E kupio sam igru, sa Sp-om sam prezadovoljan ali Mp mi je nekako dosadan..tako da ako neko kupuje igru neka ima ovo na umu!
E kupio sam igru, sa Sp-om sam prezadovoljan ali Mp mi je nekako dosadan..tako da ako neko kupuje igru neka ima ovo na umu!
meni bas obrnuto, SP u MP3 se ne moze porediti s prva dva dijela (jesi li ih igrao uopce?), a MP u MP3 je inovativan i meni osobno odlicno odraden. Ipak je to osvjezenje za TPS zanr, no, ako preferiras FPS-e onda me ne cudi previse sto ti se ne svida MP3 MP. Svjedno, meni se svida BF3 (pogotvo BC2) i MP3 sto se tice MP-a, jedna i druga fransiza je unijela svjezinu u zanr.
meni bas obrnuto, SP u MP3 se ne moze porediti s prva dva dijela (jesi li ih igrao uopce?), a MP u MP3 je inovativan i meni osobno odlicno odraden. Ipak je to osvjezenje za TPS zanr, no, ako preferiras FPS-e onda me ne cudi previse sto ti se ne svida MP3 MP. Svjedno, meni se svida BF3 (pogotvo BC2) i MP3 sto se tice MP-a, jedna i druga fransiza je unijela svjezinu u zanr.
pa neznam svatko ima svoje mišljenje ali meni osobno je SP dobar ali mi je MP dosadan..više igram BF3 MP
evo opet problem pa ako može pomoć.ne mogu se ulogirati u social club.kad upišem aktivacijski kod izbaci mi redemption code is already in use a zaboravio sam email.pa šta napraviti
Je li itko zna??
Je li itko zna??
provaj kontaktirat rocstar support http://support.rockstargames.com/anonymous_requests/new
Hvala ti majstore.Rockstar je upravo riješio ovaj problem ali ja imam puno veći i ne znam kako ga riješiti.Naime igra kako da to kažem smrzava ili jednostavno stane i ne možeš dalje igrati.Pa onda izađem iz igre i ponovno je pokrenem i opet ista stvar i tako svaki put.Pred 3-4 strane mi je ovaj lovac s foruma savjetovao da skinem patch 1.0.0.29 jer da kao da on zna da taj problem postoji i kod piratske i kod original verzije igre a ja imam original.I nakon što je apdejtovana igra s ovim patchem opet se javlja isti problem pa bih molio pomoć jer ne znam šta više napraviti i gdje je tu problem.Hvala.
Hvala ti majstore.Rockstar je upravo riješio ovaj problem ali ja imam puno veći i ne znam kako ga riješiti.Naime igra kako da to kažem smrzava ili jednostavno stane i ne možeš dalje igrati.Pa onda izađem iz igre i ponovno je pokrenem i opet ista stvar i tako svaki put.Pred 3-4 strane mi je ovaj lovac s foruma savjetovao da skinem patch 1.0.0.29 jer da kao da on zna da taj problem postoji i kod piratske i kod original verzije igre a ja imam original.I nakon što je apdejtovana igra s ovim patchem opet se javlja isti problem pa bih molio pomoć jer ne znam šta više napraviti i gdje je tu problem.Hvala.
provaj reinstalirat igru i NEMOJ skidat starije patcheve jel ce ti to sje*at cilu igru lipo instaliraj nek se samo updata do zadnjeg patcha i to bi tribalo popravit sve probleme
Jesam,reinstalirao sam igru već sigurno 6-7 puta od kada sam je dobio.I ako ne stane u kampanji onda stane u arkad i MP.Ne znam šta je razlog tome.Evo od jučer neće ni pokrenuti,stoji crno na desktopu i ni makac.
Jesam,reinstalirao sam igru već sigurno 6-7 puta od kada sam je dobio.I ako ne stane u kampanji onda stane u arkad i MP.Ne znam šta je razlog tome.Evo od jučer neće ni pokrenuti,stoji crno na desktopu i ni makac.
pa jel dode ikakav error
Ne,ni error ni ništa.Jednostavno stane,smrzne slika il šta već ko to zna.A sad još kad je pokrenem neće.To se dešava odkad je ovaj najnoviji patch 1.0.0.47.izašao.
Ne,ni error ni ništa.Jednostavno stane,smrzne slika il šta već ko to zna.A sad još kad je pokrenem neće.To se dešava odkad je ovaj najnoviji patch 1.0.0.47.izašao.
a neznan meni igra radi sve dobro bez problema
Da,a jel možda znaš šta bi mogao biti uzrok tome da igra staje,smrzne ekran?Hvala puno svejedno.
Da,a jel možda znaš šta bi mogao biti uzrok tome da igra staje,smrzne ekran?Hvala puno svejedno.
aj provat cu nac pa ti javin na forumu
A možda je do laptopa,ne znam??!
A možda je do laptopa,ne znam??!
jesi li mozda stavija pre velike postavke pise da zna crash igra ako su pre velike postavke a PC nemoze podrzat
Ne znam.Rezoluciju sam stavio na 1024 puta 768 a ostale postavke na normal i msaa na 2 puta.Tako mi vrti sasvim ok sve dok ne zamrzne a imam 3 gb rama i intel pentium dual core 2.20 ghz.
Ne znam.Rezoluciju sam stavio na 1024 puta 768 a ostale postavke na normal i msaa na 2 puta.Tako mi vrti sasvim ok sve dok ne zamrzne a imam 3 gb rama i intel pentium dual core 2.20 ghz.
Igras li igru dok ti je laptop prikopcan u uticnicu ili igras bezicno?
Mozda su ti temperature prevelike... instaliraj si MSIAfterburner i vidi temperature dok si u igri.
Je lovac prikopčan je laptop u struju dok igram i laptop se doslovno užari nakon 5 minuta.Misliš da je to razlog zbog kojeg igra staje?
jel se mogu nekako iskljucit ona zlatna oruzja koja sam pokupio?
Stigli su novi updatovi za Max Payne 3!
- The new Multiplayer Player Card, which allows you and your friends to track multiplayer stats including current amount of XP, total kills, favorite weapon and more.
- New Automated cheat protection and lag protection measures.
- Improvements to multiplayer load times
- Players can now spawn with dual wield if they have two sidearms and no two-handed weapon equipped
- Polish language support has been added
- Party leader now has the option of taking entire party with them when they back out of a match
- Weapon rank in the Arsenal is now visible on the left side of the screen, not just the right
- The Crew menu is now available inside lobbies
- XP gained for completing Grinds no longer contributes to rankings in Gang Wars matches
- Improvements to the spectator camera in Gang Wars
- Gang Wars wager system improved to better show betting results
JEL USPIO NETKO TKO IMA ORIGINALNU IGRU SKINUTI OVAJ NOVI BESPLATNI DISORGANIZED PACK?
Otkad se instalio ovaj zadnji patch (1.0.0.55), katkad mi se igra pokrene u velikom prozoru, pa moram kliknuti na taskbar da dobijem fullscreen.
I još jedna stvar:
prešao sam cijelu igru odavno i već igrao Chapter 14 ponovo preko Chapter select izbornika. Problem je u tome što su mi sad odjednom Chapter 13 i 14 zaključani!!!
Pogledajte slike.
Otkad se instalio ovaj zadnji patch (1.0.0.55), katkad mi se igra pokrene u velikom prozoru, pa moram kliknuti na taskbar da dobijem fullscreen.
ALT + ENTER i u postavkama stavi full screen i odmah izadi iz igre.... pa opet udi.
Dođe mi do crasha u chapter 3 kod stepenica. Kako riješiti?
EDIT: Intel HD 4000 grafička.
Već sam bio spomenuo da sam veliki fan Max Payne-a, i neki dan sam počeo igrat trojku..
Trenutno sam na Ch 7 i doslovno se silim igrat, samo da završim. Nisam vjerovao kad je većina vas pričala kako su sekvence predugačke itd, ali stvarno, pa to još nisam vidio, više gledam "film" nego što igram, forsiranje alkohola, zamućenje slike što bi nam kao trebao predstavljati Max-ovo stanje uma i tijela - totalno mi smeta i nikako mi nije leglo. Kretanje lika/kamera nekako nije baš sva fluidna, dosta usporena, BT loše izveden.. Nema quick save, a između ostalog, baš po tome sam volio Max-a.. Ukratko (prije nego što sam zaigrao ovdje sam pisao da je igra super bla bla, i ispričavam se zbog toga), priča je katastrofa, sterilna i jadna, uvijek za dlaku netko i nešto pobjegne, uvijek za dlaku Max ostane živ.. Daleko je ovo, miljama je daleko ovo od jedinice i dvojke. Igram ju samo jer naravno, ljubitelj sam, da se sad ne ponavljam, ali ništa više. Odigrat ću ju i ide na uninstall, stvarno šteta..
EDIT: Ch 8 (groblje) - Igra obrisana.. Toliko od "Max-a".. Unakažena igra totalno..
Evo, igra je na popustu na Steamu za 12,49 €, je li vrijedi kupiti je?
isto pitanje !
isto pitanje !
da