- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li neko problema sa team builderom? Udjem u tb i sve nastimam, al ne mogu zapocet gejm. Da nisu sta zeznuli sa patchom, al opet nema niakvih obavijesti..
edit
tb je omogucen
Edit na onaj problem oko viskog pinga
Nakon novog patcha ping je stalno izmedju 30-37
Meni se nakon ovog patcha dignuo... FPS na 90 cak :)
Mozda s vremenom dodjem i do 200 pa da igram ko na staroj mapi.
meni je ping do sada bio konstantno 60 i posle ovog patcha 130-140 fps bude,sve na max.
VERI HIGH GAYMS WITH DANE
Može mi netko objasnit zašto mi se pojavljuje "server is currently busy" poruka prilikom logina? Jučer mi se DCalo u pola meča i na pokušaj logina ista ta poruka ko i sad?!
edit: logirao se potpuno random...nzzznm koji vrag :/ prvi put u dugogodišnjoj lol karijeri ovako nešto
[11 EKIPA PRIJAVLJENO] EUNE, free upad, ONLINE turnir,250€ RPa u nagradama, subota 17.1. prijave do 13:30, početak 14:00
Četiri najbolje ekipe su već osigurale nastup na monthly kupu i više se ne mogu prijaviti. Što znači, veće šanse za vas da osvojite RP! Što čekate? :)
Zaigrajte Go4LoL Balkans #6. drugi od 4 kupa ovaj mjesec i izborite nastup na monthly završnici!
RIP learning animation cancelling was such a waste... http://i.imgur.com/KFEHVBT.gif
This streaming shit is weird
[11 EKIPA PRIJAVLJENO] EUNE, free upad, ONLINE turnir,250€ RPa u nagradama, subota 17.1. prijave do 13:30, početak 14:00
Četiri najbolje ekipe su već osigurale nastup na monthly kupu i više se ne mogu prijaviti. Što znači, veće šanse za vas da osvojite RP! Što čekate? :)
Zaigrajte Go4LoL Balkans #6. drugi od 4 kupa ovaj mjesec i izborite nastup na monthly završnici!
27 ekipa sa cijelog Balkana prijavljeno danas!
Imam 1000 ip pa moze li neko preporucit neke champione fala unaprid na odgovoru :P
Imam 1000 ip pa moze li neko preporucit neke champione fala unaprid na odgovoru :P
Spremaj IP, kad ti dodje da kupis nekog champa kojeg vidis i svidi ti se... njega uzmi :) Moj savjet
RIP EUW
Vidim da neki niste još upućeni pa eto.
Za par dana je Rune i Rune Page sale tak da štedite IP.
posto neigram lol i tek sam pocetnik zanima me stae to i sta ce bit tu i kada otp ak znas tocan datum
Ako si početnik, ne zamaraj se s runama.
Ali kupnja dodatnog Rune Pagea nebi bila loša investicija.
Jer ipak, inače ti je jedan 6300, a u ovom razdoblju buš dobil 2 za iste pare.
Rune su ti neki dodakat koji ti sam određuješ kolki je i kaj bude pojačaval.
Rune Page je kak i samo ime kaže mjesto gdje se rune nalaze, tj tvoj odabir pojačanja koje hočeš za ternutni GAYM.
upalio i ja LoL i ranked nakon dobrih vise manje dva mjeseca, a i malo vise od dva mjeseca od zadnjeg aktivnog igranja (na kraju sezone sam prestao igrati), kao mozda me posluzi sreca i iskerijaju me, a mozda i odigram dobar posten gejm pa makar izgubio pa se mozda odlucim i vratit LoL-u, nisam dugo, a sada BB LoL, vidimo se opet za kojih dva-tri mjeseca...
neke se stvari ne mijenjaju, za sve ostalo tu je CS:GO QQ :(
Jel zna neko kako rjesit ovo skida sve normalno i onda samo odjednom prestane. Proba san reinstalirat i ne pomaze ? :S
mislim da je to normalno, i meni tako padne brzina na nulu i stane, samo ostavi i za nekih 5 minuta bi trebalo opet početi skidati
Na sta potrosit IP na salu na rune ili runepage 6.5k IP do 28 cu valjda skupit 10k i sad nzn sta da uzmem tj. na cemu bi vise ustedio. 19 sa, lvl i ranked i neplaniram igrat bez da imam 4-5runpagova jel volim igrat sve pozicije.
NE valja im njihov client i onaj punkbuster (mislim da idu preko njega). Uvijek su oni imali tih problema. Primjeni onu: Strpljen, spašen :P
Ne želim spammat ali čekam da mi admini odobre oglas ,ali u svakom slučaju ako je netko zainteresiran za kupnju acc-a nek mi se javi na PM.
Hvala , I'm out :)
od zadnjeg patch-a nakon svake odigrane partije lol ne prikazuje statistike nakon meča. igra se vrti u procesima ali se više ne otvara. moram sve zatvoriti, opet pokrenuti igru i logirati se kako bih mogao nastaviti dalje. što je najgore ovo nije prvi put da mi se to događa. svakih nekoliko mjeseci ista priča. kada izađe novi patch sve se popravi samo od sebe. ako sam radim verify instaliranih podataka nema nikakve pomoći
znači ipak nisam jedini koji je prinuđen nakon last patch-a u postpunosti obrisati lol i ponovno skidati i instalirati...?
nemojte zaboraviti brisati i skrivene foldere koji se nalaze u \Users\XXX\AppData\
u mojem slučaju to su windowsi 7ica i na local disc C se nalaze skriveni folderi.
do brisanja pokušavao 2x reinstall al' nije pomoglo, a nakon brisanja glatko igra funkcionira...
Skuži da nikog ne zanimaju vaše interne "šale" ovo je LoL forum a ne forum lošeg humora.
Ovo je bilo za sve nas iz stare garde.
Ako se nisi pronašel u tom postu, zamolio bi te da ostaneš pristran.
Skuži da nikog ne zanimaju vaše interne "šale" ovo je LoL forum a ne forum lošeg humora.
Pls. Shvaćam da si dobio Butchera za mystery skin, ali nije ti cijeli svijet radi toga kriv.