League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.485.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Paradox1 kaže...

Svako moze igrat sa bilokojim adc.

Treba samo znat lh,bacat spellove i radit pravi focus.

Ja kad igram adc,idem samo sa njom(Cait) jer je za meni najbolji adc.

Lucian je navodno najbolji,ali meni nikako ne sjeda.Ona ulta mu je losa,bilo bi bolje kada bi se napravilo da se moze upravljat sa orijentacijom,kao kod Velkoza.

Malo nerff na podrucju dm i stavit da se moze upravljat.To je onda to!

Ma daj ajde ne lupetaj gluposti.

Svatko može igrati s bilo kojim championom, ali to ne znači da će svatko znati igrati s nekim.

Razlika je kada ti dođe netko tko je igrao 10 puta s champinom, ili netko tko je igrao 500 puta s tim championom.

A to što većina u zadnje vrijeme plače u rankedu.

Excorist, rekao sam ti, ne kreći u ranked jer nisi spreman. Tek si napunio lv 30, i odmah si išao u ranked i sada plačeš  jer to nije tako kako si zamišljao. Koliko puta smo vam pokušali reći, mi koji igramo dosta dugo ovu igru, ne krećite odmah u ranked jer mislite da znate igrati, a ustvari ne znate. Svima je tako bilo, ne znam da li postoji netko na ovom forumu tko je odmah čim je došao na lv 30 znao kako igrati. Ali zato vjerujem da nas je bilo dosta koji su mislili da ZNAJU kako igrati.

14 godina
League Of Legends

This game tho.

Ja napravio 1v4 Quadru i dok sam Cass ulovio nije više bila official Penta, ali eto.

Onda Morgana se naljuti jer smo Zed i ja uzeli oba blue, i ona nije imala, i ode afk oko min 30.

Mi uzmemo svi Guardian Angel i Banshee ( Ja sam prije Banshee imao i Spirit Visge ) jer je Mundo na topu uspio nafeedat Akali koja nas je one shotala.

Par fightova oni nama ubiju jednog, mi njima Akali ili 2 igrača i nikako nismo mogli pushat iako smo 4v5 dominirali.

I onda naš Mundo išao wardat Barona, ja vidim 1000 hp, uletim s E, smiteam, flasham se van, Akali ragequita i završimo.

Vjerojatno game s najviše plot twistova ikad, prvo vodimo pa Akali dominira, pa nam pushaju sve do Nexusa, pa napravim 1v4 quadru pa pushamo, pa Morgana afk, pa na kraju ipak uspijemo dobit.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Ma Draven je bog za mene, niti jedan drugi adc mu nije ravan, a i jedan je od rijetkih (ako ne i jedini) adc koji moze 1v1 Vayne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
Ma Draven je bog za mene, niti jedan drugi adc mu nije ravan, a i jedan je od rijetkih (ako ne i jedini) adc koji moze 1v1 Vayne.

Meni je on najbolji ADC za solo/duoq, jednostavno ima prejak dmg te uz supporta poput Leone je lako dobiti killove i snowballati se pomoću passiva. Jedino se treba dobro pozicionirati i hvatati axeve pošto su axevi velik dio njegovog DPS-a. Čak mislim da bi trebao dobiti neki sitni nerf na Q ( smanjenje bonus dmg-a za jedno desetak posto ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Draven ima sve osim rangea, tako da iako ima ogroman DPS u teamfightovima mu je tesko jer mora racunat da ga pola neprijateljevog tima moze satrat u sekund, isto tako i s Vayne i s jos nekima, dok npr. Tristana i Cait nemaju takvih problema, ali nemaju taj divovski dmg (draven axe crit ={#})

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Drejven tu stronk.{#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...

Drejven tu stronk.{#}

Zaj*bo si se što si postao tu sliku. U sljedećih 10 game-ova ode postotak ispod 50% {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
12 godina
protjeran
AmonZero kaže...
GamerX9 kaže...

Drejven tu stronk.{#}

Zaj*bo si se što si postao tu sliku. U sljedećih 10 game-ova ode postotak ispod 50% {#}

nece ispod 50 ali ce pasti,tako ja sam sebe zahebem :D

HOW ABOUT NO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

teambuilder OP - ovo je super, neka zamjene blind pick za ovo

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

za koga navijate večeras? {#}

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Za onaj tim koji ce pickati shaca, viktora,urgota( ili twitcha) sonu i teema.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

1. Fnatic 2. Gambit 3. svejedno mi je, malo Millenium 4. Alliance 5. možda ipak Millenium

Nego, probao sam danas 2/11/17 na Leoni...moram reći da s mojim rune pageom i dorans shield na početku jebe keve :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

1. Fnatic 2. Gambit 3. svejedno mi je, malo Millenium 4. Alliance 5. možda ipak Millenium

Nego, probao sam danas 2/11/17 na Leoni...moram reći da s mojim rune pageom i dorans shield na početku jebe keve :)

Ja igram 0/14/16 i Ancient Coin. Igram nešto opreznije što možda i nije baš preporučljivo na Leoni, ali uz malo sreće napravim dobru razliku u goldima i itemima što mi kasnije puno koristi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 16:07 (Blizek).
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna netko kako da pokrenem ovu usranu igru vise?! Vec danima se zaj*bavam sa ovom igrom.. Prvo mi je sralo da se nece spoji sa serevom ili cime vec, sada mi nece niti pokrene igru..

Pojavi se logo, i samo stoji, kliknem na njega i izbaci da ne reagira.. 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Drejven tu stronk.{#}

Kad se vec hvalimo, pogledaj Luciana 

http://www.lolking.net/summoner/eune/21572280#ranked-stats

LoL acc THCJoshi
13 godina
Blizek kaže...
X-Plosiv kaže...

Ja igram 0/14/16 i Ancient Coin. Igram nešto opreznije što možda i nije baš preporučljivo na Leoni, ali uz malo sreće napravim dobru razliku u goldima i itemima što mi kasnije puno koristi.

Tako sam i ja igrao. Baci pogled na moje masterije za SUPP Leona...i rune, and check it out in game then :P

btw, koristim program da mogu podešavati masterije i rune kako ja hoću, znači da ne moram brisati 3 masterija jer sam frik koji voli imati za određeni lane sve masterije po redu :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends

kojeg 1350ip championa da kupim ?

Amumu kupljen' {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 18:02 (exorc1st).

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Bitno da mene nitko ne sljivi 2% {#}

0 1 hvala 0
14 godina
$Mikulich$ kaže...

Bitno da mene nitko ne sljivi 2% {#}

Probaj reinstalirat ako nisi. 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva to mora biti je*ena (ne)sreca da 2 gejma za redom naletim na isti duo albanskih trolova? Engleski nisu znali, a u obje im je score bio nesto kao 3/20 zajedno. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj kad vidim Caitlyn u svom timu plače mi se,jer znam da trebam i igrat za nju i radit damage i za nju.
Za mene beskoristan AD osim ako ga ne igra netko tko ga stvarno zna igrati.

No konstantno bannam Jinx,ne mogu podnijeti to čudo,mislim jedini konstantan ban koji mi je ostao

od prošlog patcha. 

Pogotovo obožavam kad moram igrati AD,a suckam toliko žestoko s njima..Sada još

i vidim puno više jungle callova od bilo kojih drugih rolla -.-" 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 22:43 (pandza94).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Joj kad vidim Caitlyn u svom timu plače mi se,jer znam da trebam i igrat za nju i radit damage i za nju.
Za mene beskoristan AD osim ako ga ne igra netko tko ga stvarno zna igrati.

No konstantno bannam Jinx,ne mogu podnijeti to čudo,mislim jedini konstantan ban koji mi je ostao

od prošlog patcha. 

Pogotovo obožavam kad moram igrati AD,a suckam toliko žestoko s njima..Sada još

i vidim puno više jungle callova od bilo kojih drugih rolla -.-" 

Možeš i prestati banati, jedan je od rjeđih popularnih pickova u zadnje vrijeme {#}

EUW: iPLAY Murloc
13 godina
League Of Legends

Što se onda igra danas?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Što se onda igra danas?

ovo vrijedi ? {#}

16 godina
neaktivan
Ja i brat cemo vjerojatno bacit jednu partiju.
13 godina
League Of Legends

Yeap, vrijedi.

Ja sam od 19:30 online. S time da u 19:45 KREĆEM DODAVATI LJUDE. Znači, ako se skupih svih 10 do 19:46, startamo.

Ako se desi (dešavalo se) da nema mjesta za nekog, drugi game ja budem leavao pa da vi možete odigrati. A i ako braća blizek idu ča nakon prvog gejma, to znači da će biti 2 mjesta open.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

+1 vjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Za ekipu koja me nema na LoL-u, add: ShadowSneakDude

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja ću također baciti jedan ili dva gamea pa idem

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

+1 {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice