Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mafia 3

a koju si snimio u spoiler stavi ja sam ovu MAFIA III Digital Deluxe Edition - CorePack

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mafia 3

onu skuplju!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 21:51 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mafia 3
Dosta ih ima problema, morate instalirat i directx i vcredist i onaj dotnet....no nekima i unatoc tome ne radi, iako ima zadni update windowsa...tak da ne radi svima
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Snimim mafiju kliknem na start i nista se ne desava? netko? (snimljen je i updejt!)

Stavi poštene windowse pa će ti raditi 

14 godina
neaktivan
Mafia 3

ne znam šta reč az igricu ... uzea sam r9 380x samo radi nje i za mi je ,,, tiram se igrat samo radi imena  stavio sam postavke one 5.0 sweet fx ,, drzim sve hight osim reflekcije i antilasinga da ne bude mutno i igra pada do 30fps dok vozim dok setam ide odlicno ali igri fali nešto nije to to ... i da pitam jel treba overklokirat procesor iako nekada preko msi afterburnera pise gpu 100 posto  proc nikad povise 75 80 .... a i zeza ce me napajanje mozda sam treba uzet gtx 960 ili 1060 ili rx470 a ovo je bilo uletilo hitno u subotu hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ovu igru pauziram dok ju ne poprave, dal zna netko ima li kakvih vijesti o novim patchevima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Snimim mafiju kliknem na start i nista se ne desava? netko? (snimljen je i updejt!)

Kako misliš 'snimiš'? Instaliraš? 

Uglavnom, igra je prepuna bugova i mnogim ljudima se ne želi startati kako spada.

Treba čekati patcheve i nadati se najboljem...

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Mafia 3

e sad ovako, s updateom, reshade modom, i svime na max (osim AA i Vsync) imam stalnih 57 fps, u voznji 35, a nekad zna droppat na 20..

-i5 6600k

-r9 390x

-16gb ram

-i igra na ssd

toliko o optimizaciji.. po mome, iako sam igru ceko od kad su prvi trailer izbacili, totalni je fail...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Šta se mučite tim opcijama, ako nemate pc za 10k+ kuna jednostavno stavite grafu na OPTIMAL, tj neka sam presudi što i kako je najbolje i igrajte.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Dobe vodu u koljenu ako nije na high.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
augi80 kaže...

ne znam šta reč az igricu ... uzea sam r9 380x samo radi nje i za mi je ,,, tiram se igrat samo radi imena  stavio sam postavke one 5.0 sweet fx ,, drzim sve hight osim reflekcije i antilasinga da ne bude mutno i igra pada do 30fps dok vozim dok setam ide odlicno ali igri fali nešto nije to to ... i da pitam jel treba overklokirat procesor iako nekada preko msi afterburnera pise gpu 100 posto  proc nikad povise 75 80 .... a i zeza ce me napajanje mozda sam treba uzet gtx 960 ili 1060 ili rx470 a ovo je bilo uletilo hitno u subotu hehe 

Pa vidiš po temi da se i onima s jakim konfiguracijama igra vuče i nema stabilan FPS...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
Mafia 3

Mafia 1 vs Mafia 3 :D

1 0 hvala 0
16 godina
amd freak kaže...

Šta se mučite tim opcijama, ako nemate pc za 10k+ kuna jednostavno stavite grafu na OPTIMAL, tj neka sam presudi što i kako je najbolje i igrajte.

ja imam komp od 10k+ kn pa ne vrti kako spada haha ovo ispada igra namjenjena konzolama i nista vise..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
17 godina
ROXX kaže...

Mafia 1 vs Mafia 3 :D

Opet??

VAU, super video...

14 godina
neaktivan
Mafia 3

Neznam šta je ova sva dječurlija na netu ocekivala, gta killer? Koliko vidim po recenzijama igra je bolja od prošle mafije, pošto sam uživao u dvojci istu stvar ocekujem od trojke...

Moj PC  
0 7 hvala 0
12 godina
Jel se i vama ovo desava, to me tak zivcira da vise necu igrat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
Mafia 3

Meni se to dogodilo jedanput u kakvih 8 sati igranja...

Ali zasto u zoru oblaci izgledaju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 14:22 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
k1klop kaže...

Neznam šta je ova sva dječurlija na netu ocekivala, gta killer? Koliko vidim po recenzijama igra je bolja od prošle mafije, pošto sam uživao u dvojci istu stvar ocekujem od trojke...

Izgleda da su ljudi za 60 eura očekivali igru koja radi kako treba. Naivci.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Oprostite doktore,nisam gledao prijašnje postove..
11 godina
neaktivan
augi80 kaže...

Napajanje je totalno na knap, nemoj overclockati nista na njemu. Igra je neoptimizirana, overclocka cpua na 4.5ghz bi sigurno pridonjeo fps-u, jer je 380x vec iznvan ranga tog fx-a.

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
15 godina
Mafia 3

Mafia 3 – PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
k1klop kaže...

meni je najgori dio to sto mi igra radi bez problema, imao 1 crash prije patcha al jedino kaj mi u igri ne radi je controller... svasta

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
17 godina
odjavljen
Joky007 kaže...
Jel se i vama ovo desava, to me tak zivcira da vise necu igrat

Ha,ha LOL NE 

11 godina
neaktivan
Mafia 3

Ja sam instalirao reloaded verziju u igri dodje i patch 1.0.1 i radi bez problema :)

2 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...
Hexfire kaže...
k1klop kaže...

meni je najgori dio to sto mi igra radi bez problema, imao 1 crash prije patcha al jedino kaj mi u igri ne radi je controller... svasta

Ne svima baš, na konzolama se i osim rušenja pojavljuju i fps dropovi.

Ono što je Hex htio osim toga raći je da su ljudi platili 60€ i očekivali AAA naslov, a on razočarao jer izgleda kao indie igra, čak i gore od nekih. A bugova ima dosta puno.

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
LeftY_CRO kaže...
Hexfire kaže...
k1klop kaže...

Ne svima baš, na konzolama se i osim rušenja pojavljuju i fps dropovi.

Ono što je Hex htio osim toga raći je da su ljudi platili 60€ i očekivali AAA naslov, a on razočarao jer izgleda kao indie igra, čak i gore od nekih. A bugova ima dosta puno.

za konzole ne znam :)

sto se tice controllera, xbox controller radi bez problema dok je moj (steam) buggan...

sto se tice grafike, preporucujem ovaj mod (nyclix color correction / blur removal) - igra izgleda ne znam kolko puta ljepse i ugodnije od defaulta

btw prije 17,16 i 14h na steam db of mafije 3 uocene su "promjene", mozda je novi patch iza ugla?

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina

Da ali nije samo PC tu konzole se ne mogu modati, a i kad ljudi daju 60€ žele dobru, kvalitetnu igru tih para. A ne da developer izbaci igru, a onda si sam moraš mod ubacivati da izgleda dobro.

Ček ti imaš steamov controller? Meni se ni malo ne sviđa, a kolko sam čitao recenzije ni drugima nije baš nešto.

Igra imala potencijala da su si dali malo truda, ovako ispala mah.

14 godina
neaktivan
Mafia 3

koje smece od konzolaskog porta.. pre strasno kakve se nedovrsene i poglupljene igre prodaju danas za 60€

xfact
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice