Kako si brzo naša jednu jedinu lošiju partiju u kojoj nisan ima supporta + loš odabir u kojem su me counterali i focus imali na mene non stop. Ovo moje barem nije bilo namjerno kao ova četvorica gore.
Sad san baš ima luciana koji nije htio igrati uopće nego se šetao po mapi gore-dolje, a prije neki dan san ima očigledne trollere, teemo kao adc i nakon toga aatrox kao adc. Da ne spominjem partiju u kojoj san ubio u pojam protivnika na top lane-u i poša je afk nakon 10 minuta da bi nakon toga izgubili već dobivenu partiju sa igračem više jer je moj tim feeda namjerno. Je li i to moja krivica? Ja moram dobiti partiju 1vs5 u većini slučajeva, a to ne mogu. Nikad nisam radio ovo što moji "suigrači" rade, nikad.
Kako na ovom forumu kad rečeš nešto protiv igre i igrača svi imaju izvanredne sposobnosti da okrenu ono što si reka protiv tebe, nalaze ti jedan loš dan ili jednu lošiju partiju u moru partija u zadnja 2 miseca, optuže te da si kupio jedan krivi item ili uzeo krivi spell ili da masteries imaš 0-12-18 umjesto 0-13-17...nevjerojatno
Taj match je bio prije 2 dana nebudi balavac.