Ajde idemo multiplayera zajedno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali neko zna koji je key za ovu igru ako moze da mi posalje u porukama, hitno mi treba, hvala!
Daj 300kn barem pa cemo ti ga poslat.
Nemoze ti nitko besplatno dati key vrijedan 300-ak kn u prodavaonicama poput algoritma i sl.....
upss mali problemčić nasa sam cd key steta nista od tvog pokusaja da zaradis...hahhahhah300kn smrc nasa sam ga na internetu jedva al đabe
Ajde idemo multiplayera zajedno.
On ti nezna šta je to MP xD...
nego kako dodati prijatelja na MP? koja je opcija, znam da ima kad vidim pod servere gore friends piše znači da se da dodati da možeš ući preko prijatelja -.-?
hahah ko nezna sta je mp
pa jel ti radi multy sa tim free keyem :)
single
Čekaj, kako ti neradi MP? Nije moguće. Pa imaš key koji si dobio besplatno (a inače košta jako skupo). Kako to? Daj objasni. Nemogu vjerovati što se danas dogada, skineš key sa neta i nemoze ti pola igre raditi. Nevjerovatno.
Da, i mene to zanima, nije moguce da si skinuo cd key s neta i radi ti samo single, a kad oces igrat MP da ti kaze CD-KEY is already in use
ko uopce govori da da zelim igrat mp nisam ni prova mozeli,..........jel se to meni cini ili vi mene ocete ubit u pojam ili rastuzit sve da mi i neradi mp ja ga ionako nikad ne igram mene zanima samo single
ko uopce govori da da zelim igrat mp nisam ni prova mozeli,..........jel se to meni cini ili vi mene ocete ubit u pojam ili rastuzit sve da mi i neradi mp ja ga ionako nikad ne igram mene zanima samo single
Ne, nego nam čudno kako ti pola igre (i to daleko bolja polovica)neradi iako si pošteno platio developerima da ti to omoguce.
Čudno stvarno.
nigdi nisam napisa da neradi radi cila igra sve je onako kako triba bit, da su bar svi ko ti pa ludnica nebi nikad strajkala covice tebe triba smistit u ludaru ma uostalom kome ja govorim
nigdi nisam napisa da neradi radi cila igra sve je onako kako triba bit, da su bar svi ko ti pa ludnica nebi nikad strajkala covice tebe triba smistit u ludaru ma uostalom kome ja govorim
A kako ti radi cjela igra kada si rekao da nemozes pola igre igrati (Multiplayer je jedna vec polovica)?
Izludit cemo ga :D
niko nije reka da neradi pola igre samo da mi triba cd key al to sam rijesio
ljudi,nije on rekao da mu neradi mp vec da mu treba key citajte gornje postove
Ne, ti si rekao da si dobio besplatno key koji bi ti ja i svi ostali naplatili 300kn.
Pa kako si dobio kad neradi dobar dio igre?
Haha dobit cu karton zbog zavlacenja teme, al neka :-D
kako mislis neradi dobar dio igre i kakve to veze ima sa cd key
kako mislis neradi dobar dio igre i kakve to veze ima sa cd key
-MP dio ti neradi. MP je drasticno bolji od SP.
MP je inače pola dio igre, a neradi ti zbog CD - Keya koji je napravio jedan čovjek, a napravio ga je tako što je modao dll fajl (pretpostavljam) da se moze taj key upisati u instalacijski dio i onda se igrati igra.
a nez al mene ti to i onako nije briga jer ja ti nikad ne igram mp
a naigrat ces se na SP-u
Kaze mi brat da ga je prosao u manje od 3 sata :(
Onda neznaš što propuštaš?
tvrdite da nemogu mp igrat zbog cega zbog cd key...pa kako ga onda vi igrate
Jer smo platili nekome 300kn da igramo =)
oces rec da si kupio orginal ili imas neki drugi cd key
oces rec da si kupio orginal ili imas neki drugi cd key
Dude....ako on igra bez problema onda je valjda kupio original.
nisam kupio orginal al istina je da je igram bez nekakvih gresaka samo ne kuzim zas mi govori da ne mogu igrat mp zbog nekog cd key
Ajde spavat vrijeme je.
nisam kupio orginal al istina je da je igram bez nekakvih gresaka samo ne kuzim zas mi govori da ne mogu igrat mp zbog nekog cd key
Pa jbt treba ti orginalni cd-key da možeš igrat MP.Što ti tu nije jasno?
Ovo je postalo hebeno komplicirana rasprava...
Ne možeš igrati hebeni MP bez orginalnog CD Keya ( bar ne još ), što ti tu nije jasno?
We have a new Mato
nema mi sta bit ni jasno ni nejasno lipo sam pita ako neko ima cd key niko mi ga nije tio dat, to je uredu nije mi ga niko ni duzan dat, nasa sam ga na internetu i zadovoljio me sta ja mogu sto je ovome krivo sto ga ja ne zelim kupit u njega i ne dajem mu mogucnost da zaradi, pa mi ka izmislja toplu vodu kaze da ne mogu mp, ja da me nije briga za mp a on opet isto pa nije problem u meni ja sam kulturno pita forum je da se pita