Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 375.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
13 godina
Left 4 Dead 2

Izašao veliki update, 500MB, finalna verzija Cold Stream-a. Upravo odigrao, ništa posebno novo u odnosu na betu. Tu i tamo je koja kuća uklonjena ili premještena, i horde su malo bolje raspoređene, i to je to.

2 0 hvala 1
14 godina
Left 4 Dead 2

Danas malo zaigrali na Death Tollu.

Server je imao nekakav bug pa smo imali unlimited ammo {#}.

Svaki tank s kojim smo se susreli je krepao u vrlo kratkom roku. Svaki tank s kojim smo se susreli je krepao u vrlo kratkom roku.
Cekamo da onaj idiot otvori vrata od Safe Room-a Cekamo da onaj idiot otvori vrata od Safe Room-a
Happy Ending! Happy Ending!
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:46 (dturko).

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Jel vi imate org igru pa igrate online ili piratsku?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Left 4 Dead 2
dturko kaže...

Danas malo zaigrali na Death Tollu.

Server je imao nekakav bug pa smo imali unlimited ammo {#}.

Vjerojatno mod a ne bug.

Dok smo imali vlastiti server znao sam se igrati s postavkama i svačega je tu bilo. Jedna od omiljenih stvari je bila spawn tenkova dok se na serveru igrala kampanja. Koja je to komedija gledati kako ti frendove naganja 20-30 tenkova. {#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
pslaven3 kaže...

Jel vi imate org igru pa igrate online ili piratsku?

Original.

Stalno je na popustu na steamu po 3-4€.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:48 (rocker55555).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Uspio sam srediti igru, moram nakon svakih 4-5 sati obrisati 'common.ncf' i 'client.ncf' iz steamapps dir-a,

re-instalirati odnosno skinuta ta 2 mala fajla (9MB zajedno ako se ne varam) te pustiti da

steam zgotovi s tim (checkiranje sve zajedno traje 10 min za 13GB) i naposto sve radi.

Ovo je ukoliko neko ima gadan problem s CTD-om kao sto sam i ja imao.

Anyway, anyhow, 'Forzuk', dodajte me ako volite kvalitetno zaigrati +

nek mi neko napiše kako se točno zove Bug online community u koji se moze joinat unutar Steama.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
forzzuk kaže...

Anyway, anyhow, 'Forzuk', dodajte me ako volite kvalitetno zaigrati +

nek mi neko napiše kako se točno zove Bug online community u koji se moze joinat unutar Steama.

Hvala.

Ja sam te dodao, baš mi se igra L4D2 pa ako si za možemo ovih dana bacit koju.

13 godina
Left 4 Dead 2

Meni se igra u bilo koje doba, pa ako je itko za neka se javi...

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Dodajte i mene nick: zrimos pa da bacimo koju skupa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Left 4 Dead 2

Ako se nekome igra u kasni sat (od 11h pa do 4 ujutro sam slobodan), nek slobodno doda. Et_Tu_Brute?

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Zna netko u čemu je problem, nije do drivera.... igra se na low postavkama..   

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Glitchana custom mapa/artefakti na kartici.

Po izgledu, više mi baca na ovo prvo.

Meni se često znaju pojavljivati čudni efekti unutar igre,

plamen bude u obliku vrpca (ribboni), razne ludosti ali

sve u granicama engine-a, vidi se da 'imaju smisla' ali su iskrivljene

dok je ovo tvoje baš anomalija.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI HD3870 kaže...

Teksture se nisu ucitale.

Probaj "Verify integrity of game cache" u Steamu, ako se ne popravi ponovno skidaj.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
forzzuk kaže...

dok je ovo tvoje baš anomalija.

Pa i nije bas, zna se pojaviti cesto u Source igrama.

Jednostavno igra ne ucita teksturu za taj objekt i stavi te kockice.

13 godina
Left 4 Dead 2

Taj sam problem imao par puta. Najviše u HL2 beti, ali i TF2, i HL2:EP2.

Provjerit integritet fajlova preko Steama i to bi trebalo rješit problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 18:44 (Ranko Kukumar).

1 0 hvala 0
16 godina
ATI HD3870 kaže...

To ti često zna biti, a pogotovo na neslužbenim mapama jer na tim mjestima zbog nekog problema nedostaju teksture. Pokušaj napraviti ovo što su ti predložili gore :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Hvala svima..... ne kartica nije nikad imala slučaj sa artefaktima već je 5 godina imam i nema tu problema... vidim da se dosta ljudi žali na ovo a nitko nema odgovor... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Igra li još netko?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

jel igra itko još ovu igru

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.

0 0 hvala 0
13 godina
Left 4 Dead 2

igra se

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
Igram ja i ne namjeravam prestat :)
Steam: Cutac
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Igram i ja ponekad, dodam vas.

0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

Za vikend free L4D2, znaci svi mogu instalirati i igrati full igru preko vikenda.

Pa recite prijateljima, neka probaju, ako im se svidi ima cesto akcija na setamu ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
  Imao sam instaliran Left 4 Dead 2, normalno igrao. Jutros se logujem na steam, i izbaci mi dole da je potreban update. Kliknem na informacije, kad ono update je 8 GB, dakle skoro ili čak više od originalne igre.  Da li se još nekome ovo desilo? Ništa nisam dirao, kada kliknem na play now izbaci mi update stranu i kreće sa downloadom. Nije valjda da će mi sad igra zauzimati 16 GB?
Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ulinsky kaže...
  Imao sam instaliran Left 4 Dead 2, normalno igrao. Jutros se logujem na steam, i izbaci mi dole da je potreban update. Kliknem na informacije, kad ono update je 8 GB, dakle skoro ili čak više od originalne igre.  Da li se još nekome ovo desilo? Ništa nisam dirao, kada kliknem na play now izbaci mi update stranu i kreće sa downloadom. Nije valjda da će mi sad igra zauzimati 16 GB?

Sve ovisi kada si zadnji put pokrenuo igru prije jutros

15 godina
neaktivan
denix kaže...
ulinsky kaže...

Pokrenuo sam sinoć.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
16 godina
ulinsky kaže...
denix kaže...
ulinsky kaže...

Pokrenuo sam sinoć.

Hm... tko će ga znat. Tak je slično mom frendu jednom bilo. Samo mu je javilo da mora skinut 8 GB (dok recimo ja nisam morao) i dok je skinuo, sve normalno. Možda su se nekako, pojma nemam kako, oštetili fileovi od igre, pa steam skida druge (nagađam)

14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
Mene zovi :)
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

jel se igra ovo još i koliko je zanimljiv MP, nisam to nikad igrao ali vidim da je na Steamu akcija do preksutra za 3.49 $ pa rekoh , to vrijedi isprobat čak i ako mi se ne svidi

P.S. ali će morati malo odležat dok ne riješim ovaj Dishonored , navuko sam se na njega ko na crack  {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Noxer kaže...

jel se igra ovo još i koliko je zanimljiv MP, nisam to nikad igrao ali vidim da je na Steamu akcija do preksutra za 3.49 $ pa rekoh , to vrijedi isprobat čak i ako mi se ne svidi

P.S. ali će morati malo odležat dok ne riješim ovaj Dishonored , navuko sam se na njega ko na crack  {#}

upravo ga igra skoro 7500 ljudi {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice