League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
League Of Legends

prebacio se na west, dva dana bilo super, ali danas ista priča kao na eastu, izgubim 4 normal

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends

Proši meč. Annie igra AD i završi s 5/0/16 tj. ovi su predali jer smo skoro sve turrete uništili. Zamislite kakav je to bio tim kada Annie s 0 AP napravi 5 killova. LOOOL

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
protjeran
League Of Legends

Ahri na ad je tako op :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Išao se moj tim malo trolati u rankedu, 5 AD svi mid... mislili da ćemo 100% izgubiti pogotovo zato što su imali dobre pickove protiv toga... Na kraju pobjeda u 20 min!

The amounts of Dorans rings is too damn high

EUW. KaiseRxy
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Išao se moj tim malo trolati u rankedu, 5 AD svi mid... mislili da ćemo 100% izgubiti pogotovo zato što su imali dobre pickove protiv toga... Na kraju pobjeda u 20 min!

to vam nece proc vise puta... imate srece sto su ovi bili jadni :P

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Janna AD =OP

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...
Blizek kaže...

The amounts of Dorans rings is too damn high

Doran's Blade {#}.

Tkalle kaže...
Blizek kaže...

to vam nece proc vise puta... imate srece sto su ovi bili jadni :P

Hh, što je najgore mi nismo uopće išli sa ciljem da pobijedimo, nego da se istrolamo... inače ti likovi su 1200-1300 ELO ( oko 150 manje od prosječnog ela od igrača u timu ) i takve redovito dobijamo bez ikakvih problema. Iduću igrali protiv nekih 1700-1900 i u normalnoj partiji ih dobili u 35 minuta ( to je inače njihov trol tim, u glavnom su 1650, ali po meni im je rank previše visok u odnosu na skill ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina

Eto jedna sa Sejuani... Išao sam na Rod of Ages ali ga nisam stigao dovršiti. FON nisam ni pravio jer je njihova Ahri imala 100 AP-a pa nije bilo smisla. Još da sam dovršio RoA bi išao na 1 Warmong i to bi bio gotov build :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:05 (ParaNO1d).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

povlacim sve svoje izjave,sva moja ismijavanja,sva moja vrijednjanja poljaka,3 gejma sam dobio francuze,ja u zivotu svome nisam ovaku stoku sreo (zao mi je sto moram upotrijebit vulgarnu rijec) govorim o pojedincima,fkt da im je Bog na pomoci,kad je njima uvreda da si nijemac,ono wtf? a jbg valjda im krivo sto su njemci toliko postigli,fkt nez

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna solidna sa udyrom {#}

Gold badge again {#}

PS. oće li kakav custom danas mozda bit ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:30 (R0b4c).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jednom sam igrao protiv ekipe svi AP. zajebali smo se u startu sto nismo svi napali mid odmah iako smo znali da ce svi ici mid a ostale lane-ove ostaviti prazne... zgazili su nas i to nikad necu zaboraviti, igrali smo protiv Branda, kennena, katarine, , le blanc i ahri mislim... tako nesto. uglavnom ap na najjace pa cak i kennen iako se da odigrat ad. tako da nije to sreca sto su oni bili jadni, nego taktika iznenadenja koja jednostavno nekada upali.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:41 (DeepStick).
13 godina
neaktivan

francuzi nakon talijana i jesu najveca stoka od ljudi. bio tamo, upoznao ih, zivio s njima..... bljak. da ne spominjem njihovo odbijanja pricanja engleskog i mojeg objasnjavanja rukama i nogama zenskoj u ducanu koju salamu da mi nareze i kruh da mi da.... na kraju sam ostao gladan jer su zajebani sa tom ponudom ribe pa cak i meso ima okus ribe. bljak^2

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:41 (DeepStick).
17 godina
DeepStick kaže...

francuzi nakon talijana i jesu najveca stoka od ljudi. bio tamo, upoznao ih, zivio s njima..... bljak. da ne spominjem njihovo odbijanja pricanja engleskog i mojeg objasnjavanja rukama i nogama zenskoj u ducanu koju salamu da mi nareze i kruh da mi da.... na kraju sam ostao gladan jer su zajebani sa tom ponudom ribe pa cak i meso ima okus ribe. bljak^2

Danas igrao s nekim bosancima... Ajme frajeri srednjoškolci... Xin 2/9, a Kata koja je ošla AFK 4/8... ali koliko su mi psovali i šta što sam rekao da prestanu feedat. I mater i sve ono najgore. Pošto smo 2 frenda i ja ownali, Yi, Fidle i ja Sejuani na kraju smo dobili i ostane turret samo jedan kod Nexusa i sada Xin kao ajmo frendovi ovo ono a takve je gadosti govorio i pobjedimo ali smo ga svi reportali... nadam se da će ban dobit

16 godina
neaktivan
DeepStick kaže...

jednom sam igrao protiv ekipe svi AP. zajebali smo se u startu sto nismo svi napali mid odmah iako smo znali da ce svi ici mid a ostale lane-ove ostaviti prazne... zgazili su nas i to nikad necu zaboraviti, igrali smo protiv Branda, kennena, katarine, , le blanc i ahri mislim... tako nesto. uglavnom ap na najjace pa cak i kennen iako se da odigrat ad. tako da nije to sreca sto su oni bili jadni, nego taktika iznenadenja koja jednostavno nekada upali.....

Hm neznam kako su vas tako rasuli jer ipak nemaj oni neki pushing power ( na tornju mislim ). Mi smo npr. srušili inhibitor u 6:16 iako nismo imali sve optimalno postavljeno ( falio nam je jedan Siege Commander, ono u defensu što smanji armor tornja za 10 i igrali smo sa 5 flasheva i claritijem, što je nepotrebno ) i napravili smo par grešaka... Full AP možda ima veći killing power, ali po meni oni ipak sporije pushaju turret. Al opet možda i nisam u pravu jer ako su full AP to doda nešto damagea na toranj.

17 godina
Blizek kaže...
DeepStick kaže...

Hm neznam kako su vas tako rasuli jer ipak nemaj oni neki pushing power ( na tornju mislim ). Mi smo npr. srušili inhibitor u 6:16 iako nismo imali sve optimalno postavljeno ( falio nam je jedan Siege Commander, ono u defensu što smanji armor tornja za 10 i igrali smo sa 5 flasheva i claritijem, što je nepotrebno ) i napravili smo par grešaka... Full AP možda ima veći killing power, ali po meni oni ipak sporije pushaju turret. Al opet možda i nisam u pravu jer ako su full AP to doda nešto damagea na toranj.

Pa po logici full AD vs. full AP bi AD uvijek dobio što se tiče u uništavanju turreta, a što se tiče fajta sada ne znam zavisi koji su AD mada mislim da AP pobjeđuje. Btw vidio sam Ahri koja pusha turret sama pa vam mogu reći da dosta to dobro radi, ne kao neki AD ali solidno

14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
DeepStick kaže...

Danas igrao s nekim bosancima... Ajme frajeri srednjoškolci... Xin 2/9, a Kata koja je ošla AFK 4/8... ali koliko su mi psovali i šta što sam rekao da prestanu feedat. I mater i sve ono najgore. Pošto smo 2 frenda i ja ownali, Yi, Fidle i ja Sejuani na kraju smo dobili i ostane turret samo jedan kod Nexusa i sada Xin kao ajmo frendovi ovo ono a takve je gadosti govorio i pobjedimo ali smo ga svi reportali... nadam se da će ban dobit

kakve veze kolko godina imaju???

13 godina
ParaNO1d kaže...
Blizek kaže...
DeepStick kaže...

Pa po logici full AD vs. full AP bi AD uvijek dobio što se tiče u uništavanju turreta, a što se tiče fajta sada ne znam zavisi koji su AD mada mislim da AP pobjeđuje. Btw vidio sam Ahri koja pusha turret sama pa vam mogu reći da dosta to dobro radi, ne kao neki AD ali solidno

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam koji broj je bio u pitanju ali danas sam se uvjerio u froggena koji je u 20 minuta imao 312 CS i 4-1-1 score. S time da je svaki kill dobio kad je gankao. Protiv anivie nije nijedan dobio na midu....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 15:27 (noodle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CROcodile11 kaže...
ParaNO1d kaže...
Blizek kaže...
DeepStick kaže...

Evo i točne brojke:

Damage to a turret is based on your base attack damage plus the higher of your bonus attack damage or 40% of your ability power.

AD-i su u prednosti u ovakvoj taktici jer ipak deru malo više dmg-a, a i često imaju veći base AS i AD. Izuzetak je Kennen, ali on se igra i na AD. Možda bi i AD Ziggs mogao biti dobar radi passiva.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

uopste se neradi o turretima,nego aderi brze ciste vejvove,recimo miss moze sa ultiem ocistit odma citav vejv,dok aperi to rade sporije,a posebno phantom dencerasi (tj kad imaju phantom dancer) jedu vejv samo tako

a kad vidis da svi uzmu apera,i sumnjas da ce ici mid,uzmes haimerdingera,taj je tako stabilan u lejnu,da je to horror

0 2 hvala 0
13 godina

Pa i ap-eri brzo ciste val miniona(Anivia,Karthus,Swain,Ziggs i mnogi drugi)

17 godina
neaktivan
CROcodile11 kaže...

Nema tog AD-era koji će brže počistiti wave od mene s vladom kad imam full build

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

uf,sorry pogresan link {#} ev zato sam presto junglat 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:27 (agent47thehitman).

2 0 hvala 0
14 godina

kako smjesno jbt -_-

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Proši meč. Annie igra AD i završi s 5/0/16 tj. ovi su predali jer smo skoro sve turrete uništili. Zamislite kakav je to bio tim kada Annie s 0 AP napravi 5 killova. LOOOL

Igra carryja i autoattacka

EUW. KaiseRxy
17 godina
FlyBoy kaže...
CROcodile11 kaže...

Nema tog AD-era koji će brže počistiti wave od mene s vladom kad imam full build

Yi. Bersekers, Yomuls, PD, Black Cl., BT i IE. Val je gotov za 2-3 sekunde i bez Alpha strikea

13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
CROcodile11 kaže...

say hi to sivir 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:21 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
FlyBoy kaže...
CROcodile11 kaže...

say hi to sivir 

Hi!

16 godina
League Of Legends

Ovaj Ryze je tolko "bolestan" champ da je to za nevirovat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 20:17 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

This build is Amazing 

Edit : 220 armor 15 mins in against jax {#}

Epic troll is epic ...

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 23:08 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice