League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Jonja kaže...

evo ti naša stranica

http://lolboost.net/

u 5 dana od bronce 5 do golden 5

I za to platit iljadu ipo kuna? Ja ne znam ko ce ti to uzet.

Nece niko uzet bronze 5 do golden 5, al ce uzet manje boosteve pa se nakupi novaca. Stranica im je na vrhu search liste + nije ovo prvi forum da vidim da se reklamiraju. Tak da siguran sam da imaju dosta ljudi kojima boostaju :P, cijene jesu malo paprene, al nist posebno velike naspram ostalih boostera.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
death_zombi kaže...
Jonja kaže...

evo ti naša stranica

I za to platit iljadu ipo kuna? Ja ne znam ko ce ti to uzet.

Nece niko uzet bronze 5 do golden 5, al ce uzet manje boosteve pa se nakupi novaca. Stranica im je na vrhu search liste + nije ovo prvi forum da vidim da se reklamiraju. Tak da siguran sam da imaju dosta ljudi kojima boostaju :P, cijene jesu malo paprene, al nist posebno velike naspram ostalih boostera.

Ali bi trebao biti totalno retardiran, nadrogiran i pijan da bi takvo nešto uzeo. Bolje da te pare zapiješ ili još bolje si kupiš nekakvu odijecu, hranu. Ono ja sam plat 5, a bil sam neki silver 4 i sad sam glavni kaj fidam i uništavam drugima game-ove.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
death_zombi kaže...

bronze 5 do gold 5?! pa to može svako drugi ispod prosječni igrač, a oni naplaćuju 1500kn, pa ko je tu lud? i plus lažno oglašavanje na stranici, "professional" coaching i "professional" boosting, a ko je zapravo profesionalac tu? {#}

13 godina
League Of Legends

Priznajte da ste samo ljubomorni zato što ekipa zna zaraditi lovu na budalama :) E da je meni takve pameti, sada ne bi imao minus na tekućem... ja dajem thumbs up.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

bronze 5 do gold 5?! pa to može svako drugi ispod prosječni igrač, a oni naplaćuju 1500kn, pa ko je tu lud? i plus lažno oglašavanje na stranici, "professional" coaching i "professional" boosting, a ko je zapravo profesionalac tu? {#}

ma de najbolje nakupovat si za te pare champova i runa i  vježbat 

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

http://www.nerfplz.com/2013/03/distribution-of-ranked-players-on-na.html

Ovo je bila situacija prije 2 mjeseca,sumnjam da je sad nešto bolja :D

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

Krenuo odgovoriti, ali vidim da me Blitz prestigao :D

16 godina
neaktivan
intel97 kaže...

ma de najbolje nakupovat si za te pare champova i runa i   vježbat

Slažem se u potpunosti sa tobom, al ima ljudi koji tako ne misle i zašt si onda ti "boosteri" nebi zaradili ak mogu :P , pogotovo u ovo krizno vrijeme.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
Blizek kaže...

http://www.nerfplz.com/2013/03/distribution-of-ranked-players-on-na.html

Ovo je bila situacija prije 2 mjeseca,sumnjam da je sad nešto bolja :D

eto sad ste vi to doslovno svatili {#} mislia san većinu ljudi koje ja izravno i neizravno poznajen, doslovno rijetko koga nađen da je u bronci, čak i ljudi koji ispod prosječno igraju su u goldu minimalno

@Guls:  ako si mislija na mene ja nisan ljubomoran niti iman zašto bit ljubomoran, ako su toliko glupi da plate ovo onda i zaslužuju da ih se odere {#}

15 godina
neaktivan
guls kaže...

Priznajte da ste samo ljubomorni zato što ekipa zna zaraditi lovu na budalama :) E da je meni takve pameti, sada ne bi imao minus na tekućem... ja dajem thumbs up.

Uvijek ima budala koji će na to trošiti pare. Ako mogu da zarade neka zarade, mi smo samo govorili da je banalno trošiti toliko para da bi ti imao izboostan account na diviziji koju i ne zaslužuješ. 

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Rayz00 kaže...

Ima tko da mi boosta acc do silver 3 ili 2? Zapeo sam u bronzi jer sam poceo igrat ranked cim sam dobio 30 lvl {#}... 

evo ti naša stranica 

Hahah, 3 promotion gejma koštaju 39 eura {#}

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
League Of Legends

U tom boostanju je i problem. U Bronze divisionu imamo probleme sa noobovima koji ne bi ni trebali igrati ranked, a kad konačno dođemo u Gold, tamo su ovi koji ne zaslužuju biti tamo jer im je netko boostao acc, a nisu dostojni ni igranja u silveru, kamoli u Goldu ili Platinumu... U današnje doba je previše načina na koje se može varati, zato nam je i država u takvom stanju. Oni koji ne zaslužuju imaju, a oni koji zaslužuju ne dobiju ništa. Barem se može reći da su igrice sve bliže realnosti, hehe {#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
League Of Legends

ma joj samo se zafrkavam, naravno da nitko nije ljubomoran, dečki su se sjetili kako napraviti biznis, no činjenica je da će gold/plat sada biti sve puniji raznoraznih čudnih likova kojima tamo možda i nije mjesto.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ProTeinZ kaže...
Rayz00 kaže...

Ima tko da mi boosta acc do silver 3 ili 2? Zapeo sam u bronzi jer sam poceo igrat ranked cim sam dobio 30 lvl {#}... 

evo ti naša stranica 

Hahah, 3 promotion gejma koštaju 39 eura {#}

a od silver I do gold v im je 32 eura ahahhahaha

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
guls kaže...

ma joj samo se zafrkavam, naravno da nitko nije ljubomoran, dečki su se sjetili kako napraviti biznis, no činjenica je da će gold/plat sada biti sve puniji raznoraznih čudnih likova kojima tamo možda i nije mjesto.

tako je vec odavno , ja nemogu normalno doc do diamonda na eastu koliko samo ima ljudi koji neznaju osnove ove igre , dode mi neki diamond V koji je u 800 game-a dosa do toga i ja isprid njega i on pocne mene flameat jer san ja plat III i losiji od njega znas kakav ce bit game u champion selectu tako da ovin ljudima sta misle da su platina/diamond na oba servera ista bolja od silver/golda varaju se uzasno

EU West: slimyyy
14 godina
ProTeinZ kaže...
Rayz00 kaže...

evo ti naša stranica 

odličan način da zaradimo

13 godina
neaktivan
League Of Legends

moj prijatelj platio liku cevape i ovaj mu od bronze 5 do gold 5 :D 

a ove cjene pa mogu kupit acc na diamondu sa svim champovima+skinova drama koliko dodju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pandzinho kaže...

a ove cjene pa mogu kupit acc na diamondu sa svim champovima+skinova drama koliko dodju 

I još ti ostane za RP da si ime promijeniš {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi This'll be a blast LOL EUW: slinA
15 godina
Pandzinho kaže...

dok je glupih i bogatih bit ce takvih cijena

bolje oderat jednog za 100 eura nego njih 10 za cevape

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Anzulolz kaže...

tako je vec odavno , ja nemogu normalno doc do diamonda na eastu koliko samo ima ljudi koji neznaju osnove ove igre , dode mi neki diamond V koji je u 800 game-a dosa do toga i ja isprid njega i on pocne mene flameat jer san ja plat III i losiji od njega znas kakav ce bit game u champion selectu tako da ovin ljudima sta misle da su platina/diamond na oba servera ista bolja od silver/golda varaju se uzasno

na eastu je svako druga osoba platinum ili diamond, east diamond = west silver = BR bronze, flame on me boys {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 19:22 (slimyyy).
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Anzulolz kaže...

na eastu je svako druga osoba platinum ili diamond, east diamond = west silver = BR bronze, flame on me boys {#}

Svaka druga koju ti znaš ili? Ali zato Brazil OP huehue {#}

13 godina
slimyyy kaže...
Anzulolz kaže...

Nije da nisam igrao EUW na jednom accountu koji je gold...i iskreno, neš ti razlike {#}

15 godina
slimyyy kaže...
Anzulolz kaže...

bolje eastu bilo što kad svakih 5 minuta nemreš se logirati ili igrati na westu {#}

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan
League Of Legends

tako zalim sto sam se prebacio na west. Samo usrani problemi...

euw: flekica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

tako zalim sto sam se prebacio na west. Samo usrani problemi...

ti barem priznas, ocito ima nekih koji si to ne mogu oprostit pa pokusavaju na ocajnicki nacin ponizavat ljude koji su odabrali suprotno od njih, ja nemam nista protiv westa ali ovakve usporedbe su smijesne

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
League Of Legends

Spain Diamond > Brazil diamond > Everything else 

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Oh moj bože..... {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Brazil bronze > Everything else 

FTFY

15 godina
neaktivan
League Of Legends

nakon dugog dana loših igri konačno se zadesi odličan game 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Oh moj bože..... {#}

meni je najbolji onaj za riven

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice