League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.454.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends

Da li će danas u finalu biti kod za Riven?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
ParaNO1d kaže...

Da li će danas u finalu biti kod za Riven?

13.oktobra

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 13:01 (null).
14 godina
puma_vkci kaže...

Danas finale a sutra ujutro skola, nisam siguran ocu se moc ustat :D

Ja ću zato pogledati samo match za treće mjesto pošto sam siguran da će bit napetiji i zabavniji jer im je to najvažniji match života. Ovima u finalu nije toliko ni bitno hoće li dobiti 10k više manje kad ionako imaju para, a osigurali su si zavrsni turnir.

steam:hcplankton
15 godina
League Of Legends

Trebate gledati PhantomLord-a lik plače cijelo vrijeme, jer je otvorio donacije za svoj web site, i likovi mu doniraju po 500, 1000 $ itd.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
null kaže...

Trebate gledati PhantomLord-a lik plače cijelo vrijeme, jer je otvorio donacije za svoj web site, i likovi mu doniraju po 500, 1000 $ itd.

I on place?

EDIT: poslusao sam sta govori i sad san skuzija

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 14:46 (vOLT).
15 godina
League Of Legends

Peder Falck LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad je finale NA regional championshipa ? Večeras ili sutra ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 16:34 (AmD).
17 godina

Kod traženja igre jedan je odustao i ja idemo ponovo napraviti igru i kaže mi da ne mogu napustiti sadašnju igru koje nije ni bilo. Nisam mogao ništa i ugasim klijent i ponovo pokrenem LOL i piše mi se da se recconectam u igru i kada odem na recconect bude mi ovako i samo stoji ništa se ne događa -.-

15 godina
AmD kaže...

Kad je finale NA regional championshipa ? Večeras ili sutra ?

Veceras , 3rd place match je u 8 , a finale u 11:30

btw. ocekujem Catch the teemo game u finalu  ;p

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 18:37 (hari85).
15 godina
hari85 kaže...

btw. ocekujem Catch the teemo game u finalu  ;p

Da je Crs protiv Diga onda se nebi cudio, al TSMovci meh...

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina

Igra se bo5?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
17 godina
League Of Legends

Kakav je Rumble za igranje? Razmišljam o njegovoj kupovini.... A još su u konkurenciji Cassiopeia i Urgot....... Neznam...

Ove iamam...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uz dobar team orianna je pravo op. Zadnja 2 game-a su se odvijala premade, svi su me protectali, i time smo winali fightove. Dosta underrated ap carry, dok je zapravo heavy aoe dmg. 2 game-a prije toga su bila kad sam išao solo q, tako da iz nekog razloga team počne trollati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kakav je Rumble za igranje? Razmišljam o njegovoj kupovini.... A još su u konkurenciji Cassiopeia i Urgot....... Neznam...

Ove iamam...

Predobar, laning phase je samo na foru dobij first blood (samo protiv bruisera) i onda samo snowballaj do kraja igre, dosta zabavan i vrijedan svakog IP-a. Late game samo instant burstaj carry-je i miran si (a to je veoma lako).

14 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM TSM TSM TSM TSM

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Dosta underrated ap carry

Pa na svakom turniru se igra..

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Dosta underrated ap carry

Pa na svakom turniru se igra..

Ne mislim na turnire, mislim na općenito igranje nje u normalima

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz ljudi ako ima zainteresiranih za jedna ležerni turnir na EU WEST neka skokne na www.elopakao.com

Ništa veliko, do 16 teamova, double elimination, nema kotizacije, nema nagrada, samo za zabavu.

Budući da se svatko može prijaviti, vjerojatno će biti i velika razlika u skillu, ali iskreno mislim da to ne bi trebao biti problem.

Ako imate 2-3 sata subotom i nedjeljom, zašto ne probati?

Turnir na EU WEST je 7.9. , a biti će i na NORDIC&EAST ubrzo nakon toga i tako rotacije svako malo =) uživajte i vidimo se

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dvije brzinske prije spavanja, obje sam imao blitzkranka nekog poljaka koji odlično razumije svoju ulogu u igri tako da mi nije bilo teško onda

Čak nisam stigao ni bootse ni IE kupit a već gotovo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 1:22 (smrad06).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

TSM pomeo Dignitas

16 godina
Dito kaže...

Pozz ljudi ako ima zainteresiranih za jedna ležerni turnir na EU WEST neka skokne na www.elopakao.com

Ništa veliko, do 16 teamova, double elimination, nema kotizacije, nema nagrada, samo za zabavu.

Budući da se svatko može prijaviti, vjerojatno će biti i velika razlika u skillu, ali iskreno mislim da to ne bi trebao biti problem.

Turnir na EU WEST je 7.9. , a biti će i na NORDIC&EAST ubrzo nakon toga i tako rotacije svako malo =) uživajte i vidimo se

harise i scar jeste za? nismo odavno zajedno igrali {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo vec neko vrijeme igram LoL i imam par pitanja... jel se to meni cini ili sam jos uvijek noob ali nije li ta igra malo previse neizbalansirana??? mislim, ne kuzim, ali doslovno pola championa je totalno beskorisno i nema smisla igrati s njima kad mozes uzeti opet istog i razvalit ekipu... mislim stvarno, ne kuzim, u cem je stvar? trenutno sam lvl15 i ono, igrao sam DOTA-u prilicno dugo tako da znam kak to ide s takvim igrama ali ovo mi je besmisleno... ili sam jos noob pa ne kuzim neke stvari? isto tako, sto znaci ono da se championi razlikuju po cijeni? jel to znaci da su stvarno bolji jedni od drugih, kad kazem bolji mislim na overpowered, ili kaj? pozdrav

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ni sa jednim champom ne možeš razvalit sam protivničku ekipu ako si na to mislio. Koštao 450 ili 6300 sam nikad niš nećeš uspjet, koliko god imao dobar build. Svi ovi novi champovi tipa Diana, Darius koji su noviji koštaju 6300, a postoje i ovi od 450 kako bi si ih novi igrači mogli kupiti, iako mislim da bi svi champovi trebali koštati isto, uzme se neka srednja cijena i deri, al nije ni ovako loše.

Evo recimo sinoć smo igrali meč, ja sa Ashe imao 15-5-9, a ostatak ekipe nije imao ispod 12 killeva, i ipak smo spušili jerbo smo samo ja i Kata stiskali mid kad bi napravili Ace, a ovi su se drugi razbježali, 2 idu na barona i naravno naje*u, 3. ide na dragona koji ga skoro ubije... Ak imaš ekipu spremnu na teamplay i donekle su dobri meč ćete u 95% razvaliti.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
15 godina
slimyyy kaže...
Dito kaže...

harise i scar jeste za? nismo odavno zajedno igrali {#}

KK , ali ajde igraj ranked makar jednom dnevno nube jedan :D, zao mi vas na vasem jadnom elu {#}

Edit : Orb Nien pjeva gangnam style  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:55 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li ima netko zainteresiran za ranked duo, east 1400+. Moze preko pp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel moguće da se na 3850 ne može igrati ova igra?

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zaboravio sam reć, najbolji match u zadnjih mjesec dana mi je bio neki dan s 4 poljaka u ekipi, just sayin.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Zaboravio sam reć, najbolji match u zadnjih mjesec dana mi je bio neki dan s 4 poljaka u ekipi, just sayin.

Lucky bastard. Kud baš dobi jedinu četvoricu koji znaju igrati?

15 godina
bullyq14 kaže...

I meni isto, samo bez poljaka xD

13 godina
League Of Legends

Situacija je toliko užasna da su mi jedini dobri gejmovi oni gdje smo full team premade. Ovo ostalo je zbilja izgubilo smisao. Bezvezno trošenje vremena u životu, slušanje tamo nekakvih dječjih izd*kavanja, dopuštanje da nekakvi tamo nedohebani balavci rageaju po tebi, leavanje, non stop porazi zbog idiota (doslovce)... ili team ili ništa. Nema više solo/duo, no way, a-a. 

E da, neki dan upadnem u tim gdje svi igraju patuljke (teemo, kennen, lulu, poppy), ja reko uzet ću junglera tipa noc ili mundo, ne da mi se trollati, želim win. Prvo mi kennen uzme blue (?!), ja pitam wtf, a oni svi (valjda premade) na all chat "Pls report for no team play" i SVI ODU AFK. SVI. Sad čekam ban :)

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 13:09 (guls).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice