League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
protjeran
League Of Legends

oce ko kupit acc

svi championi,skoro svi skinovi(12 legendary)sve rune

http://www.lolking.net/summoner/na/20878520

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 22:49 (NoDiggity).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...

Slimyyy,Anzulolz i Hajro .i.

a šta bi ti nju igra sa fenjeron, zealon i trinityen? ja ti ozbiljno kažen da je buildaš ka normalnog AP carrya, igra san je dosta puta u jungleu i svaki put mi je dobro išlo

15 godina
League Of Legends

kojeg čempiona da uzmem od 6300, a da je laksi za igrat?

League of Legends EUW username: pomijac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Slimyyy,Anzulolz i Hajro .i.

a šta bi ti nju igra sa fenjeron, zealon i trinityen? ja ti ozbiljno kažen da je buildaš ka normalnog AP carrya, igra san je dosta puta u jungleu i svaki put mi je dobro išlo

Nope ovo je bilo za to sto kazete da neznam jungleati,slika je bila kao prilogpogledaj je  :P

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
darko099 kaže...

6300 IP? Ovisi gdje planiraš igrati.

Za solotop ja bi uzeo Yoricka. Odličan je protiv većine solotop championa, ima dobar sustain, a u teamfightu jedine zadaće su ti ultat svog carryja i pokušat ga zaštitit tijekom onog prvog initiate-a, nakon toga uletiš unutra po protivničke carryje.

Mid bi uzeo Ziggsa, dobar damage i svi abilityji su mu AOE tako da ćeš teško fulat, osim ako baš stvarno ne failaš. Sa ultijem možeš pomagat topu i botu bez da se odmakneš od mida predaleko jer ima vrlo velik range.

Jungle ti preporučam Lee Sina, vrlo solidan pick. Nemoraš puno razmišljat, jest da je Q skillshot ali valjda ćeš pogoditi ako se dobro pozicioniraš. Q damage skillshot gap closer, W štit i lifesteal, E aoe damage, slow i reveal, R ulti koji knockbacka protivnika.

Za bot AD dobra je Caitlyn zato jer ima vrlo velik AA range u startu, pa manje/više možeš komotno farmat iz busha (za punjenje pasiva) ili iz lane-a. Odlična je u early game-u, ali opada malo late game.

Za Support mi je (od ovih za 6300 IP) najdraža Lulu. Ranged support, ima dosta utilityja i nemoraš biti toliko agresivan kao npr. sa Leonom ili Volibearom.

Nadam se da nisam pogodio champove koje već imaš. :)

Paragon
16 godina
Putn1k kaže...
darko099 kaže...

Jungle ti preporučam Lee Sina, vrlo solidan pick. Nemoraš puno razmišljat, jest da je Q skillshot ali valjda ćeš pogoditi ako se dobro pozicioniraš. Q damage skillshot gap closer, W štit i lifesteal, E aoe damage, slow i reveal, R ulti koji knockbacka protivnika.

Bježi od Lee Sina ako tražiš nekog lakšeg heroja. Bolje za jungle od 6300 uzmi Nocturna ili Shyvannu.

Za ostale pickove se slažem, iako za AD Carrya možes uzet i Gravesa, bolesno jak, a prelagan za igrat.

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
League Of Legends

Kupio sam prije par tjedana Nocturnea samo zbog junglanja i moram reći da nisam požalio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma hebo vise ovaj riot comunity ,mislim da iz ovog elo hella nema spasa od zadnjih 20 partija 15 afk ,da je do mene bi nesto rekao ali stvarno se trudim ,ali konstatno rageee  ,troll , omg hebena nocna mora

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Što to ima Ezreal a nemaju drugi carriji da se u svakoj drugoj partiji nafida i da carrija ekipu? Ovo više nije normalno, spectateam matcheve- ez owna, igram protiv eza- owna. A po meni je on inferioran prema drugima osim u laneu kada je među najjačim carrijima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Što to ima Ezreal a nemaju drugi carriji da se u svakoj drugoj partiji nafida i da carrija ekipu? Ovo više nije normalno, spectateam matcheve- ez owna, igram protiv eza- owna. A po meni je on inferioran prema drugima osim u laneu kada je među najjačim carrijima.

Combo burst koji ti u erly game oduzme 50% HP-a, a traje kao kad caitlyn ispuca q?

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ima ultu koja ide na sve, isto kao i W koja osim dmg-a radi AS buff/debuff, a i mogućnost pozicioniranja, ono najbitnije zapravo mu je jača strana.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Uh neprode lose sa obzirom na moj jungle skill,Diana je toliko dobra i zabavna u jungli za igrati ^^

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 20:32 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Diana je odlična, kupujem je cim skupim 6300 .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
League Of Legends

Support GP {#} Not so bad.

Budimo realni u lane-u ima 0 šansi protiv leone i corkija, ali kad imas udyra i ashe u timu, dobro dođe njegov E u fightu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

imam problem od kad sam se vratio sa odmora i upalio komp i LoL jednostavno ne zeli mi se otvorit ono za login. Tocnije pritisnem Play i ne zeli mi se otvorit onaj drugi prozor kamo upisem username i pass sta da napravim?
a kad odem na task menager pod  processes vidim da pise koda je otvoren..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imao sam isti problem, na prethodnim stranicama ti je negdje rješenje problema.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

Ovaj tjedan champovi bi trebali biti:

*Annie
*Kassadin
*Diana
*Singed
*Galio
*Nunu
*Miss Fortune
*Xin zhao
*Janna
*Twisted Fate

Moj PC  
0 0 hvala 6
17 godina
League Of Legends

Oi, probao Zyrzu, prvi score 6/5/18, ima dobar burst u early gameu, tam i skupio 5 killova, al kasnije mi je damage nekak opadal, samo sam počeo stackat assiste, al dobro možda zbog krivog pozicioniranja sa biljkama i to, a i zbog nafedanog siona u našem teamu koji je kupio ama sve killove :D

Sve u svemu čini mi se za sada solidan mid champ.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

1.3k winova i onda ima ovakav build + 1/7 u 20min.. Igra protiv Annie, pusha do towera, umre i meni se*e jer nisam ganko s Udyrom..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako netko zeli igrati (Lvl 13 sam na ovom accountu) dodajte PINKYk1

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
AmD kaže...

Ako netko zeli igrati (Lvl 13 sam na ovom accountu) dodajte PINKYk1

Nezz jel ti to smurf.. Kolko vidim to je west, tamo levelujem trenutno novi acc, nick Tkoku, lvl 15. Pa ako hoš možemo skupa do 30. {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad je rengar tu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

igra san ap rammusa , http://www.leaguereplays.com/replays/match/855203/ , replay di mozete vidit u 26-oj minuti quadra kill , zakasnjena penta i baron steal {#} , prijavia san u jumpinthepack nadan se da ce nac mista negdi  {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 4:22 (Anzulolz).

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Imam jednu nedoumicu, pa da pitam vas koji igrate više od mene

Trenutačno sam na ratiu 431 winova i 401 losseva (većinom lossevi jer pomažem frendovima koji su krenuli od lv 1, pa ne moram reći koliko partija se znalo izgubiti zbog njihovog feedanja {#} ...dobro sada su lv 20-21, pa barem malo pametnije igraju)

U zadnje vrijeme igram s Katarinom, i ne znam što da joj radim kada završim glavni build.

Da se unaprijed ogradim, vjerujem da nisam loš igrač, dapače većinu partija moram sam carryati (igram li premade ili solo). Moj match history s Katarinom možete vidjeti http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Obično krenem Boots+3hp, odmah nakon toga Hex revolver, a nakon toga obično Sorcerer Shoes. Nekada odmah nastavim na Gunblade, ali ako imam problema znam uzeti Giant Belt, pa nakon što završim gunblade uzmem Rylai. Znam da se dosta ljudi žali na taj Rylai's Scepter, ali većinom mi pomogne da se izvučem s onih zadnjih 100-400 hp-a. Ako moram brzinski završiti nekog jačeg, obično idem na Deathfire Grasp, inače uzmem Rabadon. Nakon toga uzimam Void čisto da ih brže ubijem, ali zanima me što bih onda mogao tu još izmijeniti. Nije da je rijetkost da mi ostane para pa samo uzimam elixire, ali me zanimalo što bih od ovdje mogao  zamijeniti za nečim boljim. Rijetko radim i Abyssal Scepter, jer igram agresivnije od početka pa sam većinom jači od mida protiv kojeg igram.

U zadnjih tjedan i po igram većinom samo s njom, pa me zanima specifično za nju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

ima 853 stranice znas otpirlike na kojima bi se nalazilo? {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
damian123 kaže...
Blizek kaže...

ima 853 stranice znas otpirlike na kojima bi se nalazilo? {#}

Nekih 15sec je trebalo da se altaba zadnjih pet stranica {#}

Originally Posted by LemonFury
Do this: 

- go to this folder in your pbe directory: Lolpbe\rads\projects\lol_air_client\releases\0.0.0 .142\
- delete releasemanifest and s_ok
- go into the deploy folder in that same directory
- in there, delete the lib, logs, meta-inf, and mod folders
- also delete lolclient.exe, lolclient.swf, and locale.properties
- repatch
imao sam isti problem i nakon ovoga mi radilo
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav...mogu li se kako kupiti RP preko moba u Hrvatskoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne, al mene zanima ono preko kartice, stara mi uzela neku karticu pitaj boga valjda prepay, ugl el se moze s time vjerojatno je od zagrebacke

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
Tkalle kaže...

ne, al mene zanima ono preko kartice, stara mi uzela neku karticu pitaj boga valjda prepay, ugl el se moze s time vjerojatno je od zagrebacke

Vjerovatno može. Napraviš i aktiviraš paypal račun i ostalo je sve jednostavno.

@hogar

Ne

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 12:33 (AmonZero).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

@ X-Plosiv

Sto se tice katarine, zhonya, Lich Bane ili Guardian su sve viabilni itemi imho.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice