League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
League Of Legends

Da li postoji kod nas neki dobar tim koji igra redovito kojemu treba igrač ili netko tko traži duo partnera? Stvarno više nemam strpljenja za solo queue ranked igre. Previše je to frustracija.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 18:44 (Putn1k).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
MrSkunk43 kaže...
Winchester01 kaže...
Keops kaže...

Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.

Ma nemam, ali suzio sam izbor na ovih 5. Moga san još jedino Fioru dodati.

Volibear mi je odličan, iman 3-0 omjer na rankedu još dok je bio free. Dariusa san isproba na normal pa san napravio totalni pokolj u nekoliko partija, samo je problem što ga sad svi banaju na rankedu. Sejuani, Wukong i Skarner san odigra nekoliko partija i nekako mi se najbolji čini Wukong od njih troje...

ja igram mundo solo top, mozes ostat dugo u lejnu i u team fightovima samo napadas magicare i ad caryy-e, imam preko 70% pobjeda sa njim od 100+ partija

a i nije skup mislim da kosta 1350

Kupio sam Dariusa i ne moren igrati jer ga banaju. {#}Imam Munda, probao igrati s njim dvije partije i bolje da ti ne kažem koje san skoreve ima{#}. Ne leži mi, izgleda...ili je to samo bio loš dan...

btw. elo mi je pao iz 1000 i nešto na 800 otkad je ovoj dječurliji škola završila. Užas neopisivi.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

do danas sam piz*io jer sam los, ali sada sam takav mec odigro sa burazom da je to strahota...(a i oni su lowsi vjerojatno)..uglavnom evo slike (neradi mi nesto ovo od bug-a za slike)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 20:51 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
strbi kaže...

do danas sam piz*io jer sam los, ali sada sam takav mec odigro sa burazom da je to strahota...(a i oni su lowsi vjerojatno)..uglavnom evo slike (neradi mi nesto ovo od bug-a za slike)

Draven jos nije zavirio u shop {#}

14 godina
League Of Legends
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU East: ToxicOwner
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo zamalo uspijem iscaryat takve tardove da je to nemoguce, iscaryam 2 team fighta i onda oni namjerno odu 2v5 jer su bili premade ofc.. a taman mi trebal jos jedan win da mi se vidi rank :S i tako uvjek dodjem do toga i onda nikako iscaryati.. :S

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
League Of Legends

Ja sam uzeo Cassiopeju i nikako da ovladam s njom. . . Nije da igram lose, ali je to daleko od punog potencijala imal ko kakav build ili savjet?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

EDIT:

Neki team TL melje M5 na stramu !

http://www.absolutelegends.net/streams/763634

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 22:27 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

@D3Vil

evo vjerojatno najbolji igrač cassiopeie,imam isti problem kao i ti,kupio sam je na beti i vec dulje vrijeme igram ali nemam onaj osjecaj da sam ovladao njome,stvarno jedan on najtežih  championa za igrat,pogledao sam taj guide zaista pomaže ali opet reba vježbe dosta..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 21:45 (Hazar).
14 godina
League Of Legends

hahahaha kupim sada jannu, igramo i ovi isli na barona i samo bacim tornado i stealam hahahaahah plako od srece xDD

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja imam Ezreala, ali nikako da ga "naučim". Jednostavno, čini mi se totalno useless ( znam da nije). Njegova ulta :S.Čini mi se kako nije dobar u svakoj igri, sam ak se posreće opponenti...Moze neki tipsi???.. ( govorimo ofc o AD ezrealu)

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...

@D3Vil

evo vjerojatno najbolji igrač cassiopeie

Cassiopeia is no longer called an useful champion.

- Carlos 'ocelote' Rodriguez.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 23:40 (Don Strongtoni).
16 godina
Hazar kaže...

@D3Vil

evo vjerojatno najbolji igrač cassiopeie,imam isti problem kao i ti,kupio sam je na beti i vec dulje vrijeme igram ali nemam onaj osjecaj da sam ovladao njome,stvarno jedan on najtežih  championa za igrat,pogledao sam taj guide zaista pomaže ali opet reba vježbe dosta..

Uopće mi nije jasno šta je tako komplicirano kod nje za igrat, samo E na smartcast i dobio si mid lane. U TF pogodis ult na 2 targeta i to je win.

LoL EU West - KingNothing666
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ja imam Ezreala, ali nikako da ga "naučim". Jednostavno, čini mi se totalno useless ( znam da nije). Njegova ulta :S.Čini mi se kako nije dobar u svakoj igri, sam ak se posreće opponenti...Moze neki tipsi???.. ( govorimo ofc o AD ezrealu)

ezreal ima velik potencijal u sebi za burst damage , ali tribas imat i pravog supporta i nekog ad carrya kojen ti mozes lakse izburstat prije nego sta on tebe moze , naprimjer puno ljudi nezna da graves gubi od ezreala , u to su se uvjerili svi koji su igrali cesce sa menon kad igran njega , ima taj mystic shot i essence flux koji moze pobjedit svaki trade na bot lane-u , cesto uzimanje ezreala je vazno ako imaju previse CC-a u protivnickome teamu , neki tip sta mogu dat je ezreal nije obicni ad carry tako da u u team fightu ipak koristi spellove , arcane shift NIKAD u ofanzivnon smislu koristit  i ulti iskoristi sta prije team fighta ne cekat da pokupis nekoga nakraju 

EU West: slimyyy
14 godina
League Of Legends

ja i kata premade, odlicna igra

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Najduzi match do sada.

EU West:Venom035
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Specialized kaže...

Najduzi match do sada.

Than wait until you see this...{#}

Danas odigrano... 3vs3 ranked... 1:30 min... Svi po 30k golda...

P*deri nisu smjeli iz baze izać. I teemo dobije neki dc i ne može reconnect jer mu kaže da game ne postoji (to u 1:25 min)? wtf?!{#}

I oni ladno pushaju nismo mogli ništa. I onda kazu GG easy!! Dođe mi da ih zapalim

RIOT {#}{#}

veća

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 2:02 (Ferritin).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo gledam sad malo streamove po netu i otvorim Phantom Lorda i skužim da ima custom HUD. 
Sad sam se full nabrijo na custom hud i htio bi si napravit sam svoj. Sad je pitanje gdje se mogu skidat custom hudovi i hoću li moći editirati neki postojeci hud u Photoshopu ili nekom sličnom programu?

{#} 

EDIT: Ipak nije Custom HUD samo stavi sliku koja prekrije onaj u igri na screenu koji streama.

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 2:50 (Fixcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Don Strongtoni kaže...
Hazar kaže...

@D3Vil

evo vjerojatno najbolji igrač cassiopeie

Cassiopeia is no longer called an useful champion.

- Carlos 'ocelote' Rodriguez.

zasto,sta su je tak nerfali?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo šta meni digne živce u LoL-u, nerfaju sve živo i neživo sine, u doti su svi OP heroji i nikome ne smeta, pa bolje da je clash of the titans nego clash of the minions. Npr. hook od blitza je ovoliki -----------, hook od pudgea je ovoliki ----------------------------------------------------------------------. U lolu je flash svetinja kojemu je cd 3minute, u doti se magina blinka svako 4sec jedno 30m... Još imaš puno izbora, u lolu nemožeš uzet blink ili nevidljivost nego si prislijen igrat šugave nerfane twitchove i evelynove, a u doti uzmeš lotar edge i bog. a da ne govorin o itemima ka šta su blade mail ili bkb pa sine šta bi ti yi napravija da imaš blade mail? skoči na tebe insta killa sam sebe, ko huskar, znat će ovi koji su igrali dotu.... Svak countera svakoga,

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Evo šta meni digne živce u LoL-u, nerfaju sve živo i neživo sine, u doti su svi OP heroji i nikome ne smeta, pa bolje da je clash of the titans nego clash of the minions. Npr. hook od blitza je ovoliki -----------, hook od pudgea je ovoliki ----------------------------------------------------------------------. U lolu je flash svetinja kojemu je cd 3minute, u doti se magina blinka svako 4sec jedno 30m... Još imaš puno izbora, u lolu nemožeš uzet blink ili nevidljivost nego si prislijen igrat šugave nerfane twitchove i evelynove, a u doti uzmeš lotar edge i bog. a da ne govorin o itemima ka šta su blade mail ili bkb pa sine šta bi ti yi napravija da imaš blade mail? skoči na tebe insta killa sam sebe, ko huskar, znat će ovi koji su igrali dotu.... Svak countera svakoga,

Pa igraj onda DOTA-u

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
League Of Legends

Jel jos neko kupio paysafecard kod nas na tisku i pokusao platit i failao il sam ja jedini? ugl. zna neko kako rijesit ovo:

Uneseni kôd nije dopušten za placanje kod ovog trgovca. Opširnije informacije o tome kod kojih trgovaca možete koristiti ovaj kôd naci cete ili na bonu ili pod www.paysafecard.com

naravno, na mail poslat supportu ne odgovaraju -.-"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jel jos neko kupio paysafecard kod nas na tisku i pokusao platit i failao il sam ja jedini? ugl. zna neko kako rijesit ovo:

Uneseni kôd nije dopušten za placanje kod ovog trgovca. Opširnije informacije o tome kod kojih trgovaca možete koristiti ovaj kôd naci cete ili na bonu ili pod www.paysafecard.com

tako je i meni...  ne bas to al nes slicno.. kad sam htio preko svoje kartice koju mi stara napravila na kojoj je 1k kn (tak da nebi govorili kao da nece zbog toga sto nemam para). vjerojatno nepodrzava riot takve kartice ...

ako netko zna nek rece bio bi mu jako zahvalan.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

ČUDNO, KUPIO SAM EZA PRIJE 10 DANA, SVAKI GAME SA NJIM WINAM LANE, A LATE NEKAD IZGUBIM JER JE TOP ILI MID NAFEEDAN.

(~INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 11:52 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

OP Mundo {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...

zasto,sta su je tak nerfali?

Ne, nego jednostavno vise nije FoTM..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ček, imaju PaySafe card u Tisku? TO radi sve???

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=379704&page=2

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
League Of Legends

Homeboys, they are very loyal and would die for a gang hahaha

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kupio sam nidalee i ocu je igrat ap top (mislim da je tako najbolje) e sad ne razumijem u nekim guidovima pise da za rune se uzimaju arpen armor mresist (AD) a u nekima pise mpen armor mreg (AP)

koje rune za nju? AD ili AP?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice