Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mafia 3

Ako će netko probat modani ini za uklonjeni poping i više auta na cestama, (ne drastično više)...

Download

Datoteku prebacit i Mafia3/edit/config te zamjenit

*napravit backup originala!

Slika

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mafia 3

mislim da je ovo puno bolji video

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mafia 3

RELOADED poruka iz mafia3.exe za CODEX 

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Re: Mafia 3
Fanu kaže...

mislim da je ovo puno bolji video

Bio je već 5 puta valjda.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
SoynTech kaže...

RELOADED poruka iz mafia3.exe za CODEX 

ne kužim zaš se reloaded toliko drka na codex

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
15 godina
Mafia 3

Igra radi užasno na R9 380x. Probao sam čak neke stvari spustiti na Low ali nikako dobiti više od 30 fpsa onoj uvodnoj sceni. MSI Afterburner čak pokazuje GPU usage 100% tako da se koriste svi resursi grafičke. Nikad nisam vidio tako loše optimiziranu igru. Ajde da je bar grafika toliko dobra pa bi možda i razumio, ali ništa posebno. Neke igre koje izgledaju duplo bolje mi rade duplo bolje. Doslovno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

ne kužim zaš se reloaded toliko drka na codex

Jer nisi u toku očito.

Mafia III CODEX crack Mafia III CODEX crack
We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 16:07 (SoynTech).
17 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

Igra radi užasno na R9 380x. Probao sam čak neke stvari spustiti na Low ali nikako dobiti više od 30 fpsa onoj uvodnoj sceni. MSI Afterburner čak pokazuje GPU usage 100% tako da se koriste svi resursi grafičke. Nikad nisam vidio tako loše optimiziranu igru. Ajde da je bar grafika toliko dobra pa bi možda i razumio, ali ništa posebno. Neke igre koje izgledaju duplo bolje mi rade duplo bolje. Doslovno.

Ne kužim kaj tebe zeza. Možda si ostavio uiključen vsync. Znači kod mene mjereno sa frapsom  full hd, optimalni detalji (imaš tu opciju pod grafičkim opcijama, igra mi tada radi jako dobro i izgleda najbolje) i isključen vsync. Znači mjerena isključivo vožnja po gradu što je najzahtjevniji dio igre, napucavana po poluzatvorenim i zatvorenim prostorima je 60+ fpsa.

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg  

16704,   294234,   40,   71,   56.771

Znači čista vožnja uz skretanja, sudare i sl. 56.7 u prosjeku. Nema trzanja, tu i tam lponeki lag u nekom zavoju. Ostatak igre apsolutno glatko.

edit

si stavio patch koji otključava FPS-e? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 16:09 (XXX).
15 godina
Mafia 3

Pa da, imam uključen VSync kao u svim ostalim igrama jer ne želim screen tearing. Ali u igrama koje izgledaju bolje od Mafie mogu dobiti 60 fps sa Vsyncom bez problema. Baš ću sad probati sa Vsync off. I da, patch 1.01 je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 16:10 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Iskluči ga i igraš bez problema, trganja po ekranu su prilično rijetka IMO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mafia 3
Evo sad probao na brzinu sa vsync off i grafičke postavke na Optimal. Kad stavim na optimal automatski mi stavi sve na low. I opet dobivam oko 40-45 fps, najnoviji driveri instalirani i update 1.01. Totalno je u banani izgleda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
antimadridista kaže...
Evo sad probao na brzinu sa vsync off i grafičke postavke na Optimal. Kad stavim na optimal automatski mi stavi sve na low. I opet dobivam oko 40-45 fps, najnoviji driveri instalirani i update 1.01. Totalno je u banani izgleda.

Meni sve super . Evo sad sam mjerio obavljanje jedne tipični misije. Malo vožnje, trčanja po gradu, napucavanje vani u untra...ono klasika.

27602,    475438,  44,  91, 58.056

Znači prosječno 58 fpsa 

Probaj staviti igru na SSD ako nisi, ne vidim kaj bi još moglo biti ako ti je taj proc stabilno kloknut.

11 godina
neaktivan

Jel izaso neki patch novi ? Jer ja nemogu preko 35fpsa u gradu dobit, ne znam kako ti 58

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen
Mafia 3

LOL, dođi do mene da se mjenjamo za kompove 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D3lBoy kaže...

Jel izaso neki patch novi ? Jer ja nemogu preko 35fpsa u gradu dobit, ne znam kako ti 58

Upravo to. Čitam na redditu da ljudi imaju potpuno iste konfiguracije, a jednom radi jedva u 30 fpsa dok drugi dobiva 50 sa istim postavkama. Čudna igra, malo je reći.

16 godina
antimadridista kaže...
D3lBoy kaže...

Upravo to. Čitam na redditu da ljudi imaju potpuno iste konfiguracije, a jednom radi jedva u 30 fpsa dok drugi dobiva 50 sa istim postavkama. Čudna igra, malo je reći.

Ma neki site je radio benchmark i jedino je na 1080SLI konfiguraciji diobio 61FPS na max detaljima, dok je jedna 1080 tjerala na 45-50.

17 godina
Mafia 3

izaso patch za  ver samo pazite jer nekima brise save

ima rjesenje

c/p

uglavnom stari folder sa snimljenim pozicijama a koji se nalazi u

C:\Users\[your name]\AppData\Local\2K Games\Mafia III\Data\XXXXX - (neki broj)

sve iz njega kopirat (napravit backup) prije instalacije ovog patcha, i nakon instalacije pokrenuti igru da napravi novi folder za snimanje, nakon toga sve iz backup (starog) foldera prebacit u novi folder (imat će novi broj) i imat ćete svoje stare snimljene pozicije

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
antimadridista kaže...
D3lBoy kaže...

Nema sta biti cudno los i ljen console port eno Gears of War 4 jedna od najvecih console hit igara i trilogija u ono vrijeme ova je i za PC izasla ima vise settingsa i opcija nego pola PC exclusiva,ne napadam te nista samo uvijek te price cudno ovo cudno ono nema tu sta biti cudno oni sastance napravi se plan i program rada i planski znaci nije ovo da su oni kao devis u nevjerici znali su sta rade i kako prave i sta im je prioritet bio PC ocigledno nije.
Ali dobro svatko pametan danas ima neku refound opciju iskoriste je i nemoj da se uhljebi bogate preko vas.

15 godina
Mafia 3

Ma igra se ruši čak i na konzolama koliko čitam, što je rijetkost. Igrao sam stotine igara na konzolama i nikad mi se niti jedna nije srušila a sad čitam da se masu ljudi žali da im se igra ruši na Xbox One i PS4. Tako da nije samo PC verzija sa problemima. Ne razumijem zašto nisu odgodili igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 17:22 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Mafia 3

Pa to je onda bas katastrofa ako ni na consolama nisu napravili postenu igru nisam se zaletio iako mi je Mafija 1 jedna od najdrazih igara bolje sacekati dan-dva i vidjeti dojmove za ovu cim sam vidio lock na 30 FPSa znao sam da nesto smrdi.

0 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Znači kod mene mjereno sa frapsom  full hd, optimalni detalji (imaš tu opciju pod grafičkim opcijama, igra mi tada radi jako dobro i izgleda najbolje) i isključen vsync. Znači mjerena isključivo vožnja po gradu što je najzahtjevniji dio igre, napucavana po poluzatvorenim i zatvorenim prostorima je 60+ fpsa.

I pod optimalnim postavkama ti je stavilo igru na low!

Meni se na high postavkama uz refleksije na low kreće od 40-60 no imam dropove i na 35 za vrijeme vožnje tako da sam tu zaključo FPS...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ma igra se ruši čak i na konzolama koliko čitam, što je rijetkost. Igrao sam stotine igara na konzolama i nikad mi se niti jedna nije srušila a sad čitam da se masu ljudi žali da im se igra ruši na Xbox One i PS4. Tako da nije samo PC verzija sa problemima. Ne razumijem zašto nisu odgodili igru.

U deset sati igranja nijedan CTD na PS4...

15 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

U deset sati igranja nijedan CTD na PS4...

Ne ruši se svima ali ima rušenja. Nadam se da će ubrzo izaći novi patch jer igra ima masu bugova.

17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
XXX kaže...

Znači kod mene mjereno sa frapsom  full hd, optimalni detalji (imaš tu opciju pod grafičkim opcijama, igra mi tada radi jako dobro i izgleda najbolje) i isključen vsync. Znači mjerena isključivo vožnja po gradu što je najzahtjevniji dio igre, napucavana po poluzatvorenim i zatvorenim prostorima je 60+ fpsa.

I pod optimalnim postavkama ti je stavilo igru na low!

Meni se na high postavkama uz refleksije na low kreće od 40-60 no imam dropove i na 35 za vrijeme vožnje tako da sam tu zaključo FPS...

Pa znam da je na low ali tako i najbolje izgleda, nije zamučeno i izgleda kao svaka igra do sada. Na maks je skroz zamuljano, kao da imaš neku dioptriju i još radi loše. Optimalno i guštaš u normalnoj igri :D

13 godina
Mafia 3

Da je izašla 2005 kao nastavak na Mafiu 1 i da nema problema s rušenjem imali bismo odličnu igru...

Ja sam oldschool gamer i od igara u 2016 očekujem puno, zato ih valjda i odigram 3-4 godisnje jer mi se neda igrat sr*nja.

Fali puno sitnica i detalja koje su prethodne mafie imale, koje ja cijenim, a koje su izostavili jer su htjeli izbaciti igru da pokupe pare na imenu Mafie..

Dok se GTA diže iz igre u igru do te razine da je vec teško vjerovati što su sve ubacili, mafia nazalost pada....

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
D3lBoy kaže...

Ma nemoguce, to je kad jedan bencha u kuci na low drugi u gradu na high... I ja u kucama i dvorištima imam 60fpsa, ali kad jurim autom okolo, pogotovo ako je misija pa ono jos skriptirane stvari... kaos padne i ispod 30

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen
Mafia 3

Igram na gamed ali igra kuži da imam G13 pa mijenja svejtlo na displeju, kad me ganja murja u stilu rotirke mijenja cveno/plavo, kad upadnem u neku zonu promjeni se u žuto i sl. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 3

Dakle za sada se još ne isplati kupovat na Steamu dok se ne ispatchira pošteno?  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mafia 3

Snimim mafiju kliknem na start i nista se ne desava? netko? (snimljen je i updejt!)

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice