije, nađite jednog recenzenta koji ima sličan ukus i po tome se vodite.

...ili skineš onu verziju i probas sve sto ti nudi pa ako ti se svidi onda i kupiš.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 15:44 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ak ovaj kaže da je igra nije loša onda je vjerojatno jako dobra. Ako ne vjerujete da zna o čemu govori pogledajte prvih 25 sekundi Assassins Creed 2 recenzijeSmijeh.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ak ovaj kaže da je igra nije loša onda je vjerojatno jako dobra. Ako ne vjerujete da zna o čemu govori pogledajte prvih 25 sekundi Assassins Creed 2 recenzijeSmijeh.

al ga ovaj melje... nisam vidio sako se moze usporit video... :)

15 godina
odjavljen
dery kaže...

Sad se hvataš svjetskih recenzija jer ti se igra ne sviđa.Sjeti se kad sam ti rekao za jednu igru da ima najaču ocjenu na metacriticu ali da to tebi nije važno jer je tebi najbolja igra op.flashpoint.Ovaj MOH je dobija 75,a tvoj dragon rising 76,realne ocjene. .Bad company 2 ocjena 87 je izvrsna za jednu ratnu igru.

Hmm ja mrzim Dragon Rising.

Ja sam ljubitelj Cold War Crisisa.

cema se neslaze sa ovim postom.
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ja da probao skinuti onu verziju da vidim dal se isplati kupiti no ne radi mi, kad pokrenem updatea se i pita mi za online reg. code....koji vi * koristite?

Molim da mi netko odg na PM pa da probam dal se isplati kupiti ili ne.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Jao, koliko podjeljenih mišljenja ovdje, očito nema misla slušati savjete jer su prerazličiti, jednostavno treba provati i zaključiti, a to ću ja večeras napraviti. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

zapeo sam ovdje i ne znam sta dalje.

pomoc plz

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)

samo moras toga ubiti na strojnici doce ih malo vise,,

al ti preporucujem da nadjes precizniju pusku

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)

ja sam isto presao moh

grafika:i nije nesto al moze proci,puske su po meni super,,

igrivost:igrica ima jednu manu prekratka je sto je kvari..i malo je dosadno igrati uvijek po onim kamenjarima,,

i protivnici su "glupi" prolazis pored njih a oni nista,cak i na hard,igra se moze preci za neki 5 sati i manje,naravno ko zna igrat,,

i malo su dosadni oni sa RPG-om stalno na tebe pucaju,

kad bi je morao ocjeniti dao bi joj

6/10 jer je prekratka i glupih  protivnika

zasto prst dole !!!!1
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 22:16 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

pomoc plz

Nemožeš ubiti toga na strojnici, moraš pucat po njemu da on prestane rokat iz strojnice i tako će se tvoja ekipa malo po malo približavati njemu, onda će ga netko označiti pa će mu poslat airstrike.

Ali na toj misiji ima bug, ako su te na tom dijelu ubili i ideš ponovo preko chekpointa, tip na mašinki se više neće sakrivat nego će pucati non stop, a drugih talibana okolo neće biti. To se meni dogodilo i morao sam cjelu misiju ispočetka prelaziti i proći ju bez da umrem.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 22:21 (thesekiman).
15 godina
thesekiman kaže...
KingNothing kaže...

pomoc plz

Nemožeš ubiti toga na strojnici, moraš pucat po njemu da on prestane rokat iz strojnice i tako će se tvoja ekipa malo po malo približavati njemu, onda će ga netko označiti pa će mu poslat airstrike.

Ali na toj misiji ima bug, ako su te na tom dijelu ubili i ideš ponovo preko chekpointa, tip na mašinki se više neće sakrivat nego će pucati non stop, a drugih talibana okolo neće biti. To se meni dogodilo i morao sam cjelu misiju ispočetka prelaziti i proći ju bez da umrem.

kako sam ga ja ubio, i sa ovim se slazem da ima bug, i ja sam morao ispocetka misiju , jer ako pogines neces nikako moci onoga ubiti i li sta vec, zato restartaj misiju imas onu precizniju pusku kod talibana,uzmi ju , ionda kad dodjete kod onoh kamenja na pocetku otamo ga puca i onda ce se tvoji priblizavati

zasto prst dole !!!!1
16 godina
AA-d00d kaže...

Ma dobar je novi MoH, ali MP, SP je zivi uzas, to se ne moze jednostavno dobro naglasiti (izbrisao sam igru nakon 20min) =/

Ja bi iskreno kupio MoH samo zbog MP-a, ali malo je previse dati 50€ za to, mozda ako bude kakvi popust o.O

Uostalom..čeka se i špara se za BF3Cool

Nisi ju trebao izbrisati, igra možda nije vrh, ali nije ni čisto smeće, jednostavno je prosječna.

Ako ste primjetili grafika se poboljšava kroz igru, znači u prvoj misiji kad pomičete kameru puška se ne miče, dok se u kasnijim misijama miče. Teksture su na početku više mutnije i više nazubljene nego pri kraju. Puška se prlja.

evo moja recenzija Osmijeh

GRAFIKA

Igra ne izgleda kao na najavama. Grafićki igra zaostaje za konkurencijom, tj. novim Modern Warfareom. Dosta tekstura je zamuljeno, no nađu se one koje su dosta dobre, većinom u eksterijeru. Ne razumijem zašto sve teksture nisu jednake kvalitete. Također, cijela igra je dosta nazubljena, i takva ostaje i na najvišim postavkama. Animacije su ispod prosjeka. Punjenje puške je neprirodno, također i pomicanje puške, pad ljudi kad ih pogodite itd. Primjetio sam da što više napredujemo igra se u ovom aspektu poboljšava. Npr na početku igre kad mičete kameru puška se  uopće ne pomiče, dok se poslije pomiče (provjerio više puta). Igra ima djelomičnu destrukciju okoliša, okaljštreni Bad Company 2. Ipak, grafika ima svojih svijetlih momenata. Vatra je veoma dobra, efekti svjetla isto tako (MoH ima zrake svijetla koje CoD nema). Dijelovi kad je u zraku pijesak su odlični. Puške i ljudi su detaljni, dok vegetacija izgleda kao da je crtana kistom. Ima ponekih frame dropova, ali većinom je igra stabilna, meni se vrtila na 60 fps-ova (igra je lockana na 60)

Ocjena 55/100

ZVUK

Ramin Djawadi (popularni hollywoodski kompozitor) je ovdje odradio odličan posao. Pozadinska glazba je savršena. Efekti naoružanja su solidni. Dojam još podiže briga za detalje, odbijanje zvuka ovisno o okolini. Promjena zvuka puške kad je pri kraju metaka i veoma druga glasovna gluma. Zvuk metka kad vas pogodi, jeka u planinama i kad je kraj vas suborac i imate svi slušalice, onda kad vam govori dobijete sličan osjećaj. Oružja su mogla biti malo prodornija i glasnija.

Ocjena 85/100

IGRIVOST

Priča nije jača strana, igrate se 4 lika, ali praktički dobijete samo pušku u ruke i pucaj. Također, nema ničeg novog. Zbog toga igra nije nešto zabavno jer sve ste to već vidjeli u nekoj drugoj igri. Medal of Honor bez ikakvog srama uzima elemente iz drugih igara, u prvo redu Call of Dutya. Tu vam je već poznati breach, sklizanje na padinama, pucanje iz aviona, ručno navođenje raketa itd. Jedina stvar koju nije kopirala je vožnja u helikopteru, koja je prilično zabavna iako ne upravljate njime. Igrivost kvari veoma slabašna inteligencija neprijatelja, pa stoga nema nikakvog velikog izazova u napucavanju. Neprijatelje je lako flankirati, ne izbjegavaju dobro granate i većinom ne idu na vas nego samo stoje u zaklonu. Oružja ima dovoljno, ali manje nego Cod-u. Ima stealth i rambo misija, s time da su stealth misije dosta lošije od onih u Cod-u, jer je igra prepuna nevidljivih zidova i previše je skriptirana. Ipak osjećaj napucavanja na neki način svejedno ostaje biti prosječan. Pohvaljujem prijateljske kontrole na koje će se svatko lako naviknuti, te vraćanje izvirivanja iz zaklona i uklizivanje. Na kraju od pustih tih neorginalnih elemenata smo dobili prosječan gameplay.

Ocjena 60/100

TRAJNOST

Reći ću vam samo da sam ju prešao u 4 sata. Za igru koja želi biti na vrhu, i koja zauzima 7,2gb je jadno. Ma mogli su na bilo koji način produljiti igru, mogli su napraviti slične levele, jer ovo je sramota koliko je igra kratka. Jedino što vam preostaje je MP koji je za klasu bolji od SP.

Ocjena 20/100

ZAKLJUČAK

Ova igra više podsjeća na veliki nedovršeni demo, nego na pravu igru. Ipak, svaki zaljubljenik u ovaj žanr bi ju trebao prijeći, ako ništa drugo bar zbog odličnog zvuka. Od pustih velikih najava Medal of Honor je ispao samo jedan prosječan fps.

Ocjena 55/100

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 0:51 (Zvonimir Zubić).
17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Je mos mislit kako cu igrati dalje SP ako mi je pocetak vec us*an, sve sto ljudi govore za zvuk, grafika i ponasanje oruzja je istina.

SP prolazim samo ako je od A do Ž dobro napravljen.

To sto se poboljsava kasnije kroz igru mi nista ne znaci, zasto pocetak isto nisu mogli bolje sloziti?

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

Ako neko može pomoći,trebam save data za ovu igru.

edit:zaboravite,riješeno

x
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 18:39 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Jako sam iscekivao ovaj novi MOH.... da bi na kraju ostao jako razocaran....... presao sam igricu za neka 3h(mislim ono WTF) sad nisam igrao multi... jer nemam org..... ali sad se stvarno pitam isplati li se dati 400kn... za samo multi.... u kojeg sumnjam poslije ovakog SP..... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Jako sam iscekivao ovaj novi MOH.... da bi na kraju ostao jako razocaran....... presao sam igricu za neka 3h(mislim ono WTF) sad nisam igrao multi... jer nemam org..... ali sad se stvarno pitam isplati li se dati 400kn... za samo multi.... u kojeg sumnjam poslije ovakog SP..... :(

bolje sačekaj novi cod nego da ovo kupuješ

0_o
14 godina
neaktivan

Zna li se sto o tome kad izlazi novi CoD

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Imaš temu o tome....

I see dead people
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

9.11.2010 cini mi se nisam siguran

16 godina
ceco22 kaže...

I to pitaš u temi Medal of Honor?

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...
ceco22 kaže...

I to pitaš u temi Medal of Honor?

...a dobro sad nije smak svita to mu je bilo usput,...al za sve vece informacije nek pise i pita na stranici za cod

14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Odigrao sam piratsku verziju MOH.... jer sam htio pogledat isplati li se kupiti org..... ali sam ostao iznenadjen kad sam igricu presao za neka 3h..... sad ne zanm isplati li se kupovat uopce igricu samo za MP.... Iskreno zadnji MW2 je puno bolji od ovog MOH(bar meni) jedan od razloga je taj sto je EA opet napravila glupe protivnike.... koji se uvijek kriju iza nekog zaklona skoro bez ikakva smisla.... drugi od razloga sto je MW2 uradio meni najdrazi dio pucacina a to su sniper zadaci.... zato mi je netko u prijasnjem postu spomenuo da izlazi novi cod brzo... pa sam samo refleksno pitao kad bi mogao izaci novi dio... ali kako stvari stoje izgleda da cu bas kupiti ovaj novi MOH jer MW3 nece izaci jos jedno vrijeme...... http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-medal-of-honor/8081

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja mislim da se za 350kn isplati multiplayer

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ja mislim da se za 350kn isplati multiplayer

G2PLAY.net - 200 Kuna

http://www.g2play.net/store/Medal-Of-Honor-2010-EA-Download-Manager.html

DirectGameKeys - 165 Kuna

http://www.directgamekeys.com/products.php?product=Medal-of-Honor-%28EADM%29-CD%252dKey

Kupovao sam i preko jednog i drugog i poslali su mi CD key u roku 15 minuta nakon uplate.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Pozz Ljudi...eo da i ja kazem nesto o Mohi 2010...grafika UZASNA nula bodova...cekali smo na ovaj nastavak 2 godine i dobili jedno veliko sranje (to je moje misljenje)...u Airbornu je meni bolja grafa i sve bolje djeluje...:((

CALL OF DUTY no1!!=D

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:14 (_CR7_).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Multiplayer je OK, da samo ok, jer prokleti snajperi su overpowered. kako mi dignu tlak...eto mrzim tu igru...i svi su snajperi u glupom timu, ma jbti si sve po spisku, idite kempati u grmlje i igrajte se snajpera...... loware....aaaaaaa

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
_CR7_ kaže...

Pozz Ljudi...eo da i ja kazem nesto o Mohi 2010...grafika UZASNA nula bodova...cekali smo na ovaj nastavak 2 godine i dobili jedno veliko sranje (to je moje misljenje)...u Airbornu je meni bolja grafa i sve bolje djeluje...:((

CALL OF DUTY no1!!=D

A možeš li argumentirati zašto?

Ja kad sam igrao betu sniperi nisu bili toliko jaki, sad neznam je li se to promijenilo. No, možda je to zato jer sam stalno igrao onu mapu u brdu sa zastavama, i puno kutija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 2:08 (Zvonimir Zubić).
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Odigrao sam piratsku verziju MOH.... jer sam htio pogledat isplati li se kupiti org..... ali sam ostao iznenadjen kad sam igricu presao za neka 3h..... sad ne zanm isplati li se kupovat uopce igricu samo za MP.... Iskreno zadnji MW2 je puno bolji od ovog MOH(bar meni) jedan od razloga je taj sto je EA opet napravila glupe protivnike.... koji se uvijek kriju iza nekog zaklona skoro bez ikakva smisla.... drugi od razloga sto je MW2 uradio meni najdrazi dio pucacina a to su sniper zadaci.... zato mi je netko u prijasnjem postu spomenuo da izlazi novi cod brzo... pa sam samo refleksno pitao kad bi mogao izaci novi dio... ali kako stvari stoje izgleda da cu bas kupiti ovaj novi MOH jer MW3 nece izaci jos jedno vrijeme...... http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-medal-of-honor/8081

medal of hoor je uvijek bio kratka igra i uvijek ce bit, to je njihov stil proizvodnje i pravljenja igre

14 godina
neaktivan
MW3 ne izlazi skoro, niti neće izaći barem još 3 godine, ali Black Ops dolazi. Neznam MoH ti je 160 kuna na DirectGameKeys, a Black Ops 260kn, koji je barem po meni, vrlo zabavniji. (Koliko sam vidio po leakovima.) Ako ti imaš 400 kuna viška možda si uzmeš obadvije, a sad hoćeš imati vremena obadvoje igrati...
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Medal of Honor 2010 po meni totalni FAIL od igre jedna obicna losa kopoija COD-a zalim vrijeme prilikom instalacije na ovo totalno razocarenje po meni !!

4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice