Da li će danas u finalu biti kod za Riven?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li će danas u finalu biti kod za Riven?
13.oktobra
Danas finale a sutra ujutro skola, nisam siguran ocu se moc ustat :D
Ja ću zato pogledati samo match za treće mjesto pošto sam siguran da će bit napetiji i zabavniji jer im je to najvažniji match života. Ovima u finalu nije toliko ni bitno hoće li dobiti 10k više manje kad ionako imaju para, a osigurali su si zavrsni turnir.
Trebate gledati PhantomLord-a lik plače cijelo vrijeme, jer je otvorio donacije za svoj web site, i likovi mu doniraju po 500, 1000 $ itd.
Trebate gledati PhantomLord-a lik plače cijelo vrijeme, jer je otvorio donacije za svoj web site, i likovi mu doniraju po 500, 1000 $ itd.
I on place?
EDIT: poslusao sam sta govori i sad san skuzija
Peder Falck LOL
Kad je finale NA regional championshipa ? Večeras ili sutra ?
Kod traženja igre jedan je odustao i ja idemo ponovo napraviti igru i kaže mi da ne mogu napustiti sadašnju igru koje nije ni bilo. Nisam mogao ništa i ugasim klijent i ponovo pokrenem LOL i piše mi se da se recconectam u igru i kada odem na recconect bude mi ovako i samo stoji ništa se ne događa -.-
Kad je finale NA regional championshipa ? Večeras ili sutra ?
Veceras , 3rd place match je u 8 , a finale u 11:30
btw. ocekujem Catch the teemo game u finalu ;p
btw. ocekujem Catch the teemo game u finalu ;p
Da je Crs protiv Diga onda se nebi cudio, al TSMovci meh...
Igra se bo5?
Uz dobar team orianna je pravo op. Zadnja 2 game-a su se odvijala premade, svi su me protectali, i time smo winali fightove. Dosta underrated ap carry, dok je zapravo heavy aoe dmg. 2 game-a prije toga su bila kad sam išao solo q, tako da iz nekog razloga team počne trollati.
Kakav je Rumble za igranje? Razmišljam o njegovoj kupovini.... A još su u konkurenciji Cassiopeia i Urgot....... Neznam...
Ove iamam...
Predobar, laning phase je samo na foru dobij first blood (samo protiv bruisera) i onda samo snowballaj do kraja igre, dosta zabavan i vrijedan svakog IP-a. Late game samo instant burstaj carry-je i miran si (a to je veoma lako).
TSM TSM TSM TSM TSM
Dosta underrated ap carry
Pa na svakom turniru se igra..
Dosta underrated ap carry
Pa na svakom turniru se igra..
Ne mislim na turnire, mislim na općenito igranje nje u normalima
Pozz ljudi ako ima zainteresiranih za jedna ležerni turnir na EU WEST neka skokne na www.elopakao.com
Ništa veliko, do 16 teamova, double elimination, nema kotizacije, nema nagrada, samo za zabavu.
Budući da se svatko može prijaviti, vjerojatno će biti i velika razlika u skillu, ali iskreno mislim da to ne bi trebao biti problem.
Ako imate 2-3 sata subotom i nedjeljom, zašto ne probati?
Turnir na EU WEST je 7.9. , a biti će i na NORDIC&EAST ubrzo nakon toga i tako rotacije svako malo =) uživajte i vidimo se
TSM pomeo Dignitas
Pozz ljudi ako ima zainteresiranih za jedna ležerni turnir na EU WEST neka skokne na www.elopakao.com
Ništa veliko, do 16 teamova, double elimination, nema kotizacije, nema nagrada, samo za zabavu.
Budući da se svatko može prijaviti, vjerojatno će biti i velika razlika u skillu, ali iskreno mislim da to ne bi trebao biti problem.
Turnir na EU WEST je 7.9. , a biti će i na NORDIC&EAST ubrzo nakon toga i tako rotacije svako malo =) uživajte i vidimo se
harise i scar jeste za? nismo odavno zajedno igrali
evo vec neko vrijeme igram LoL i imam par pitanja... jel se to meni cini ili sam jos uvijek noob ali nije li ta igra malo previse neizbalansirana??? mislim, ne kuzim, ali doslovno pola championa je totalno beskorisno i nema smisla igrati s njima kad mozes uzeti opet istog i razvalit ekipu... mislim stvarno, ne kuzim, u cem je stvar? trenutno sam lvl15 i ono, igrao sam DOTA-u prilicno dugo tako da znam kak to ide s takvim igrama ali ovo mi je besmisleno... ili sam jos noob pa ne kuzim neke stvari? isto tako, sto znaci ono da se championi razlikuju po cijeni? jel to znaci da su stvarno bolji jedni od drugih, kad kazem bolji mislim na overpowered, ili kaj? pozdrav
Ni sa jednim champom ne možeš razvalit sam protivničku ekipu ako si na to mislio. Koštao 450 ili 6300 sam nikad niš nećeš uspjet, koliko god imao dobar build. Svi ovi novi champovi tipa Diana, Darius koji su noviji koštaju 6300, a postoje i ovi od 450 kako bi si ih novi igrači mogli kupiti, iako mislim da bi svi champovi trebali koštati isto, uzme se neka srednja cijena i deri, al nije ni ovako loše.
Evo recimo sinoć smo igrali meč, ja sa Ashe imao 15-5-9, a ostatak ekipe nije imao ispod 12 killeva, i ipak smo spušili jerbo smo samo ja i Kata stiskali mid kad bi napravili Ace, a ovi su se drugi razbježali, 2 idu na barona i naravno naje*u, 3. ide na dragona koji ga skoro ubije... Ak imaš ekipu spremnu na teamplay i donekle su dobri meč ćete u 95% razvaliti.
harise i scar jeste za? nismo odavno zajedno igrali
KK , ali ajde igraj ranked makar jednom dnevno nube jedan :D, zao mi vas na vasem jadnom elu
Edit : Orb Nien pjeva gangnam style
Da li ima netko zainteresiran za ranked duo, east 1400+. Moze preko pp
Jel moguće da se na 3850 ne može igrati ova igra?
Zaboravio sam reć, najbolji match u zadnjih mjesec dana mi je bio neki dan s 4 poljaka u ekipi, just sayin.
Zaboravio sam reć, najbolji match u zadnjih mjesec dana mi je bio neki dan s 4 poljaka u ekipi, just sayin.
Lucky bastard. Kud baš dobi jedinu četvoricu koji znaju igrati?
I meni isto, samo bez poljaka xD
Situacija je toliko užasna da su mi jedini dobri gejmovi oni gdje smo full team premade. Ovo ostalo je zbilja izgubilo smisao. Bezvezno trošenje vremena u životu, slušanje tamo nekakvih dječjih izd*kavanja, dopuštanje da nekakvi tamo nedohebani balavci rageaju po tebi, leavanje, non stop porazi zbog idiota (doslovce)... ili team ili ništa. Nema više solo/duo, no way, a-a.
E da, neki dan upadnem u tim gdje svi igraju patuljke (teemo, kennen, lulu, poppy), ja reko uzet ću junglera tipa noc ili mundo, ne da mi se trollati, želim win. Prvo mi kennen uzme blue (?!), ja pitam wtf, a oni svi (valjda premade) na all chat "Pls report for no team play" i SVI ODU AFK. SVI. Sad čekam ban :)