League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.464.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
guls kaže...

Zbog čega su te banali?

Vjerovatno s razlogom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Jungle Kayle...OMFG kako OP, nisam vjerovao dok nisam probao.

tek poceo junglat a?

13 godina
protjeran
League Of Legends

2 godine LoL staža...

Imam pametnijeg posla u životu od snimanja svakog meča koji igram.

0 2 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

2 godine LoL staža...

LoLrecorder to radi sam .......

Shazbot !
14 godina
League Of Legends

Sveo sam izbor championa na Nasusa ili Katarinu. Može mala pomoć da se lakše odlučim kojeg lika da uzmem i ako može kratko objašnjenje ako vam se da pisati zašto baš tog lika da odaberem?

Tnx

Glasajte   :)

4 Katarina
25 Nasus
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 21:44 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Jungle Kayle...OMFG kako OP, nisam vjerovao dok nisam probao.

Bez smitea jel?

Doxy_CRO kaže...

U đungli s Shaco ili Warvickom NIKAD ne koristim Smite...upropašten slot za spell.

Radije Flash i Exhaust za savršene gankove.

Shaco ima dovoljno Attack Speeda i proklete boxove s kojima ebački jungla, isto ko i WW.

Oboje stavim full attack speed, da na startu bez itema AS im je iznad 0.9. Lifesteal i GG.

A one fore oko "SMITE TREBA ZA BARONA i ZMAJA" nabijem na qurac, baš mi puno pomaže tih šugavih par damagea na visokom levelu, kad to napravim u sekundi i pol autoattackom.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

one does simply not ban 5 champs {#}

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

opet win u ranked

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Shacu i Warvicku NE TREBA smite.

Idioti ga koriste s ova 2 champa.

Ostalima treba jer nemogu na low level dovršiti golema bez posljedica.

0 31 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Nadam se da ti smiteom stilaju svakog barona {#}

Shazbot !
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Ovo ide u arhivu, al u pravu si, oni fcking noobovi s smiteom bas zivciraju, pogotovo onaj Saint koji maina jungle WWa s smiteom, onak katastrofa..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Opet ti sa svojom tehnikom bez smite-a...

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

ja ocistim junglu sa udyrom bez smita,sa kayle,sa shenom easy,sa mundom najlakse,al opet koristim smite,al ajde neda mi se raspravljat,jos mi treba ban na forumu {#}

btw nakon dugo dugo vremena,gejm u kojem su svi savrseno odigrali,malo falilo da mi suza potece na oko,mid poceo malo fidati,ali smo ga mi sa bota zamolili da igra passivno i on je poslusao! faith restored {#}

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

2 godine LoL staža...

Previše si nakur*en, smiri se malo.

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Također, ne budite tvrdoglavi, svakom jungleru TREBA smite, ne zbog clearanja jungle, već da budeš siguran da ti niko ništa neće oteti, tipa baron, buffovi i dragon.

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Doxy_CRO kaže...

Također, ne budite tvrdoglavi, svakom jungleru TREBA smite, ne zbog clearanja jungle, već da budeš siguran da ti niko ništa neće oteti, tipa baron, buffovi i dragon.

pa jesi ti lud? to samo zauzima slot jednome spellu ka sta je exhaust ili ignite , kakvi buffovi to je samo za ukras , a i ko je jos vidia imat barona u gameu toe nepotribno 

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
igra ko dominion?
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Doxy_CRO kaže...

Ovo ide u arhivu, al u pravu si, oni fcking noobovi s smiteom bas zivciraju, pogotovo onaj Saint koji maina jungle WWa s smiteom, onak katastrofa..

Saint ionako promaši 75% smiteova na dragonu i baronu xD

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Pa tehnički u ovakvoj jungli sa dobrih leashom niti jednom viable jungleru ne treba Smite... Npr. u timu kad smo purple strana ( jer su naš top i mid za leash invalidi {#} ) napravimo takav leash da jungleru ne treba smite ( pogotovo ako je neki dobar counter jungler, npr. Shyvana ) i onda on krene na njihov red i pokupi ga sa Smitom ( zapravo u 50% slučajeva uspije, u 50% ne uspije ).

Smite ti možda makne jedan "killer" spell, ali zašto ga onda koriste svi high i top ELO igrači, kao i na najjačim turnirima ( ma na svim turnirima )? Pa nisu valjda svi idioti osim tebe? Možda si i ti ponekad u krivu, zapitaj se...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
protjeran
League Of Legends

Smite će me spasiti (tj. drake ili barona) MOŽDA jednom i to u svakoj trećoj partiji, dok exhaust ili ignite barem 10 puta u SVAKOJ partiji.

Ja na to tako gledam.

A ove retardirane dječje "pro ftw" fore me nerviraju, jer upravo takva nadobudna kliknčadija su stočarski rejđeri i liveri koji uništavaju moj elo rank i elo svakog normalnog igrača.

Ista spika ko u šugavom CoD...kreteni misle da ako kopiraju config nekog tipa s turnira da su oni odjednom pro, ista je priča u ovoj igri s retardiranom zajednicom 13.godišnjih klinaca i forever alone matorih kretena.

Koristim smite na SVAKOM jungleru osim Shacu i WW. Pošto su oni u većini gameova banani...

1 21 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mali guide za summoner spellove

-smite je tako glup,on ubija neke jungle protivnike,koji nisu ni jaki,sa cloth armorom i 5hp potiona svaki jungler ih cisti FAIL

-flash je takodjer glup,samo ti izgleda cool kad ga koristis,baci te metar dalje FAIL

-ignite je fail,efekti gorenja nisu dobri FAIL

-heal te hila,tako da samo odgadjas smrt FAIL

-surge najOP spell,anivia izgleda ko dragon kad ga iskoristi,malphite izgleda ko planina,a teemo manje lici na pecurku WIN

-reviev je OP kad umres imas drugu sansu da pogrijesis tako da WIN

-clairvoyance je fail,jer kad vidis da uzimaju barona,OMG gotovo,nema sanse,jer si vec izbacio smite koji je FAIL pa nemozes ni stilat tako da je ovo FAIL

et,ovo je 100% tacno,neslusajte i negledajte one sa 2000 elom,jer sta oni znaju {#}{#}

1 6 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Evo blizek...vidiš iz priloženog o čemu i kakvim specijalcima pričam.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ma ovaj malo trola... Gle za WW-a je po meni jako važna brzina junglanja kako bi što prije dobio lvl 6, a Smite u tome dosta pomaže... poslije ionako imaš vrlo jake genkove sa ultom i ako su tvoji teammatesi dobri Exhaust neće niti trebati...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Smite će me spasiti (tj. drake ili barona) MOŽDA jednom i to u svakoj trećoj partiji, dok exhaust ili ignite barem 10 puta u SVAKOJ partiji.

Ja na to tako gledam.

A ove retardirane dječje "pro ftw" fore me nerviraju, jer upravo takva nadobudna kliknčadija su stočarski rejđeri i liveri koji uništavaju moj elo rank i elo svakog normalnog igrača.

Ista spika ko u šugavom CoD...kreteni misle da ako kopiraju config nekog tipa s turnira da su oni odjednom pro, ista je priča u ovoj igri s retardiranom zajednicom 13.godišnjih klinaca i forever alone matorih kretena.

Uspoređuješ config iz CoDa sa summonerima iz LoLa? I to nakon 2 godine staža? Momak briši igru i traži novi hobi...

I BTW, smite osigura SVAKOG zmaja i baruna. I naravno buffove ak te protivnik couterjungla ili ti radiš isto njemu.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Koristim Smite sa svakim džanglerom i uvijek, al ste stvarno u ovoj raspravi gotovo svi osim Doxy-a tardovi.  {#}

I mogli bi jednom pročitati definiciju 'sarkazma', a ne silovat pojam u potpuno krivim situacijama koje nemaju veze s istim.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 14:33 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

rejđeri i liveri koji uništavaju moj elo rank i elo 

Ispravak netocnoga navoda,ti si sam unistavas elo.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Ja na to tako gledam.

Koristim smite na SVAKOM jungleru osim Shacu i WW. Pošto su oni u većini gameova banani...

Vidi se ...

Shazbot !
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Ja na to tako gledam.

Vidi se ...

hahahahah,hahahaha,hahahahah,hahahahha x100

btw why onoliko downwota,isto da sam ja to ozbiljno mislio,zar nije primjetno da ismijavam?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 17:44 (agent47thehitman).
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Doxy_CRO kaže...

ja ocistim junglu sa udyrom bez smita,sa kayle,sa shenom easy,sa mundom najlakse,al opet koristim smite,al ajde neda mi se raspravljat,jos mi treba ban na forumu {#}

btw nakon dugo dugo vremena,gejm u kojem su svi savrseno odigrali,malo falilo da mi suza potece na oko,mid poceo malo fidati,ali smo ga mi sa bota zamolili da igra passivno i on je poslusao! faith restored {#}

A kad bude trebalo stealati Barona ili dragona, kad bude ključni trenutak... Šta tauntat ćeš ga sa shenom, bacit ult od kyle da ga ne ubiju ili ga basic s udryom...  ma ti si pro!

vorpen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice