Nisam duze vremena igrao LOTRO tj. od kada su pocela kemijanja sa KIN-ovima pa je to razlog zasto vise nizam imao volje za bilo kakvo igranje te bih vas molio ako mi mozete u par rijeci reci sta se tocno desava sa LOTRO!?
Dali se promjenilo sta kod placanja, dali su i dalje svi na Eldaru, jesu dosle koje novine.....ili da jednostavno pokrenem igru i nastavim igrati na Eldaru gdje sam stao!? Dali i dalje imam 5 likova ili je to smanjeno? VIP je ostao isti tj. sve isto kao i prije?
Hvala unaprijed na odgovorima i zahvalan sam uistinu ako mi netko u kratko kaze sta se desava!
vip ima 5 likova, ako nisi vip nego premium imaš 3 (ovisi jesi dokupio character slotove ili imaš full moriu). ima svega i svačega novoga, od mogućnosti da si legendary weapon napraviš sa legacies koje ti želiš, nove instance itd itd.. plaćanje je isto kao i uvijek osim što smo sad pod turbine, evo dovršava se prijenos servera baš. ljudi igraju, neki stari otiši, novi stalno dolaze...
dame i gospodo, turbine account sam kreirao, update na 75% trenutno ali lotro do sutra najvjerojatnije ne radi hehe, neki moji iz kina su pokušali ući u igru ali serveri su ugašeni
edit edita: update gotov, account kreiran.. us serveri rade ali eu su još van pogona, vjerojatno su sutra sređeni. eto ako želim igrati večeras, slobodno na us odem malo hehe