Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 295.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
17 godina
protjeran
RE: Medal of Honor (2010)
hitmanr kaže...

nisam kupio orginal al istina je da je igram bez nekakvih gresaka samo ne kuzim zas mi govori da ne mogu igrat mp zbog nekog cd key

Jer ga nemaš. Ovaj ka jsi stavio od bete ti ne vrijedi. Rofl

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina

daj neka neki mod spici ovom ban na dan dva jer bu sve zaspamo

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

nema mi sta bit ni jasno ni nejasno lipo sam pita ako neko ima cd key niko mi ga nije tio dat, to je uredu nije mi ga niko ni duzan dat, nasa sam ga na internetu i zadovoljio me sta ja mogu sto je ovome krivo sto ga ja ne zelim kupit u njega i ne dajem mu mogucnost da zaradi, pa mi ka izmislja toplu vodu kaze da ne mogu mp, ja da me nije briga za mp a on opet isto pa nije problem u meni ja sam kulturno pita forum je da se pita

Nemaš ti njemu što davati mogućnost da zaradi, mislio je na org CD key, kojeg je i on sam platio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ja problema nevidim, oces mi dat cd key, neces ok fala sve jedno...nevidim di je problem

0 0 hvala 0
17 godina

stvarno jos jednom spomeni taj key fino stiscem tipku prijavi

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ok necu i sta kad bi me prijavio nebi moga uc vise ili

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

To ovisi o moderatoru, tj. kako te kazni.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 23:05 (thuglife).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
hitmanr kaže...

To ovisi o moderatoru, tj. kako te kazni.

aha....jer nisam se sluzio rijecima koje su piratskog oblika ili vrijeđanja tako da nevidim razloga da me kazni mogao bi svak tako prijavljivat svako malo, nije mi jasno zas su svi tako nervozni samo jer sam trazio pomoc

17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Zbog besmislenog brbljanja isto se dobiva kartone... :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

dali neko zna koji je key za ovu igru ako moze da mi posalje u porukama, hitno mi treba, hvala!

da i ja isprobam facepalm

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 11:07 (Diablo86).
17 godina
odjavljen
Medal of Honor (2010)

malo sam započeo MoH,čini mi se grafika slabija od bc2,pucanje je nekako plastično a čini mi se da ima i više fizičkih elemenata od bc2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

moze pomoc ja stavim cd za install moh i instalirava mi se 1.6 gb normalno onda ostalo treba 5 min za 1 mb ili uopce neide ???

u cem je problem disk ili komp?

boroooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel imas mjesta na disku? Jel imas ORIGINAL? ako imas original i imas mjesta na disku probaj kod nekog drugog instalirati ako nece niti tamo problem je u disku i zamjeni ga tamo gdje si ga kupio!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

vidim ja da treba otvorit jedan " FAK ON" (obratno od fak off od papirantog izdanja)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)
kako se prelazi onaj sa masinkom ,nemogu nikako oni sto je bilo u onom trileru
zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tpg kaže...
kako se prelazi onaj sa masinkom ,nemogu nikako oni sto je bilo u onom trileru

Mislim da trebaš proći nekud lijevo, talibani otvore vrata od ulaza u tunel

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 21:41 (Diablo86).
15 godina
Medal of Honor (2010)

ma nema tunela,vec ono kad se spustate sa helicima njih vise,i onda u onoj pustari napanu talibani i idete sa onim kapetanima,i dodje kasnije do te strojni ona na vrhu stoji i puca na vas i poneki bude talibam na onim kucama
SUPPRESS DShK FOR TIM

EDIT:presao sam!!

zasto prst dole !!!!1
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 22:43 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Two new modes, two new maps, and two redesigned maps are set to launch with EA's Medal of Honor video game on November 2nd, 2010.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
thesekiman kaže...

Two new modes, two new maps, and two redesigned maps are set to launch with EA's Medal of Honor video game on November 2nd, 2010.

To dolazi samo za konzole?

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Mislim da ce prvo izaci za konzole pa onda za PC.

The new mode goes live on November 2, packaged with two new maps - Bagram Hangar and Khyber Caves - and redesigned versions of the existing Diwagal Camp and Kabul City Ruins. And it's free, as long as you have an Online Pass. Available on November 2 as a free download for the Xbox 360 or PlayStation 3, unless you bought the game used.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

koje smece SP, u jednoj veceri ga presao, za nekih 2.5 sata :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
thesekiman kaže...

To dolazi samo za konzole?

Video je očito sa PC-a(R za reload, left mouse to switch player), pa valjda dolazi i za PC.

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Igra je imala potencijala

Nažalost, razoračarala me

Kretanje i kamera mi uopšte nije realna, izgleda mi plastično

Grafika također, ima mnogo igara sa boljom grafikom, trava izgleda također čudno

AI je "fenomenalan" sarkazam naravno 

Znači čovječe, igrao sam na hard, a protivnici su toliko glupi, da je to nevjerojatno Šutim

Dužina igre je također katastrofalna

Kampanja se pređe za 3-4 sata....

Baš mi je žao što me igra razočarala, igra je imala dosta potencijala i vjerovao sam u nju, ali.....

I see dead people

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

nije ni medal of honor sto je nekad bio...

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

Niti meni nije baš ono... Dobro gameplay postoji da se osvrnem na to prvo, ali je blijeda kopija posljednjeg MW2 od Activisiona. Čisto ima previše sličnih elemenata, in-game filmova i animacije međuscena. Bolji je MW2.

Grafika se na trailerima čini puno puno ljepša nego je zapravo. Kažem jer sam stavio High sve i filtere imam grafu pa mogu.. Uzgred rečeno ajd dobro još se da nekako odigrati.

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 18:42 (stoncin3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)
sta treba uraditi kad si ono u helicu i pucas na one sa minobacacom,ja ih ubijam al oni stalno izlaze kako to preci!!
zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Niti meni nije baš ono... Dobro gameplay postoji da se osvrnem na to prvo, ali je blijeda kopija posljednjeg MW2 od Activisiona. Čisto ima previše sličnih elemenata, in-game filmova i animacije međuscena. Bolji je MW2.

Grafika se na trailerima čini puno puno ljepša nego je zapravo. Kažem jer sam stavio High sve i filtere imam grafu pa mogu.. Uzgred rečeno ajd dobro još se da nekako odigrati.

Igra uopće nema inovativnosti, nema nečega što bi te tjeralo da igraš, jer je sve ovo u igri već viđeno 

I see dead people
16 godina
neaktivan
tpg kaže...
sta treba uraditi kad si ono u helicu i pucas na one sa minobacacom,ja ih ubijam al oni stalno izlaze kako to preci!!

Pa jebote moš li ti išta sam prić

Prof. dr. sc. torrentologije
15 godina
Brzi97 kaže...
tpg kaže...

Pa jebote moš li ti išta sam prić

a jebiga

zasto prst dole !!!!1
16 godina
moderator
tpg kaže...

Drži tipku 4......Cool

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice