League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.285.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Pusti ti ovu uskur*enu djecu koja su dospjela boostom u gold V na kraju sezone. Uglavnom, ni na jednom ADC championu (Quinn, Varus, Vayne, Tristana, Ashe, Miss Fortune, Lucian, Draven, Caitlyn, Sivir, Graves etc..) ne kupuješ nikad AP iteme, ali baš ono, nikad.

Ap tristana mid OP

skandalouz kaže...

Pa ovaj njihov je lvl 5 u timu pa je to oke balance

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:11 (Jari).
14 godina

20/10/0 za ad

20/10/0 za ap

support neznam napamet moram provjerit,uglavnom u utility tree (ali ne uzimam onaj zadnji jer je bezveze),i tanky do armora

jungle je 8/12/10

i tako

ovisi jel jungler ap il ad.

super mi je i tank tree,isplati se sve do zadnjeg uzet i onda pokrpas di ti ostane u drugim treeovima

recimo 10/20/0 mi je super (ovisi opet koje uzimam jel ad il ap tank)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam odigro meč gdje mi u timu talon nije mogo radit dmg sa spelovima, radio je dmg samo auto att.

A nedavno sam igro Oriannu i cijeli meč nisam mogo vidjet loptu niti kada je u mene niti kada je bacim..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedina dobra stvar jest da neću igrati LoL do nedjelje, čime će se već sve malo više stabilizirati, ekipa će napraviti masterije koje će potkrijepiti brojkama itd. :D

Smrad, neću ti niti odgovoriti {#}

Win, jbg :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta mislite koji će se supporti sade najviše igrati?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
X-Plosiv kaže...

Jedina dobra stvar jest da neću igrati LoL do nedjelje, čime će se već sve malo više stabilizirati, ekipa će napraviti masterije koje će potkrijepiti brojkama itd. :D

Win, jbg :D

Hahaha, isto tak i ja, mislim možda sutra budem imel vremena al sumnjam, tak da isto ću čekati da se pojave složene masteries stranice za uloge i champione :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Šta mislite koji će se supporti sade najviše igrati?

Nikad skoro ama bas nikad ne igram Tarica ( iako je i prije po meni bio OP sup) ali sad mi je nekako drazi

Sto se tice wardanja, svi u teamu su wardali ( koristili trinket) nadam se da ce i ubuduce ali kao support mogu reci da napokon mogu si priustit neke iteme koje prije zbog manjka golda,  zbog wardanja jednostavno ne mogu uzet, naravno i sad wardam ali lijepo je vidjet kad i adc baci taj vrazji ward kad je vec free ( da se nitko ne uvrijedi )  :D

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 18:39 (Ahriiiii).
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

welcome to my world

12 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
X-Plosiv kaže...

welcome to my world

Pokusao sam stisnut dont send par puta jer sam se zabrinul da je meni se to desilo i onda sam svatio da stiscem sliku cijelo vrijeme.

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ma i bolje, pusti mene budalu nek se veselim {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Not even close.

Not even close Not even close
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

11 0 hvala 0
14 godina

danas sve winovi sam jedan loss.

red trinket ftw.

i normalni wardovi uz to.

i jungla je ubojica. tako je lako nafarmat se,jao

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Not even close.

#all planed {#}

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
Blizek kaže...

Not even close.

#calculated

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Iskreno, nikad nisam mislio da možeš carryat svoj tim čak i ako imaš trolla ili feedera u timu, ali izgleda da možeš ako odabereš pravog championa.

Jax je igrao sam svoju igru, bio 1-5-1 na topu i onda samo farmao dok smo mi umirali, a Xin ode usred teamfighta ubit Dragona.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina
Ahriiiii kaže...

Nisam jos ni probala ( patcha se ) ali za vas koji jeste

Masteries koje koristite u Preseason 4

AP ->

AD ->

Jungle  ->

Support ->

Proizvoljno ->

...

Izvolite gospodo !

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1r4lvi/

To je baza, koju naravno modificirate po volji i svojim potrebama.

Koliko sam imao prilike isprobati, ovi pageovi dobro funkcioniraju (uz sitne modifikacije za pojedine champione) .

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 1:01 (Bubabug).
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Not even close.

Druga stvar - pogledaj build nofaka. Znači, kao ADC se više moram bojati njihovog supporta nego mida ^^

btw nofak, kakve masterije si poštelao za annie i ostale supporte? ti si ovdje imba support

18 godina

Thx za to. Ovako sam sebi uradio odmah poslije resetiranja masteriesa

AD AD
AP AP
Jungle Jungle
SUPP SUPP
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
Kad god me nofak supportao pogubi se jer je navikao na zombijevu pasivnu igru, dok ja pucam kontru haha
EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Blizek kaže...

Not even close.

Druga stvar - pogledaj build nofaka. Znači, kao ADC se više moram bojati njihovog supporta nego mida ^^

btw nofak, kakve masterije si poštelao za annie i ostale supporte? ti si ovdje imba support

Stavio sam neke bezvezne 9/0/21 jer sam isprobavao AP supporte, ali nisam baš siguran da se isplati išta stavljat u offensive.

Treba jos koji dan testiranja da vidim što se isplati uzimat.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
X-Plosiv kaže...
Blizek kaže...

Not even close.

Stavio sam neke bezvezne 9/0/21 jer sam isprobavao AP supporte, ali nisam baš siguran da se isplati išta stavljat u offensive.

Treba jos koji dan testiranja da vidim što se isplati uzimat.

Budem u nedjelju pogledao ti profil pa ukradem koji masterij :D

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Kad god me nofak supportao pogubi se jer je navikao na zombijevu pasivnu igru, dok ja pucam kontru haha

Pogubi se on često i dok samnom igra.

Ja igram pasivno jer je nofak pasivan, vecinom stoji metar iza mene na lane pa moram igrat pasivno i nadat se da protivnici neće biti agresivni {#}

lol [eu]east: cpt z0mbie
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Thx za to. Ovako sam sebi uradio odmah poslije resetiranja masteriesa

Djecko, di ti je kakva defanziva? Igras jungle bez defensive masterija?

Trebali bi si uzeti vremena i napraviti masteriese kakvi vam odgovaraju. Po internetu ima puno nebuloza i debiloza o S4 masteriesima koje nemaju veze s vezom, jucer je na facebook netko stavio AP masteriese koji imaju 2 boda u onom koji smanjuje neutral monster damage za 2 (ispod pise da ne vrijedi za minione) a po meni to nema smisla jer se na AP midu ta dva boda mogu puno bolje iskoristiti.

Ako nekog zanima moze si pogledat moje masteriese. Ja nisam slagao po nikakvom "pro" buildu, nego kako meni najbolje odgovara. Ne garantiram da su to i najbolji.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Ja igram pasivno jer je nofak pasivan, vecinom stoji metar iza mene na lane pa moram igrat pasivno i nadat se da protivnici neće biti agresivni {#}

Brat i ja smo vjerojatno jedan od najpasivnijih lvl1/lvl2 botlaneova, a poslije vrlo rijetko ulazimo u prevelike rizike, što je i dobro i loše; nikad ne zaostanemo nešto naročito puno, ali zato rijetko napravimo veliku razliku ako igramo protiv botlaneova koji su približno jednakog skilla kao i nas dva. Najviše obožavamo kad nas jungler ide genkat, tu se uglavnom jako dobro snalazimo, čak i ako imaju puno CC-a.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Po toj logici bi vi mogli izgubiti bot protiv mog supporta i mene? Jer inače mi smo dosta agresivni, još uvijek mi se dešava da se pogubim u toj agresivi pa napravim fatalnu grešku, ali na greškama se uči.

Pitam jer me interesuje, koliko vas je strah agresivnog bota, kojeg agresivnog compa najviše i kako reagujete u tim situacijama?

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To mu je vjerojatno taktika, polovicu vremena je na fejsu, samo ti to ne primijetiš ^^

16 godina
League Of Legends

danas ako hocete skupite se petero koji se poznajete dobro pa da bacimo 5 na 5..ja imam svoju ekipu, dodajte me NERAIDOSIS

Vcrs jel..

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto svi ljudi misle da ako igrate supporta da treba nakrkat 21 u utility? Dodjete do starting golda i gold per minute i to je to, sta ce vam speed out of combat i takve nebuloze, po meni boljet o ulozit u dmg..

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice