Ovaj Hecarim još jedan u nizu copy/paste likova. Sličan je ko Sejuani. Uglavnom, bezveze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je bio update? Ja još nemam novoga champa
Ne to je Public Beta Environment
Znaci testna verzija LoL-a
Get max cdr on hecarim
Q cd 1.2 sec
?????
PROFIT
btw jos dobro scalira s bonus ad-om i hecarima ima jedan od najmanjih base ad-a na lvl 18 ( 89 !!!) tako da je sheen smece.......
Evo moj prvi game sa njim na PBE ,izgleda da jos ima i jako ma AS pored maloga ad
Jel velka razlika u tome movement speedu sa +3 boots i ostalim da je vrijedno izgubit mr ili armor za taj ad koji dobijes?
Get max cdr on hecarim
Q cd 1.2 sec
?????
PROFIT
btw jos dobro scalira s bonus ad-om i hecarima ima jedan od najmanjih base ad-a na lvl 18 ( 89 !!!) tako da je sheen smece.......
Evo moj prvi game sa njim na PBE ,izgleda da jos ima i jako ma AS pored maloga ad
Jel velka razlika u tome movement speedu sa +3 boots i ostalim da je vrijedno izgubit mr ili armor za taj ad koji dobijes?
Nope,dobijes nesto malo ad puno je bolje merc uzeti jer ces biti vecinom u sredini fighta sa ukljucenim w i spammati q
fan made ili Riot made?
fan made ili Riot made?
RIOT !
di je onaj kaj igra shaco bez smite? HAHAHAHAHA dns ranked ja shyw jungle,shaco nema smite odmah sam znao da cemo pobijediti,ljepo na pocetku na njihovog crvenog i cekam ga u bush sa lux i fb,poslije sam cijelo vrijeme igrao counter jungle. mislim da je samo 2-3 puta dobio neki buff nakon 30+ min igre. PWNED!
Koji skin za hecarima da uzmem? sta nikom nevalja reaper ?
15 | Blood Knight Hecarim |
---|---|
3 | Reaper Hecarim |
E vi koji ste tjerali acc na lvl 5 zbog free champa xD pitanje :D
Sad imam completed request i nickove koji su kreirani preko mog referala ... imam jedan acc kojem pise summoner name i da je lvl 30 i sad ispod njega su smurfovi koje sam dotjerao na lvl 5 ali kod njih ne pise ni summoner name ni lvl :S sad zanima me jel vama tako bilo ? da ne igram bezveze jos 8 accova :S
Sad imam completed request i nickove koji su kreirani preko mog referala ... imam jedan acc kojem pise summoner name i da je lvl 30 i sad ispod njega su smurfovi koje sam dotjerao na lvl 5 ali kod njih ne pise ni summoner name ni lvl :S sad zanima me jel vama tako bilo ? da ne igram bezveze jos 8 accova :S
treba cekat da se updejtuje al bude sve uredu
Na ovom linku gledas? http://euw/(east).leagueoflegends.com/referrals/index/complete#tabs
Meni pise mail/datum reganja/summoner name/lvl
They mad
Ja bi rađe punish ove koji su ga reportali
U HoNu imaju dobar sistem :D znaci svaki report platis 10ak silver coina (znaci svaki game koji odigras dobijes 15 silver coina) i ako dokazu da je player namjerno feedao vrate ti te coine ako ne jebaga sto si ga reportao uzalud :D sasvim dobar sistem imho :D
They mad
Ja još uvijek ne mogu sudjelovat na Tribunalu, a lv 30 sam
They mad
Jesi popljugo bananu ikad?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqPVaVp22RE
Jest da je fiddle idiot koji nije iskoristio silence, ali dat juke... wow ( to je top play ovaj tjedan ).
http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/109/a/c/my_little_hecarim__suffering_is_magic_by_hewhoerasesmost-d4wuvsx.png - My little hecarim
http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/108/2/d/lol___hey__have_u_seen_my_bear_tibbers__by_beanbean1988-d4wkedb.jpg- Dat annie
lol
They mad
Jesi popljugo bananu ikad?
Jednom samo... davno je to bilo negdje u 1. mjesecu. Btw šta onda ne mogu nikad sudjelovat u tome?
zašto nemogu kupit varusa?
zašto nemogu kupit varusa?
Zato sto ce tek doci sljedeci patch .........
Ma to te ja pitam. Client zablokirao i sad je 14 min quee. Naravno ranked partija.
Haha ovaj Hecarim prebrzo sr*anje, igrali sad protiv Hecarima, GP i Zileana, u jednom tf-u je lik uključio Ghost, E, GP i Zil mu dali speed. Ja sam sa Nunuom dao brzinu Teemotu ( W + Shurelia ), al ovaj ga je stigao u roku pol sekunde xD.
OoooOOoooOOO sweet Jesus! Nisam se ovako zabavio igrajuci LOL od. . ., pa onog exploita Heco je toliko zabavan za igrat da nemogu opisat. Kad ganajte Tryndmare-a a on bjezi ko mala curica i opet nemoze utec. ., fun never stop! (dok ga neko ne odabere prije mene u champ select)
ajme majko
Nije to nista :D
e sad je fkt sve prevazislo,450 rpa,il ajmo im spamat forum
najdraze mi je sto su maknuli onu gadnu lulu sa login screena