Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.281.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ne shvaćam kad kažu da nema free ridea..kako nema? Pa ne trebate odmah žuriti do mjesta gdje morate izvršiti zadatak...Nema vremenskog ograničenja.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Riker kaže...

Ne shvaćam kad kažu da nema free ridea..kako nema? Pa ne trebate odmah žuriti do mjesta gdje morate izvršiti zadatak...Nema vremenskog ograničenja.

Pa upravo to..Kad završe igru mogu ič npr u potragu za playboy magazinima i tako (:

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Pa da nemora se uopće ići riješavati misija, samo idite okolo i free romajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Bok ljudi sta rec igra je pre je*** zakon dosao sam na chapter 10 i danas nastavljam.Prica je zakon misije su zakon,npr raznovrsne su a ne samo vozi ubji i vrati se ko u gta.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Samo da vas pitam prije nego kupim mafiu, veže li se iti malo na prethodnika, na jedinicu?

http://www.youtube.com/watch?v=Fnm3YbuPWfo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Samo da vas pitam prije nego kupim mafiu, veže li se iti malo na prethodnika, na jedinicu?

sitno

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...
zero cool kaže...

sitno

Bit će da se samo spominje salieri ili tako netko?

http://www.youtube.com/watch?v=Fnm3YbuPWfo
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...
crash11 kaže...
zero cool kaže...

sitno

Bit će da se samo spominje salieri ili tako netko?

yep

16 godina
Mafia 2

Danas sam baš počeo igrati, prešao 2. chapter i uzeo malo odmora, neželim odmah preći cijelu igru :)

Zasad mi se sviđa, misije su super.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo,krećem i ja na igranje našao sam jedan odličan jogurt (: bar za sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

OMG Chapter 14 me je ostavio u šoku. Još nevjerujem šta sam vidio. Znaju oni koji su prešli Namigiva

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

PROBLEM

di se nalaze save games ? trebam jer hocu igrati mafiju 2 na vise profila....

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:46 (MaxyBoy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

OMG Chapter 14 me je ostavio u šoku. Još nevjerujem šta sam vidio. Znaju oni koji su prešli Namigiva

I ja sam sad na njemu Namigiva Skoro sam se rasplako kad sam vidio Plač 

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 12:52 (nidjo123).
15 godina
protjeran
Jackal kaže...
ZDS kaže...
Prison Breaker kaže...

Eh, eto sad kad procitah ovih zadnjih nekoliko komentara, polako mi je jasno zasto su oni neki recenzenti davali nesto nize ocjene. Ispocetka se nismo mogli nacudit, otkud tako niska ocjena, ovo, ono, na kraju ipak sve to dolazi na svoje.

Ali ovo s kratkocom me stvarno razocaralo, mislim, ja jos ovo ne igram, ali citam, 15 misija, mozda malo jace, to je stvarno premalo.

Gle neznači da je igra kratka kad ekipa tu igra 24h bez prestanka pa ja prođemu pol dana cijeli gta4 onda možemo reči da je kratak, a sporedne misije su ionako shit koji neigram tak da neznam zakaj bi igra bila kratka.

gta 4 nemožeš nikako prijeći u 12 sati,što se tiče trajnosti mafia 2 sa svojih 15 misijaMršti se nije ni do koljena gta 4(94 misije+side missions+episodes from liberty city)

Gta4 se može proči u 12h bez problema tak da nemoj reči da nije nemoguće kad je, ali to vrijdi samo za glavne misije.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
17 godina
neaktivan

Evo za sve mafijaše :) uskoro izlazi ovaj film, bit će bomba

15 godina
crash11 kaže...

Evo za sve mafijaše :) uskoro izlazi ovaj film, bit će bomba

e to će biti filmčina Cool

17 godina
Mafia 2

Ja sam tek na chapteru 4, igra je točno onakva kakvu sam očekivao, znači Mafia 1+bolja grafika+svi detalji poboljšani i svijet pun sitnica koje čine jednu sredinu za koju imate dojam da funkcionira neovisno o vama i da ste sam jedna jedinka u tomu svemu. I da, istaknuo bih meni važnu stvar, automobile, handling je odličan u simulation modu, pogotovo na snijegu. Šteta što nema manual mjenjač kao na jedinici. U opcijama stavim metric units, a brzina je i dalje u miljama, zna li netko zašto?

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ja sam tek na chapteru 4, igra je točno onakva kakvu sam očekivao, znači Mafia 1+bolja grafika+svi detalji poboljšani i svijet pun sitnica koje čine jednu sredinu za koju imate dojam da funkcionira neovisno o vama i da ste sam jedna jedinka u tomu svemu. I da, istaknuo bih meni važnu stvar, automobile, handling je odličan u simulation modu, pogotovo na snijegu. Šteta što nema manual mjenjač kao na jedinici. U opcijama stavim metric units, a brzina je i dalje u miljama, zna li netko zašto?

e, baš to sam i pitanje ja htio postaviti...Može se izabrati metric ili imperial units, ali na brzinomjeru ostaje isto..nije da mi jako smeta, ali bi bilo lijepše...Smijeh

17 godina
Mafia 2

Čitao sam na 2Kgames forumu, izgleda da im je promaklo i da je to bug Smijeh

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Krenuo sam igrati Mafiu,na trećem sam poglavlju kad se idem naći sa onim likom koji mi nudi posao u Luci.Meni se zasada igra čini solidna,fora su mi auti i onaj snijeg kad ostane po njima i također volim kad se auto ošteti da je to vidljivo,također mi se sviđa onaj tuning shop...Moja ocijena 9/10!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

jel se mogu kako prodati oni auti iz garaze?

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Po meni treba ovo biti GOTY igrica je stvarno odlična (:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

svima nama se sviđa igra a mnogi recenzenti pljuvaju po njoj

u cem je problem?

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Uh, sad sam ju prešao. Predobra je... Jedva čekam nastavak Cool

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

svima nama se sviđa igra a mnogi recenzenti pljuvaju po njoj

u cem je problem?

Zar vam je doista bitno što misle recezenti?

15 godina
Mafia 2

Evo došao sam do Chaptera 3, i dosad mi je igra vrh vrhova...samo nije mi jasno kako mi igra radi na high i apex phisx na high, a imam ati grafičku?

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

radi ti tako što vjerojatno nisi restarto igru nakon mijenjanja apex postavki,znači igra ti nije još prihvatila te postavke Namigiva

odo i ja igrat konačno :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ja je skidam ,tek na 60%Mršti se,nadam se da ću je još danas zaigrati

btw valjda će ovu kratkoću poboljšati DLC-ovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 16:02 (Jackal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vjeruj mi restartao sam...

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
15 godina
neaktivan
Jackal kaže...

ja je skidam ,tek na 60%Mršti se,nadam se da ću je još danas zaigrati

btw valjda će ovu kratkoću poboljšati DLC-ovima

igra nije kratka

nije niti duga

bas je taman

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice