Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.051.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
win32 kaže...

Nisam duze vremena igrao LOTRO tj. od kada su pocela kemijanja sa KIN-ovima pa je  to razlog zasto vise nizam imao volje za bilo kakvo igranje te bih vas molio ako mi mozete u par rijeci reci sta se tocno desava sa LOTRO!?

Dali se promjenilo sta kod placanja, dali su i dalje svi na Eldaru, jesu dosle koje novine.....ili da jednostavno pokrenem igru i nastavim igrati na Eldaru gdje sam stao!? Dali i dalje imam 5 likova ili je to smanjeno? VIP je ostao isti tj. sve isto kao i prije?

Hvala unaprijed na odgovorima i zahvalan sam uistinu ako mi netko u kratko kaze sta se desava! {#}

vip ima 5 likova, ako nisi vip nego premium imaš 3 (ovisi jesi dokupio character slotove ili imaš full moriu). ima svega i svačega novoga, od mogućnosti da si legendary weapon napraviš sa legacies koje ti želiš, nove instance itd itd.. plaćanje je isto kao i uvijek osim što smo sad pod turbine, evo dovršava se prijenos servera baš. ljudi igraju, neki stari otiši, novi stalno dolaze...

dame i gospodo, turbine account sam kreirao, update na 75% trenutno ali lotro do sutra najvjerojatnije ne radi hehe, neki moji iz kina su pokušali ući u igru ali serveri su ugašeni

edit edita: update gotov, account kreiran.. us serveri rade ali eu su još van pogona, vjerojatno su sutra sređeni. eto ako želim igrati večeras, slobodno na us odem malo hehe

Proud member of Metalheads Of Mordor
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 1:01 (skullscar).
14 godina
neaktivan
danny007 kaže...

http://myaccount.turbine.com/ sad je ovo stranica di se ulogira i kupuju tp-i i vip,bas sam gledao i nigdje vise ne pise paypal?!el to neka pogreska,još nije do kraja uređeno ili je kako treba?

nisam ziher da smo mi uspjeli preko paypala platiti, sjecam se da smo nesto probavali pa nije islo, pa smo na kraju preko kreditne...

14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

dame i gospodo, turbine account sam kreirao, update na 75% trenutno ali lotro do sutra najvjerojatnije ne radi hehe, neki moji iz kina su pokušali ući u igru ali serveri su ugašeni

edit edita: update gotov, account kreiran.. us serveri rade ali eu su još van pogona, vjerojatno su sutra sređeni. eto ako želim igrati večeras, slobodno na us odem malo hehe

da, sinoc su i meni bili prikazani EU serveri prilikom logiranja, ali su bili offline...

15 godina
neaktivan

Kako je moguce da mi skida ovolikom brzinom u T. launcheru, ili samo tako pise.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bogme skida brzo hehe.. ali evo problem, par ljudi iz mog kina igra na us serverima sad.. ja se pokušam spojiti i izbaci mi world queue error 50000... wtf se događa lol?

15 godina

Ako si na eldaru a nemas char na usa onda nemozes ni igrati.

Tek kad svi world serveri budu on a to je sutra 99% onda ces i moc igrati na usa nakon sto ponovno kreiras usa char jer tvoj moze igrat samo na EU Eldaru, iako je Eldar sa usa i dalje pripada EU listi servera, nema promjene pa tako ce i ekipa bit 905 identicna uz to da ce i pokoji amer moc navratiti iako sumnjam da bude jer offical north amer serveri su daleko iznad bilo kojeg na kojem smo mi clanovi.

GAMER
14 godina
protjeran

ma znam da sa postojećim characterima s eldara ne mogu igrati nigdje drugdje bez prebačaja. ali eto, moji iz kina su radili low level charactere čisto iz šale na us serverima a ja se ne mogu niti spojiti na njih. upišem user name i pass, odaberem us servere i spaja par minuta. na kraju izbaci poruku world error bla bla.. navodno to voli raditi nekima dok se čačka po serverima tako da me eto sad ni ne čudi.. kad eu prorade, bit će sve ok

14 godina
neaktivan

I dalje se TP ne mogu kupiti preko mobitela ??   {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

znači više se neće moći plaćati paypalom?

a el se sad može kuporavati gamecard za lotro,one za tp-e i vip?

14 godina
protjeran

Koliko lotro ima registriranih igraca,ili ako znate koliko ima aktivnih i koliko ih bude najviše online?

ono prije što sam napisao,el zna netko........oče se to moči plačati paypalom jer nevidim tu opciju,ili če se moći samo karticima?i el sad opet vrijedi gamecard?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 16:27 (danny007).
14 godina
neaktivan

Da gamecard ce biti dostupan, paypal ce najvjerovatnije uvesti mozda kasnije. Koliko ja znam ukupno registrovanih clanova ima 2,5 miliona

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

stvarno skida brzo, nadam se da ce serveri biti isto tako brzi kada se udje u igru {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 17:07 (Uniq).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Garamel kaže...

Da gamecard ce biti dostupan, paypal ce najvjerovatnije uvesti mozda kasnije. Koliko ja znam ukupno registrovanih clanova ima 2,5 milionah

onda cu si kupiti jedan gamercard za vip,valjda ce dotle uvesti paypal

14 godina
neaktivan

Pa mogao si kupovati gamecard i kod codemastera, barem je vele nasao neku stranicu :D A morat ce uvesti paypal ali koliko znam da je prije bila opcija. Vi koji igrate na US ispravite me ako grijesim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

tko se sve prebacio do sada? jeste dobili povratne mailove iz turbine ili ne? i što vam kaže na migration status? in process ili nešto drugo?

14 godina
neaktivan

ja sam se prebacio i dobio sam mail nakon nekih 6h i pise migration is sucessful :D ali, uzeo sam prije par dana vip i sada pise da sam premium :/ valjda ce mi vratit vip...

14 godina
protjeran

u tome je problem, jučer sam se prebacio, mail još nije stigao.. bio sam premium i na turbine account stranici sad kaže da sam free.. koliko znam i ostali iz mog kina uglavnom imaju te poteškoće.. samo da ne sjebu zbilja sve

17 godina
neaktivan

EU serveri su online!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa nisu lol

14 godina
neaktivan

nadajmo se da nece sjebat sve :D

14 godina
protjeran
Jesse kaže...

EU serveri su online!

ne nisu hehehe

edit: gle vraga jesu

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 19:20 (skullscar).
14 godina
neaktivan

jesu jesu... ajmo sad lotro razbacit!!!

14 godina
protjeran

sve je to divno, ali ako nekome (kao meni) migration process još nije prenio podatke, treba čekat

eto neki od mojih su već u igri, latency u forochelu 188.. a normala je bio 30-50 negdje

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 19:30 (skullscar).
14 godina
neaktivan

Logiranje na https://myaccount.turbine.com/ uredno radi

prije prebacivanja provjerio sam kod Codemastersa, VIP bi mi trajao do 12.06
sada je stanje kod Turbine ovako:
Subscription Plan

Remaining Codemasters LOTRO VIP Subscription Credit
Pending Cancellation: June 28, 2011

Spojio sam se bio na Nimrodel (zato što je 1. na listi ;) server i vidio da dosta (novih) likova sa malim lvl-om trčkara uokolo i raspituje se o prebacivanju i kada će serveri proraditi,

igrao sam malo sa novim hunterom, treba mi lvl 10 da bi mogao otvoriti PvP (monster play)  jer sam htjeo otići malo u Etten...

Serveri su proradili, upravo se spojio na Eldar i sve radi odlično!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 20:01 (Hipnos).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni nisu vratili vip!?! jel ima netko takvih problema??

14 godina
protjeran

da ima puno problema, neki koji su bili lifetime i vip su sad f2p, meni koji sam trenutno bio premium na lotro account kaže da sam free ali migration proces još nije gotov.. neki su se ulogirali sa accountom na eldar ali nemaju niti jednog charactera koje su imali.. treba još čekat, najavili su za vikend da će sve radit, navodno

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 19:55 (skullscar).
14 godina
protjeran
Garamel kaže.. Koliko ja znam ukupno registrovanih clanova ima 2,5 miliona

uuuuuuuu nisam ni očekivao toliko :)

a koliko je aktivno?i na kojem serveru ima najviše ljudi?

15 godina
neaktivan
skullscar kaže...

da ima puno problema, neki koji su bili lifetime i vip su sad f2p, meni koji sam trenutno bio premium na lotro account kaže da sam free ali migration proces još nije gotov.. neki su se ulogirali sa accountom na eldar ali nemaju niti jednog charactera koje su imali.. treba još čekat, najavili su za vikend da će sve radit, navodno

Aion na 8,4GB, ako se razocaram ubit cu te {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
protjeran

ma svaka igra ima milijune i milijune navodno registriranih.. ali tu se računaju ama baš svi.. neovisno jel igraju svaki dan ili jednom mjesečno. eldar ima cca 500 ljudi na rekordne dane u global, računaj da ih hrpa još ni ne zna za channel.. 1000 možda MAX koji su dnevno online ako je situacija savršena

p.s. plasma, ja sam obrisao aion popodne.. infinite aion je ok server ali je private, questovi neki ne rade, ponekad se lag javlja.. a i previše sam na lotro navikao =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 20:00 (skullscar).
17 godina
neaktivan

Kako se tacno vrsi ta migracija?Ode se na stranicu http://content.turbine.com/lotro_migration/index.html i sta dalje?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice