League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Frentt kaže...

Nije da on gleda cijelo vrijeme forume i traži sve moguće artove i novosti.

Haris? Ma neeee... :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima nekog na EUW serveru da navečer zaigramo 5v5 partiju? 

Trenutno elo: 1420

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ovako pošto mi još malo fali da 6300ip-a skupim želim uzeti najboljeg ad carrya dps-a u igrici. Čuo sam da su Caitlyn(svidja mi se igrati sa njom), Vayne i Greaves  najbolji. Nije mi bitno koji je najteži za naučit dobro igrati(lako naučim s vremenom), nego mi je bitno koji je najjači, a čuo sam da je Vayne najbolja pogotovo što se tiče 1v1. Molio bih Vas da glasate te da mi pomognete pri odluci.  {#} tNX

18 Vayne
2 Caitlyn
14 Greaves
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Ovako pošto mi još malo fali da 6300ip-a skupim želim uzeti najboljeg ad carrya dps-a u igrici. Čuo sam da su Caitlyn(svidja mi se igrati sa njom), Vayne i Greaves  najbolji. Nije mi bitno koji je najteži za naučit dobro igrati(lako naučim s vremenom), nego mi je bitno koji je najjači, a čuo sam da je Vayne najbolja pogotovo što se tiče 1v1. Molio bih Vas da glasate te da mi pomognete pri odluci. {#} tNX

kog maw

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
League Of Legends
LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

jos samo da ih mogu pobat xDDDD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Meh.. Ni jedan te ne rusi... Bar ne od prve.. :P

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

A koji bi te to koktel trebao rusiti od prve? xD

two camels in a tiny car
15 godina
Lord Nofak kaže...
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Zombie :D

Shazbot !
13 godina
neaktivan
League Of Legends

gdje je udyrov drink? turtle bear phoenix tiger? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Lord Nofak kaže...
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...

To je neka ogromna čaša onda xD

On topic: http://i.imgur.com/PdVjW.jpg xD

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz ljudovi... nisan do sada pratija temu, pa bi samo tija pitati jel tu pricate i o PRO sceni ili samo ovako?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 21:50 (wrathchild).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

pozz ljudovi... nisan do sada pratija temu, pa bi samo tija pitati jel tu pricate i o PRO sceni ili samo ovako?

Mi jesno PRO scena...

EUW. KaiseRxy
15 godina
Lord Nofak kaže...

Proslo ljeto na moru popio neku "doradenu" Kamikazu(Ne sjecam kaj je bilo unutra{#}, al znam da je bilo vise od vodke, triple seca i limete) znoj me oblio na prvi gutljaj..

hari85 kaže...

Priznaj da si to googlo jer ti si no-lifer koji samo igra LoL, ti to nemres znat..  <3

wrathchild kaže...

Pa kolko vidis tu su kokteli glavni.. Anyway pricamo o svemu i svakomu...

Btw: Jel moj acc online? Nadam se da je..

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 22:15 (Don Strongtoni).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

@kaiser ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 22:16 (wrathchild).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Lord Nofak kaže...

Proslo ljeto na moru popio neku "doradenu" Kamikazu(Ne sjecam kaj je bilo unutra{#}, al znam da je bilo vise od vodke, triple seca i limete) znoj me oblio na prvi gutljaj..

hari85 kaže...

Priznaj da si to googlo jer ti si no-lifer koji samo igra LoL, ti to nemres znat..  <3

wrathchild kaže...

Pa kolko vidis tu su kokteli glavni.. Anyway pricamo o svemu i svakomu...

Btw: Jel moj acc online? Nadam se da je..

da je i ima neke unreal buildove {#}

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

i drank cannon barge,and it was k

16 godina
hari85 kaže...

jači je long island ice tea :P

15 godina
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

jači je long island ice tea :P

Ja sam ionako malo osjetljivijeg zeludca pa necu ni probati :D

Ontopic:  Shushei izlazi iz Fnatica :d

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:52 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Napokon, bilo je i vrime da ide.. jako je los u zadnje vrime

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudovi..i ja sam se zarazio ovom igrom. Poceo sam prije nekih tj dana, a tek jucer na qwer tipke, a do tad sam napikavo sve sa misem i micao kameru sa strelicama na tipkovnici lol. {#}

Ugl, jako mi se dopala Soraka i s njom je bilo moguce ove ranije meceve nekak igrat sa misem, al sam si ipak odlucio dat truda jer sam htio igrat i s nekim drugim, a to jednostavno nije bilo moguce na moj nacin XD, a i najveci problem je nio to sto niti jednu igru do sada nisam igrao na slova..ama bas niti jednu. {#}
Sad trenutno rokam sa Annie, a planiram kupit i Karmu pa cemo vidjet kud dalje. Malo po malo citam po netu u "skolujem" se :P. Jos uvjek sam njub al mi se cini da se polako vidi nekakav progress.

Uglavnom, trebam preporuku i za dobrog junglera, bas mi se dopada rokat minione po dungli i dobivat one buffove :D. A i koji savjet od domace ekipe kako bit dobar jungler nebi odmogao. I kaj koji buff daje jer nemam pojima?  Kupio sam Master Yi'a pa sam s njim jednom uletio u junglu i poceo rokat minione pa sam vidio da se nekaj vrti oko mene xD

Jos par pitanja pa da vidim odgovore na naski:

- Carry, kaj je to? 
- Koja je razlika izmedu Assasina i Fightera? U vidu gameplaya.
- Koja je razlika izmedu Tanka i Pushera? Takoder u vidu gameplaya. (Jer se vodim po nekoj logici da bi tank trebo bit taj koji radi push, no velim..noob sam jos pa ne znam) 

I evo par screenova sa Sorakom na misu i kameri na strelice, a i par sa Annie nakon dan ucenja na qwer :D (Brijem da mi je Babinapita ukrala bar 5-6 killova xD). Jel to vredi kaj il je {#}? {#} 

Soraka 1 Soraka 1
Soraka 2 Soraka 2
Annie 1 Annie 1
Annie 2 Annie 2
Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 3:03 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://www.lolpro.com/guides/game-play/199-how-to-jungle

http://www.lolpro.com/guides/game-play/172-game-play-guide-controlling-buffs

http://www.lolpro.com/guides/game-play/196-how-to-ad-carry ITD tu sve imas,ako ce ti netko htijeti na sve odgovoriti i objasniti svaka mu čast a ako ne onda sve tu mozes naci,ako ne budes neki dio razumio mozes opet pitati....

Moje pitanje, planiram kupiti Xeratha pa me zanima da li je on ikad bio nerfan,je li onaj champ sa spotlighta jos uvijek isti,da mu nisu nerfali range ili nest drugo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 7:03 (Hazar).
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Carry ti je champion koji vodi igru. ( Ashe, Varus, Draven,...)

Velika je razlka između Assasina i Fightera, u moćima i količii healtha na lvl 18.

Tank ima ulogu zaštite tima,  on sa masom healtha ide vam tam i štiti svoje team-mate.

I da, zašto buildaš Annie kao AD ( Attack Damage)?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan

Svi championi su dosad bili nerfani, baš SVI! Skini si pbe, kupi si Xeratha, odigraj par rudni i znat ćeš.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan

AD Lb hue hue hue

13 godina
Sale_ds kaže...

Sad trenutno rokam sa Annie, a planiram kupit i Karmu pa cemo vidjet kud dalje. Malo po malo citam po netu u "skolujem" se :P. Jos uvjek sam njub al mi se cini da se polako vidi nekakav progress.

A želiš igrat supportove? Vidim da si krenuo sa Sorakom, a planiraš kupiti i Karmu.

Karma, meni osobno, nije baš champ kojeg ćeš iz prve skužit kak i šta je najbolje.

Ne kažem da je znanstvena fantastika naučit ju, ali ima finesa koje treba znati izvesti u pravim trenucima (inače možeš biti poprilično useless s njom) pa ti toplo preporučam da škicneš pokoji gameplay prije nego kreneš rokat pvp.

Što se ostalih suppova tiče preporučam ti Sonu i Jannu još da probaš. I Taric se podosta igra, ali meni je prilično dosadan.

Za junglere ne znam jer se klonim šume maksimalno :)

Ali sve u svemu treba isprobati sve uloge da vidiš što ti leži, a, i kaj je najbitnije, s kim će ti biti najzabavnije. 

Wanna?
15 godina
Bera kaže...

Svi championi su dosad bili nerfani, baš SVI! Skini si pbe, kupi si Xeratha, odigraj par rudni i znat ćeš.

Trundle nije taknut otkad je izisao :P

Shazbot !
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
Sale_ds kaže...

A želiš igrat supportove? Vidim da si krenuo sa Sorakom, a planiraš kupiti i Karmu.

Karma, meni osobno, nije baš champ kojeg ćeš iz prve skužit kak i šta je najbolje.

Ne kažem da je znanstvena fantastika naučit ju, ali ima finesa koje treba znati izvesti u pravim trenucima (inače možeš biti poprilično useless s njom) pa ti toplo preporučam da škicneš pokoji gameplay prije nego kreneš rokat pvp.

Što se ostalih suppova tiče preporučam ti Sonu i Jannu još da probaš. I Taric se podosta igra, ali meni je prilično dosadan.

Ali sve u svemu treba isprobati sve uloge da vidiš što ti leži, a, i kaj je najbitnije, s kim će ti biti najzabavnije. 

karma ad ftw! xD to je najbolje :P NARAVNO DOK OCES TROLLAT xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:23 (Tkalle).
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

I da, zašto buildaš Annie kao AD ( Attack Damage)?

Buildam Abillity Power, Spell Penatration i mp5 uglavnom. Sumnjam da je neki item tamo Att dmg..al ak slucajno je onda je nekak zaluto :D

Ukulele kaže...
Sale_ds kaže...

U biti zelim igrat sve, odnosno pronac se u svakom tipu igre i imat chara za svaku namjenu da se mogu prilagodavat igri kasnije na rankedu, a ne bit noob koji zna igrat samo Soraku {#}

Soraku sam poceo igrat zato kaj je bila besplatna i zato kaj sam se nasao u situaciji da mi je stvarno bilo najlakse igrat s njom s obzirom na moj nacin igre. Sada kada sam se priviknuo na qwer jednostavno uzivam s Annie, a vjerujem da ima i jos pokoji char koji bi mi pasao, a bas mi se neda kupovat sve pa zato njuskam okolo za preoruke. (Da vidim kaj drugi ljudi igraju i sta je njima nabolje leglo).

Karma mi je zapela za oko upravo zbog toga kaj nije bas jednostavna...velim, planiram je kupit. Mozda ne tako skoro, ali ce sigurno bit moja. Pricekat cu jos malo pa ce se mozda moc i probat za free. Skupa mi je za sad :D

Kakav je ciklus besplatnih igraca?

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
League Of Legends

svaki utorak novi free championi

gledaj streamove, tamo mozes puno nauciti

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice