League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.494.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends

Dobio sam možda najgori tim ikad. Bio sam Jax i na početku sam imo 1-5 negdje 14 min jel sam imo kretena u laneu,  na kraju sam zavšio 16-7-30 ali smo igubili. Graves je stalno radio KS bio je 20-8-4 i toliko nafidan ali glup da ide 1 vs 4. Warwick je samo farmao i napadao kada je netko ispod 50% HP, Shacov bild nebih komentirao, MR, Armor, Mercurys čizme... frajer je isto samo farmo i srao kako sam ja noob ovo ono. Napravim ace i svi se recallaju jednostavno s kretenima se ne može kada ne žele pushat. Ja napišem da pušamo a oni meni noob go recall and def  {#} jednostavno mi nekada dođe da razbijem i laptop i mobitel i sve što ima pored sebe. Neki ljudi su toliko glupi da to boli. Za ligu bi trebalo uvest nekakav IQ test kod registracije

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan

KS nepostoji, slabo mi dođe kad vidim kako se ljudi žale na KS.

Battlefield 3 - HRUint08
14 godina
neaktivan
Unit08 kaže...

posto je to timska igra, ne znam zasto se svi zale na ks tocno.

A kad ti nekom "KS-as" onda nikom nista?

Ako zelis win tolko play as a team. ak zelis cim vise killova odi na normal il nesto trollaj i skupljaj killove

i gg!

14 godina
protjeran
League Of Legends

m5 gubi protiv nekog exHCL -.-" prelose

0 1 hvala 0
16 godina
Unit08 kaže...

zašto KS ne postoji? itekako postoji ali sve ovisi pod kojin okolnostima, recimo da si ti AD carry, ne ide te baš najbolje i imaš prilku dobit kill, ti ga sam spustiš na 1% HP-a, fali ti još jedan auto attack da ga ubiješ i onda doleti neki tvoj padobranac i ubije ga, prva stvar tu je nanija štetu tebi, a i cilome teamu jer tebi triba golda da budeš koristan, ista stvar je kad ti i support napadnete njihovog carrya/supporta i spustite ga na par posto HP-a i onda tvoj support ne prestaje napadat i dobije kill iako bi ga sigurno ubili da i da je on presta napadat, onda zamisli situaciju di amo reč igraš AP carrya na midu, kreneš po kill i potrošiš flash i ignite, tvoj jungler dolazi, i taman ga tvoj ignite ide ubit i jungler se flasha ili upotrijebi neki range skill da bi dobija kill, tu je nanija tebi ogromnu štetu jer si potrošija 2 summoner spella, a nisi dobija kill... to su situacije u kojima si praktički 1v1, a kad je team fight onda KS ne postoji ali kažen ti, sve ovisi u kakvin okolnostima se to desilo, možda zvuči glupo ali "ukradi" ti tako AD carryu par killova za redon i kasnije će postat dosta lošiji od protivničkoga ako su bili podjednaki u laning fazi

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Unit08 kaže...

zašto KS ne postoji? itekako postoji ali sve ovisi pod kojin okolnostima, recimo da si ti AD carry, ne ide te baš najbolje i imaš prilku dobit kill, ti ga sam spustiš na 1% HP-a, fali ti još jedan auto attack da ga ubiješ i onda doleti neki tvoj padobranac i ubije ga, prva stvar tu je nanija štetu tebi, a i cilome teamu jer tebi triba golda da budeš koristan, ista stvar je kad ti i support napadnete njihovog carrya/supporta i spustite ga na par posto HP-a i onda tvoj support ne prestaje napadat i dobije kill iako bi ga sigurno ubili da i da je on presta napadat, onda zamisli situaciju di amo reč igraš AP carrya na midu, kreneš po kill i potrošiš flash i ignite, tvoj jungler dolazi, i taman ga tvoj ignite ide ubit i jungler se flasha ili upotrijebi neki range skill da bi dobija kill, tu je nanija tebi ogromnu štetu jer si potrošija 2 summoner spella, a nisi dobija kill... to su situacije u kojima si praktički 1v1, a kad je team fight onda KS ne postoji ali kažen ti, sve ovisi u kakvin okolnostima se to desilo, možda zvuči glupo ali "ukradi" ti tako AD carryu par killova za redon i kasnije će postat dosta lošiji od protivničkoga ako su bili podjednaki u laning fazi

Graves je AD carry.  -.-

LoL EU: Ferinus
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Unit08 kaže...

zvuci jako glupo,jer jedino ks postoji od supportera,svima ostalim su kilovi korisni,nekom doduse malo vise,nekom malo manje,a flash da se ugrabi siguran kill je vise retardiranost igraca,jer nikad neznas kad ti flash moze zatrebati

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
slimyyy kaže...
Unit08 kaže...

zvuci jako glupo,jer jedino ks postoji od supportera,svima ostalim su kilovi korisni,nekom doduse malo vise,nekom malo manje,a flash da se ugrabi siguran kill je vise retardiranost igraca,jer nikad neznas kad ti flash moze zatrebati

Kod supporta bih KS napravio na lvl 1 fightu iz razloga da uzmem Oracle i da dominiramo bot lane. Inače se trudim da ne uzimam killove.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kako slikat kad san u game

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi može neko objasnit kako da pošaljem neku poruku dok sam u igri svome prijatelju koji  ne igra samnom?

LoL nick: Dunac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako da stavim na fullscreen?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
17 godina
Dunac kaže...

Jel mi može neko objasnit kako da pošaljem neku poruku dok sam u igri svome prijatelju koji  ne igra samnom?

Ako ti je prijatelj nesto napisao dovoljno je /r ako nije /r IME PRIJATELJA

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Kako da stavim na fullscreen?

ingame options/video/fullscreen

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemogu vjerovat, ove zadnje danne, stalno sam s leaverima. OMFG svaku igru unište glupi leaveri, jel oni banaju to smeće ili? Pogledajte mi samo na profilu. DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT. Izgubio sam volju za igrom jer mi ju uništavaju neki poljskii klinci. Gotta wait Dota 2

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 21:06 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Nemogu vjerovat, ove zadnje danne, stalno sam s leaverima. OMFG svaku igru unište glupi leaveri, jel oni banaju to smeće ili? Pogledajte mi samo na profilu. DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT:DEFEAT. Izgubio sam volju za igrom jer mi ju uništavaju neki poljskii klinci. Gotta wait Dota 2

hahah prevazidjes poljake tako sto predjes na west,al onda budi spreman na spance,i da budem iskren neznam ko je gori.zadnji game,spanci premade,fiora top izgubi od gravesa,like a baws,nekim bi trebalo ukinut internet {#}

btw dat sona ima bug sami KS {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 21:35 (agent47thehitman).
15 godina
Dunac kaže...

Alt-Tab, u taskbaru (kod sata, datuma, zvuka..) klikni Riot i imas frend listu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jednostavniej u chat upisat /r "ime tog lika" poruka

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
agent47thehitman kaže...

ne zvuči glupo, retardiranost igrača? jel ti znaš čemu služi flash kod malzahara ili annie? ja flash isključivo koristin za dobit kill osin ako ga tu i tamo iman kad bižin pa ga iskoristin, ako igraš u organiziranome teamu neće doć do KS-a ali on itekako postoji, nije ovo utopija pa da je sve savršeno i da će cili team profitirat ako jedno te isti igrač stalno uzima killove... 

btw. Blizek to bi ti bila najveća greška koju možeš napravit ka support, ni slučajno uzimat killeve AD carryu, oracle ne uzima prije bar 2 gold per 5 itema, a i veću prednost bi AD carryu donija bar još jedan dorans blade nego oracle

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 22:52 (slimyyy).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg cu championa uzet za 3150 IP? moji su favoriti Shaco i Olaf :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Olaf, definitivno.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.

Takav je pogled moj na shaca. 

1 0 hvala 0
15 godina
noodle kaže...

Što se tiče shaca, moj pogled na njega je jako loš. Jedino je možda ok 1vs1 ako se nafida i box. Igrao sam ga možda 10 partija i ako se ne nafidaš u early gameu si useles kasnije jer nemaš dmg a niti možeš nešto tankat.

Shaco je terror na mom elu :D 

Must ban ili must pick .....

Shazbot !
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

ne zvuči glupo, retardiranost igrača? jel ti znaš čemu služi flash kod malzahara ili annie? ja flash isključivo koristin za dobit kill osin ako ga tu i tamo iman kad bižin pa ga iskoristin, ako igraš u organiziranome teamu neće doć do KS-a ali on itekako postoji, nije ovo utopija pa da je sve savršeno i da će cili team profitirat ako jedno te isti igrač stalno uzima killove... 

btw. Blizek to bi ti bila najveća greška koju možeš napravit ka support, ni slučajno uzimat killeve AD carryu, oracle ne uzima prije bar 2 gold per 5 itema, a i veću prednost bi AD carryu donija bar još jedan dorans blade nego oracle

flash sluzi iskljucivo da bi izgledao cool kad ga iskoristis

16 godina
agent47thehitman kaže...

flash sluzi iskljucivo da bi izgledao cool kad ga iskoristis

k bro

14 godina
protjeran
hari85 kaže...
noodle kaže...

Shaco je terror na mom elu :D 

Must ban ili must pick .....

na mom elo-u ljudi neznaju sta je ban hahaha

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

A možda al gle, oracle omogućuje da imaš total ward domination dole, možeš totalno uništiti bot lane i to puno jače nego da carry ima dodatan Doran's Blade. Vjeruj mi, igro sam i protiv FB carrija i protiv FB supporta, uf kad im je supp imo oracle uništili su nas poslije gankovima i to jako.

17 godina
ParaNO1d kaže...

Dobio sam možda najgori tim ikad. Bio sam Jax i na početku sam imo 1-5 negdje 14 min jel sam imo kretena u laneu,  na kraju sam zavšio 16-7-30 ali smo igubili. Graves je stalno radio KS bio je 20-8-4 i toliko nafidan ali glup da ide 1 vs 4. Warwick je samo farmao i napadao kada je netko ispod 50% HP, Shacov bild nebih komentirao, MR, Armor, Mercurys čizme... frajer je isto samo farmo i srao kako sam ja noob ovo ono. Napravim ace i svi se recallaju jednostavno s kretenima se ne može kada ne žele pushat. Ja napišem da pušamo a oni meni noob go recall and def  {#} jednostavno mi nekada dođe da razbijem i laptop i mobitel i sve što ima pored sebe. Neki ljudi su toliko glupi da to boli. Za ligu bi trebalo uvest nekakav IQ test kod registracije

Ne znam zašto vi kreteni dajte thumbs down!? Nisam ništa krivo napisao. Sitacija je bila da neko spusti frajera ispod 20% HP i sigurno će ga ubit i doleti Graves i napravi KS. Ja ništa ne kažem u teamfightu jer tamo stvarno nema KS niti je moguće utvrditi KS jer svi napadaju ali kod sitacija kada se neko sleti i ukrade ti kill to je prejadno

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
Blizek kaže...

A možda al gle, oracle omogućuje da imaš total ward domination dole, možeš totalno uništiti bot lane i to puno jače nego da carry ima dodatan Doran's Blade. Vjeruj mi, igro sam i protiv FB carrija i protiv FB supporta, uf kad im je supp imo oracle uništili su nas poslije gankovima i to jako.

ja ti kažen iz svog iskustva na bot laneu, a fala bogu ima ga, taj early oracle ti neće toliko puno pomoć ka šta misliš ali eto svako igra na svoj način

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

ja ti kažen iz svog iskustva na bot laneu, a fala bogu ima ga, taj early oracle ti neće toliko puno pomoć ka šta misliš ali eto svako igra na svoj način

Obe situacije su dobre, svaku treba iskoristiti, AD carry FB- pokušaj što veće agresivnosti + pokušaj denianja, Supp FB- total ward control, pokušaj konstantnih genkova, forsiranje dragona. I da, ja sam ovdje više mislio na partije sa tvojim timom nego na neki solo queue, u solo queueu nikad nemožeš 100% računati na svoje suigrače već ti je cilj da sam napraviš što više, a ako si dobar igrač, FB ćeš na carriju lakše iskoristiti nego na supportu ( u prošloj mojoj ranked partiji protivnički support je dobio FB i lik umjesto da uzme Oracle lik uzme Regrowth Pendant {#} ).

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 8:52 (Blizek).
15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/Umk7g.jpg- New haunting guise 

http://imgur.com/a/ylYu6- new chinese art 

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice