League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.989
|
čitano: 5.627.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Hrvek1909 kaže...

Vayne je odlična za igrat, ja volim sa što više attack speeda i frozen mallet, nemogu mi uteć a ja rešetam po njima.. Al zato kad me focusaju nahebal sam..

Frozen Mallet je iz mete na adcu ispao prije 2 godine.

EUW: iPLAY Murloc
14 godina
League Of Legends

i ovako joj je tesko pobjec zbog passiva

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Heal i ignite su najbolja kombinacija, ako se nades u situaciji gdje trebas flash, to je zato sto si bronze 5 noob /s

Pf, sve ovisi što i s kim igraš, probaj igrat npr. Annie koja nema gap closer bez flasha, jako teško ćeš landat neki dobar stun protiv boljih igrača.

Steam ID: Mikky
15 godina
neaktivan
ESS_Damjan kaže...
hari85 kaže...
Heal i ignite su najbolja kombinacija, ako se nades u situaciji gdje trebas flash, to je zato sto si bronze 5 noob /s

Pf, sve ovisi što i s kim igraš, probaj igrat npr. Annie koja nema gap closer bez flasha, jako teško ćeš landat neki dobar stun protiv boljih igrača.

Očigledno nisi ovdje dugo kao ostali, hajro je inače troll :D

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo nakon cupanja iz bronze 2 napokon stigao u gold :D

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

ahoj

da se i tu ukljucim :D

ternutno se cupam iz bronce ali bezuspjesno jer uvijek naletim na feed-ere -.-''''''''''''

pa ako ima neka odbra ekipa a da je jos uvijek u broni neka se javi na pm da se cupamo zajedno :)

Lp

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Alliance pobjednici u finalu LCS Europe.

Thx for not spoiling it for me ;)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
League Of Legends

Jbenti sunce a taman htio ic pogledat gejmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
weedeveryday420 kaže...

Jbenti sunce a taman htio ic pogledat gejmove

Dosad nisam vidio zanimljivijih bitaka od tih cetiri u finalu.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
12 godina
League Of Legends

Gledao KT arrows vs samsung blue. Odlični gejmovi.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...

I onda se prebaciš na europu/ameriku i uživaš u 10-20 killova gejmovima {#}

Korejci se fightaju nemilosrdno; ne baš toliko puno killova koliko u soloq, ali ih ima jako puno, prosječno više od 1 po minuti. Isto tako, teamfightovi su često jako dugački i jako napeti zbog kompleksnosti i odličnog pozicioniranja i protectanja/fokusanja bitnih targeta.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
11 godina
neaktivan
guls kaže...

gdje se to može pogledati?

11 godina
neaktivan
11101110 kaže...
guls kaže...

gdje se to može pogledati?

OVDJE

Steam ID: Mikky
11 godina
protjeran
League Of Legends

no liferi ne mogu uci u lol jel zna netko nes kaj se dogada?

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Go4LoL Balkans #1

Igrajte protiv balkanskih teamova na ESL-u i osvojite RP nagrade!

Svaki drugi tjedan igrati će se Go4LoL Balkans gdje će te moći odmjeriti snage protiv teamova iz regije. 

Države koje će moći pristupiti: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.

Prvi kup će se održati u ovu srijedu, 20.08.2014 sa početkom u 20:00 sati.

Nagrade:

1. 5 x 20 € Riot Points + Triumphant Ryze

2. 5 x 15 € Riot Points

3. 5 x 10 € Riot Points

4. 5 x 5  € Riot Points

Potpuna ESL vijest: http://www.esl.eu/balkans/lol/news/246829/

ESL.hr Facebook za sve najnovije ESL vijesti: https://www.facebook.com/esl.hr

EUW: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

#justgosuproblems

Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

#gosugrill

Dobra mi je jedna teorija od jucer s twitch chata. Rekkles + Sjokz = Gosu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

trebal bi run page za top mid i jungle pa ako imak o kakav preijedlog

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

evo upravo izasli rune i mastery page-ovi od svih igraca s OGN finala od neki dan, pogledaj pa mozda odavde nesto i pomogne :)

LINK

Respect the Raise...!

3 0 hvala 4
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo upravo levelam jedan account,i da ne uništavam početnicima igru,igram samo protiv intermediate botova.Ti botovi su bolji od 98% ljudi u goldu.Ignitam fiddla,ostane mu 50hp,on se zhonya i flasha mi se preko zida.Ako je ijedan gold igrač to u stanju izvesti ja si režem žile.Btw ako netko također levela account neka mi se javi na pm da odigramo koju(13lvl trenutno) :)

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Evo upravo levelam jedan account,i da ne uništavam početnicima igru,igram samo protiv intermediate botova.Ti botovi su bolji od 98% ljudi u goldu.Ignitam fiddla,ostane mu 50hp,on se zhonya i flasha mi se preko zida.Ako je ijedan gold igrač to u stanju izvesti ja si režem žile.Btw ako netko također levela account neka mi se javi na pm da odigramo koju(13lvl trenutno) :)

Ma u stanju su oni to izvesti. Ali evo čak i ja recimo nekad zaboravim da mogu nešto uraditi da preživim i to ne uradim, desi se je*iga :D

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Pošto sam predobre volje imam jedan prijedlog ako sje netko zainteresiran.Uglavnom imam jedan acc Gold5 10lp,18 skinova(Prom Queen Annie,Woad Ashe,Sheriff Caitlyn,Shadow Evelynn,Superfan Gragas,Traditional Karma,Pool Party Lee Sin,Spell Thief Lux,Ghost Bride Morgana,Snow Bunny Nidalee,Headhunter Nidalee,Full Metal Pantheon,Pool Party Renekton,Ice Drake Shyvana,Hextech Singed,Vindicator Vayne),3 rune pagea.Budući da više nemam vremena tryhardat,nego samo casual(pauziram godinu faxa pa bi valjalo naći neki posao pa bi bilo šteta da accont decaya),account dajem onome koji mi digne jedan drugi account od 13og do 30og levela(ima 5 wins boost,24 sata timed boost i ima 340 rpa pa se može kupiti još jedan 3 day timed boost).Eto toliko od mene i nadam se da je ponuda više nego fer :)LP.

Javio se kolega glikoprotein.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:01 (Hobbss).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li top malphite jos uvijek jak?

ne igram top cesto ali imam renektona kada nekad zatreba, ali igram cesto Aram i dobijem malphitea i uvijek dobro odigram, a i zabavan je pa pitam kako bi radio na topu..

I sta mislite doran's ring kao start item na njemu? {#}

EUNE: blazzers

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

ne igram top cesto ali imam renektona kada nekad zatreba, ali igram cesto Aram i dobijem malphitea i uvijek dobro odigram, a i zabavan je pa pitam kako bi radio na topu..

Nije baš jak, okej je, ali nije ono pretjerano viable, ovisi o matchupu. AP Malph jeste viable na neki način, ako si ga masterao, ali na midu zbog lakšeg roama.

11 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
exorc1st kaže...

Nije baš jak, okej je, ali nije ono pretjerano viable, ovisi o matchupu. AP Malph jeste viable na neki način, ako si ga masterao, ali na midu zbog lakšeg roama.

a nekako mi izgleda lakse carryovati sa njim nego sa renektonom, jer taj malph ult...ne treba trosit' rijeci {#}

a igrao bi ga tanky, prvi item bi uzeo gauntlet, a ako bi mi bas dobro krenulo mozda rylai, ostalo sve tanky..

15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
exorc1st kaže...

a nekako mi izgleda lakse carryovati sa njim nego sa renektonom, jer taj malph ult...ne treba trosit' rijeci {#}

a igrao bi ga tanky, prvi item bi uzeo gauntlet, a ako bi mi bas dobro krenulo mozda rylai, ostalo sve tanky..

Teško ko u silveru zna followat njegov ult, rene je mnogo bolji.

11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
exorc1st kaže...

Teško ko u silveru zna followat njegov ult, rene je mnogo bolji.

onda trebam vjezbati renektona vise, vecina igraca igraju top samo ja nemam pojma :D

nekako mi jungle i supp najvise leze, jungle jer mogu pomoci svim laneovima, a supp jer mozes biti mozak ekipe i carryovati team,a da to oni ni ne znaju {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon par neuspjelih pokusaja napokon

EUNE: Kaíer
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 1:52 (xKaiseRx).

7 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

eto i mene gore

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
14 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

eto i mene gore

FK U!

Ne cekas ti mene, a? :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice