League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

new main hue hue

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
neaktivan

el ima jos ko problema uvezi nove free rotacije? o.O nemogu nac pola championa.. :S ja mislim da vidim samo one koje imam... :S

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

el ima jos ko problema uvezi nove free rotacije? o.O nemogu nac pola championa.. :S ja mislim da vidim samo one koje imam... :S

Mislim da je Riot stavio da se u ranked partijama nemogu pickati champi koji su free a koje neposjeduješ od prije. U normal gamevomina bi trebalo biti ok.

14 godina
neaktivan
noodle kaže...
Tkalle kaže...

Mislim da je Riot stavio da se u ranked partijama nemogu pickati champi koji su free a koje neposjeduješ od prije. U normal gamevomina bi trebalo biti ok.

ma u normlalu brate xDD

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ljudovi..i ja sam se zarazio ovom igrom. Poceo sam prije nekih tj dana, a tek jucer na qwer tipke, a do tad sam napikavo sve sa misem i micao kameru sa strelicama na tipkovnici lol. {#}

Ugl, jako mi se dopala Soraka i s njom je bilo moguce ove ranije meceve nekak igrat sa misem, al sam si ipak odlucio dat truda jer sam htio igrat i s nekim drugim, a to jednostavno nije bilo moguce na moj nacin XD, a i najveci problem je nio to sto niti jednu igru do sada nisam igrao na slova..ama bas niti jednu. {#}
Sad trenutno rokam sa Annie, a planiram kupit i Karmu pa cemo vidjet kud dalje. Malo po malo citam po netu u "skolujem" se :P. Jos uvjek sam njub al mi se cini da se polako vidi nekakav progress.

Uglavnom, trebam preporuku i za dobrog junglera, bas mi se dopada rokat minione po dungli i dobivat one buffove :D. A i koji savjet od domace ekipe kako bit dobar jungler nebi odmogao. I kaj koji buff daje jer nemam pojima?  Kupio sam Master Yi'a pa sam s njim jednom uletio u junglu i poceo rokat minione pa sam vidio da se nekaj vrti oko mene xD

Jos par pitanja pa da vidim odgovore na naski:

- Carry, kaj je to? 
- Koja je razlika izmedu Assasina i Fightera? U vidu gameplaya.
- Koja je razlika izmedu Tanka i Pushera? Takoder u vidu gameplaya. (Jer se vodim po nekoj logici da bi tank trebo bit taj koji radi push, no velim..noob sam jos pa ne znam) 

I evo par screenova sa Sorakom na misu i kameri na strelice, a i par sa Annie nakon dan ucenja na qwer :D (Brijem da mi je Babinapita ukrala bar 5-6 killova xD). Jel to vredi kaj il je {#}? {#} 

evo jedan odgovor,nemoj kupovati karmu

14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Sale_ds kaže...

Ljudovi..i ja sam se zarazio ovom igrom. Poceo sam prije nekih tj dana, a tek jucer na qwer tipke, a do tad sam napikavo sve sa misem i micao kameru sa strelicama na tipkovnici lol. {#}

Ugl, jako mi se dopala Soraka i s njom je bilo moguce ove ranije meceve nekak igrat sa misem, al sam si ipak odlucio dat truda jer sam htio igrat i s nekim drugim, a to jednostavno nije bilo moguce na moj nacin XD, a i najveci problem je nio to sto niti jednu igru do sada nisam igrao na slova..ama bas niti jednu. {#}
Sad trenutno rokam sa Annie, a planiram kupit i Karmu pa cemo vidjet kud dalje. Malo po malo citam po netu u "skolujem" se :P. Jos uvjek sam njub al mi se cini da se polako vidi nekakav progress.

Uglavnom, trebam preporuku i za dobrog junglera, bas mi se dopada rokat minione po dungli i dobivat one buffove :D. A i koji savjet od domace ekipe kako bit dobar jungler nebi odmogao. I kaj koji buff daje jer nemam pojima?  Kupio sam Master Yi'a pa sam s njim jednom uletio u junglu i poceo rokat minione pa sam vidio da se nekaj vrti oko mene xD

- Carry, kaj je to? 
- Koja je razlika izmedu Tanka i Pushera? Takoder u vidu gameplaya. (Jer se vodim po nekoj logici da bi tank trebo bit taj koji radi push, no velim..noob sam jos pa ne znam) 

I evo par screenova sa Sorakom na misu i kameri na strelice, a i par sa Annie nakon dan ucenja na qwer :D (Brijem da mi je Babinapita ukrala bar 5-6 killova xD). Jel to vredi kaj il je {#}? {#} 

evo jedan odgovor,nemoj kupovati karmu

SIv HD ftw!!

13 godina
protjeran
League Of Legends

isusa ti koliko djecurlije u ovoj temi...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Meh.. Ni jedan te ne rusi... Bar ne od prve.. :P

Jesi normalan? Kennenov je ubitačan, 30 ml sake i 15 ml brandy? Pa jedan te u nesvijest baci

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Meh.. Ni jedan te ne rusi... Bar ne od prve.. :P

Jesi normalan? Kennenov je ubitačan, 30 ml sake i 15 ml brandy? Pa jedan te u nesvijest baci

A što je onda Akali? 30 ml sake, 30 ml votka {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

- Carry, kaj je to? 

Evo dobre sam volje pa ti i ja odgovorim ako neko već nije

Cilj igre: farmati minione, eventualno ubijati champove ukoliko se ukaže prilika, uništiti nexus :P

Dobar tim se sastoji od (ovoga nećeš vidjeti prije barem 20. lvl-a)

-AD Carry (to ti je ranged champion kojem skillovi ne scale-aju sa ap, odnosno, više doprinose defensive nego offensive stanju), on ide na donji lane, sa supportom, farma minione i eventualno krene u 2v2 ili ako dođe jungler 3v2 fight.

-Support je uvijek bottom lane sa ad carry-jem, pušta carry-ja da farma minione, heala ga, shielda ga i ugl pomaže mu da preživi za vrijeme laning phase-a, daje mu kojekakve buffove itd.

-Solo top igra kao što piše, na topu ali 1v1, cilj je također farmati minione, ne pushati lane, i čekati junglera da pomogne pri eliminisanju protivničkog top playera, solo top je most likely (99%) offtank, to jest polu tank polu dmg.

-Jungler, također ali u nekih 60% slučajeva offtank, minione farma u džungli te ganka druge lane-ove, buffovi koje posjeduju neutral minioni su: Blue buff (daje mana regeneration i cooldown reduction, fenomenalno za mid champa kojem ćeš kasnije uvijek davati blue osim ako ne koristi drugi izvor tipa energy ili u nekim slučajevima - ništa), zatim imaš Red buff koji ti daje slow pri auto attacku ili skillu koji ima on-hit efekat, te dota (damage over time) koji nije nešta veliki, međutim dosta pomogne, njega kasnije prepuštaš ad carry-ju.

Last but not least

-Mid, na mid u 98% slučajeva ide ap carry, odnosno champ kojem dmg zavisi od svih njegovih skillova te oni svi skaliraju sa AP (ability power), malo je nezgodno igrati mid ako imaju junglera, no wardovi će riješiti brigu.

Razlika između assassina i fightera ti je sljedeća, fighter može ostati u teamfightu duže nego assassin a da ne bude meltan te fighter uglavnom ima malo kraće cd'ove nego assassin, jer assassinovi skillovi su dovoljni da squishy champove (ad carry i ap carry) melta u sekund oka, međutim ni to nije baš lako odraditi. što znači, fighter se fokusira na teamfight, dok se assassin fokusira na brzo eliminisanje njihovih carry-ja. (assassini često imaju veoma dobar gap close)

Tank je tank, pun helta, armora i magic resista, cilj je da initiat-a i tanka što više dmg-a u teamfightu. Pusher nije klasa, već ti to u lolu piše na champovima koji veoma brzo sklone wave miniona.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

A što je onda Akali? 30 ml sake, 30 ml votka {#}

Nešta slabije, jer vodka nije jaka koliko i brandy. Ali računajmo da je isto jer brandy-ja ima 15 ml a vodke 30

15 godina
League Of Legends

Šta mislite o novom Championu, dali se isplati uzet?

I mala anketa:

Šta više preferirate igrati?

45 5 vs 5
2 3 vs 3
0 Dominion
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa čini se zabavan pa ako ništa drugo valja probat :D Ako imaš sve rune šta će ti više onda IP nego za champove :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
League Of Legends

ima tko da oce igrati duo 1100 elo EUW :D

btw. dali je tko tražio od supporta refund trasnfera, pa da su mu dali 2600 rp i nije ih potrošio na transfer- posljedice???

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

zašto bi ti RIOT vratio 2600 od transfera LOL

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi da li bi mi mogli reći što je to lol pbe i gdej bi ga mogao skinuti??? (kakva je razlika od normalnog lola)

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ljudi da li bi mi mogli reći što je to lol pbe i gdej bi ga mogao skinuti??? (kakva je razlika od normalnog lola)

to ti je beta verzija u kojoj probavas nove likove tocnije dodju ti tamo dosta prije nego u ovaj "pravi lol", a za skinut nemam blage. AL HARIS ZNA! xD

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
luxxxfromhell kaže...

to ti je beta verzija u kojoj probavas nove likove tocnije dodju ti tamo dosta prije nego u ovaj "pravi lol", a za skinut nemam blage. AL HARIS ZNA! xD

jel se i tam isto mora lvlvat?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
wrathchild kaže...

Will I be able to transfer my account again after I have used the free transfer that I was issued following the EU Split?

• Yes, but there will be a fee of 2600 RP for doing so.
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
Sale_ds kaže...

A želiš igrat supportove? Vidim da si krenuo sa Sorakom, a planiraš kupiti i Karmu.

Karma, meni osobno, nije baš champ kojeg ćeš iz prve skužit kak i šta je najbolje.

Ne kažem da je znanstvena fantastika naučit ju, ali ima finesa koje treba znati izvesti u pravim trenucima (inače možeš biti poprilično useless s njom) pa ti toplo preporučam da škicneš pokoji gameplay prije nego kreneš rokat pvp.

Što se ostalih suppova tiče preporučam ti Sonu i Jannu još da probaš. I Taric se podosta igra, ali meni je prilično dosadan.

Za junglere ne znam jer se klonim šume maksimalno :)

Ali sve u svemu treba isprobati sve uloge da vidiš što ti leži, a, i kaj je najbitnije, s kim će ti biti najzabavnije. 

I ja bi mu preporucio sonu pogotvo zbog toga sto je pocetnik,nije teska igrati,ali kasnije nekada na 30 lvl(ako stignes) sona nece vise biti tako dobar pick,sada se vise uopce ne igra.Zao mi je sto ovo moram reci ali sve vise i vise postaje usless protiv nekih drugih supportova na laneu.

PS. Definitivno moras nacuciti igrati qwer :P

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 19:28 (scarface797).
14 godina
neaktivan
null kaže...
wrathchild kaže...

Will I be able to transfer my account again after I have used the free transfer that I was issued following the EU Split?

Da bi se prebacio natrag nakon sto si iskoristio transfer ti moras platit 2600RP, a ne da ce oni tebi dat 2600RP LOL

EUW. KaiseRxy
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

poslusaj ovog covjeka,on je velika botcina {#} nemislim na botove,nego igra bot i zna sta prica {#}

ja ti kazem,nemoj kupovat karmu,nije dobar support,ima korisnijih,to ces i sam uvidjeti,pa ti se neisplati davat pare,moze ona mid,al nije bog zna kakav support,daleko ti je bolje kupiti jannu,soraku vec imas,na youtubu lajkaj za alistara,i imas trio support,uvijek ces jednog moc igrat

16 godina
neaktivan
null kaže...
wrathchild kaže...

Samo cu ti reci: nauci engleski

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

poslusaj ovog covjeka,on je velika botcina {#} nemislim na botove,nego igra bot i zna sta prica {#}

ja ti kazem,nemoj kupovat karmu,nije dobar support,ima korisnijih,to ces i sam uvidjeti,pa ti se neisplati davat pare,moze ona mid,al nije bog zna kakav support,daleko ti je bolje kupiti jannu,soraku vec imas,na youtubu lajkaj za alistara,i imas trio support,uvijek ces jednog moc igrat

Bot vecinom igram supporta sa slimyem(do sada smo samo 1-2 puta izgubili bot) i mislim da sam solidan,a sonu sam najvise igrao i bila mi je najdrazi support i jedan od drazih champova i stvarno mi je zao sta su uradili sa nje al eto sta ces.Ali opet sam daleko od nekoga pro supporta :D

LoL-scarface797(EU)
13 godina
scarface797 kaže...

I ja bi mu preporucio sonu pogotvo zbog toga sto je pocetnik,nije teska igrati,ali kasnije nekada na 30 lvl(ako stignes) sona nece vise biti tako dobar pick,sada se vise uopce ne igra.Zao mi je sto ovo moram reci ali sve vise i vise postaje usless protiv nekih drugih supportova na laneu.

Meni Sona služi dobro i dan danas.

Štoviše, ne znam koji counter supp mi stvara neke veće probleme.

Sona je laka za početnike, čisto jer nema skill shootova (osim ultija),

ali ako misli kasnije s njom haračit trebat će mu vježbe (da svaki chord pada na champa, q također and so on)

U jednu ruku mi je i drago što ju ekipa podcjenjuje, pogotovo damage koji radi. ^^

Wanna?
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
agent47thehitman kaže...

Bot vecinom igram supporta sa slimyem(do sada smo samo 1-2 puta izgubili bot) i mislim da sam solidan,a sonu sam najvise igrao i bila mi je najdrazi support i jedan od drazih champova i stvarno mi je zao sta su uradili sa nje al eto sta ces.Ali opet sam daleko od nekoga pro supporta :D

a opet imas 5 man stun,koji moze preokrenut igru {#} mada mene nerivra sonin q,stilo sam dosad 50tak killova sa njim,nemogu a da nepritisnem q,jos kad odsvira 3 pjesme pa kad last hitam a ljudi imaju po 200+ dmga,tacno bi volio da ima button da izvrsim samoubistvo u lolu {#}

13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
scarface797 kaže...

Meni Sona služi dobro i dan danas.

Štoviše, ne znam koji counter supp mi stvara neke veće probleme.

Sona je laka za početnike, čisto jer nema skill shootova (osim ultija),

ali ako misli kasnije s njom haračit trebat će mu vježbe (da svaki chord pada na champa, q također and so on)

U jednu ruku mi je i drago što ju ekipa podcjenjuje, pogotovo damage koji radi. ^^

yes but,alistar je bik,a pogotovo mi je drago kad neko uzme malzahara,wwka,zaskoce nekog a ja ih razbacam ko malu djecu {#} jos tower divi sa alistarom,janna ima shield,al alistar je shield if u know what i mean {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma prije nerfa Sona je bila najbolja. U ranked 5v5 nikad nisam izgubio s njom, 100% wins :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas igram mec. Sve je dobro, vodimo ih 10 killova, turrete smo unistili i onda izadje Xin. Na kraju je score je bio 30 killova + za nas( naravno smo izgubili). I onda kazu nes ovi iz Riota, treba tu stoku zaklat. Kakvi kreteni, dosta mi je ove igre, igra je ok ali community je za čistu kiflu.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
wrathchild kaže...
null kaže...
wrathchild kaže...

Samo cu ti reci: nauci engleski

jebiga, nesto krivo skuzim, poveselim se, i onda me moras ti spuštati s takvim izjavama, vredu vredu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice