League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Corki OP <3333

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kakva pobjeda.... Pogledajte scoreove od moje ekipe, (ni moj nije bajan, ali sve je to nakraju kada su imali fokus na meni ni sam neznam zašto)!! Nakon cca 25 minuta, onis su probili cijeli mid lane, osta je jedan tower kod nexusa, (Yi je imao 1/11, WW 2/10). Nakon toga sljedi farmanje i mi prolazimo bot lane, te isto ostaje jedan tower kod njihovog nexusa... U kasnim team fightovima su se fokusirali na mene, (???) te ih je to koštalo.

Tada uzimamo barona, dobivamo jedan team fight i povratak kući. Oni tada push na mid lane, a ja backdoor, razbijam tower i nexus.....

Na guz, ali eto... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 16:35 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam problem kad zavrsi game nema veze je win ili lose kad stisnem continue jako dugo mi ceka za stats,inace se to stvori odma jel imo ko taj bug, rjesenja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jax od 15-te minute htjeo predat, imali smo 2-9, a ja vjerojatno 0-4

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 18:46 (srky.du).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
doktor1 kaže...

Kakva pobjeda.... Pogledajte scoreove od moje ekipe, (ni moj nije bajan, ali sve je to nakraju kada su imali fokus na meni ni sam neznam zašto)!! Nakon cca 25 minuta, onis su probili cijeli mid lane, osta je jedan tower kod nexusa, (Yi je imao 1/11, WW 2/10). Nakon toga sljedi farmanje i mi prolazimo bot lane, te isto ostaje jedan tower kod njihovog nexusa... U kasnim team fightovima su se fokusirali na mene, (???) te ih je to koštalo.

Tada uzimamo barona, dobivamo jedan team fight i povratak kući. Oni tada push na mid lane, a ja backdoor, razbijam tower i nexus.....

Na guz, ali eto... {#}

and dats why u leave kills to ad carry {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna runda od prije 15 minuta.

Ukratko: U champion selectu zadnji pick (lee sin) je rekao da nece igrati support i onda je Ezreal poceo flame-ati da je on zadnji pick i da mora igrati support. Ja sam odabaro Nunu-a za supporta igra je pocela i Ezreal je nastavio flame-ati. Nakon 6 minuta je poginup 2 puta i samo krivio sve nas makar je on radio preočite greške. Ostao je afk na bazi i nakon 2 minute vrijeđanja se disconnecto. Nastavili smo igrati 4v5. Išli smo kao skupina od 4 ljudi dosta vremena i ubijali koga smo vidjeli xD. Napravili ace i pushali za pobjedu.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo gledan Curse Gaming protiv TSM, Curse  odlično odigrava ovaj prvi game i baš mi je drago, dečki igraju dobro :D...

vorpen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ako neko namjerava kupovati gaming opremu od logitecha dobiti ce 10% popusta i Darkflame Shyvana skin.

http://www.logitech.com/en-us/349/10344?WT.mc_id=gaming_pax_ll_q2fy13

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon duže pauze bez aktivnosti na cijelom hrvatskom ESLu, nedavno smo se vratili i odmah nastavili s dobro poznatom serijom LoL kupova - Cro4LoL turnirima. Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa. Do sada smo održali 9 kupova u Cro4LoL seriji pa je sada vrijeme za jubilarni, deseti. Vrijeme je da najavimo - Cro4LoL #10! Novost koja nastupa od ovog kupa na dalje a tiče se gameaccountova je objašnjena u newsu pod NOVO - PRAVILO O GAMEACCOUNTIMA te ga svakako proučite da kasnije nebi bilo nismo znali.

Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.

http://www.esl.eu/hr/lol/news/202819/

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

GG CRS, kako bi volio da izbace ove pe*ere.

steam:hcplankton

3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Rea89 (Miss Fortune) [All] [00:49:42]: u think ur cool or what? ur just a pitiful kid karthus...that his own parents hate
Rea89 (Miss Fortune) [All] [00:49:46]: im sorry for you
Rea89 (Miss Fortune) [All] [00:50:01]: but more sorry for your parents that they have to see ur fking ugly face each day

WINWINWIN hahahahaha  {#}

Edit : Best report message ever   "i don't even know what to report this guy for he is unskilled, he insulted our team, he didn't help in team fights, you know, its better if i just say all of them because it was everything. i would rather have a rock on my team instead of this guy. it would be superior to him in intellect and in skill. plus it would be more helpful because there is the off chance that the enemy team would trip over the rock and break their skull."

Ontopic : Curse win go go 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 22:23 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

kupio sam je samo radi skina, ali sam ga zesce pofafo u gameu -.-"

LoL EUW: OptimusCr1me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM!

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
puma_vkci kaže...

TSM!

Nego kaj se desilo Dyrusu? Bio mi je odlican u S1, sad se ponasa ko da ima mentalnih poteskoca.. Jastuk, aj ok, svako ima nesto svoje, al sad bacanje po podu, pljuvanje svega i svakoga ko mu kaze nes kaj mu se ne svida...

BTW: "Doublelift asking George why he benched Ele for him." - Cini se da jos nije shvatio da HS bencha svakog ko mu se suprotstavi..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
puma_vkci kaže...

TSM!

Nego kaj se desilo Dyrusu? Bio mi je odlican u S1, sad se ponasa ko da ima mentalnih poteskoca.. Jastuk, aj ok, svako ima nesto svoje, al sad bacanje po podu, pljuvanje svega i svakoga ko mu kaze nes kaj mu se ne svida...

BTW: "Doublelift asking George why he benched Ele for him." - Cini se da jos nije shvatio da HS bencha svakog ko mu se suprotstavi..

Dyrus nije normalan, ali opet ... TSM!

15 godina
League Of Legends

Zadnji item je trebo bit tri force al su moji zavrsili prije xD I ne ovo oupce nije troll build {#}

Da me nije jbno Rengar 2 shooto u earlyu i midu bilo bi bolje..

Btw: Nakon tolko vremena provedenog s ovom igrom, tek sam danas otkrio nekaj u vezi njegovog Q-ua....

P.S. ovo je da pokazem da stakor nije up.. s troll buildom sam carryo..

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 1:32 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo nakon mjesec dana igranja sa tryndom mogu reći da sam ga kolko tolko svladao, ali puno ovisi o team-u jer obično bude "ajde trynda uleti ti a mi ćemo bježat", a niko se ne sjeti primit malo damage osim mene ali eto guram nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Koji game *.*

Znaci protiv CLG-a za 3 mjesto, steta kaj nebumo gledali CLG u championshipu..

EDIT: Tad je CLG bio najjaci.. A i najdrazi..

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 3:56 (Don Strongtoni).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni je drago da su prošli Dignitasi(oni su mi uz M5 najdraži), nikad baš nisam volio CLG, a kad je Elementz otišao još manje. Fantastičan game je ovaj zadnji bio
15 godina
League Of Legends
Pozz ljudi evo posto pocinjem igrat mozeze li mi preporuciti nekog ranged i mele championa i na kojem serveru igrate?
lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Koji game *.*

Znaci protiv CLG-a za 3 mjesto, steta kaj nebumo gledali CLG u championshipu..

EDIT: Tad je CLG bio najjaci.. A i najdrazi..

Stvarno kapa do poda za drugi game koji je bio jeb*no nevjerovatan,zao mi je sto su izgubili.I meni su tada bili najdrazi tj. sve dok je saint bio sa njima.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Timovi kao Clg i Sk mogu nešto učinit na velikom turniru u Americi onaj što dolazi i M5... Zato što ova dva tima znaju dosta riskirati  a ni to nije loše :/... A M5 će opet osvojit i Svijetsko 60% siguran : P!

vorpen

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Nikada nisam komentirao poljaci, rusi bla bla, ali sada stvarno... Zadnjih 4 partije sam konstantno imao po dva, tri poljaka u timu i to je bio užas!!! Ali zbilja nevjerovatno. Bez ss-a, nikada jungler gankg, bez imalo team playa... Ali stavrno! Samo nešto seru na onom svom jeziku i flameaju po svima! Ne mogu vjerovat!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ris kaže...

Timovi kao Clg i Sk mogu nešto učinit na velikom turniru u Americi onaj što dolazi i M5... Zato što ova dva tima znaju dosta riskirati  a ni to nije loše :/... A M5 će opet osvojit i Svijetsko 60% siguran : P!

M5 mogu zaustaviti samo CLG.eu i Azubu.

steam:hcplankton
15 godina
League Of Legends

Neki OP build za Corkia i Cass? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 10:49 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Neki OP build za Corkia i Cass? 

Corki - boots 3 pot, 2x doran, sheen, phage (ili obratno ovisi), trinity, bloodthirster, LW, GA (ili obratno ovisi kak krepavas ili ti treba ar pen odmah) i na kraju IE

bootsi naravno atk speed

League of Legends EU West: Dmanz
16 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Pozz ljudi evo posto pocinjem igrat mozeze li mi preporuciti nekog ranged i mele championa i na kojem serveru igrate?

Ranged-Ashe a Melee-Tryndamere pa lagano uči za početak na njima, tako sam barem ja i onda se odlučio nakon 4-5 partija samo sa tryndamerom igrat

14 godina
lnova65 kaže...

Master Yi

Layla, you've got me on my knees.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas finale a sutra ujutro skola, nisam siguran ocu se moc ustat :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 11:56 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice