Ovaj Skarner je presavršen jungler omg...
sa smiteon ili bez?
sounds legit
Ovaj Skarner je presavršen jungler omg...
sa smiteon ili bez?
sounds legit
Ovo se događa kada imaš dobar tim (što već dugo nisam imao).
Igrao sam s Fiorom.
Ovaj zadnji scepter je trebao biti bloodthirster, ali eto... gg prije builda.
pa promjeni taj build malo,pa ces ih moci carryat
Pa sa ovim buildom u zadnjih 15 partija imam 15 pobjeda, s tim da sam praktički unkillable nakon drugog phantom dancera... nekako mi za moj stil igre najviše paše taj crit/dmg build.
Sa ultijem i autoattackom sašijem volibeara, jaxa i vayne. I još mi ostane dovoljno healtha da pomognem za barona/red/blue. Nešto predivno :)
Mogu razumjet kad nekog DC-a pa da izgubim zbog tog. Ali kad vodim, i onda mi range AD ode na spawn i tamo se POMJERA svakih 30tak sekundi da nebi dobio auto AFK kick e onda bi mu jeb* sve po spisku. . .
http://www.solomid.net/livestream.php?s=2039 mislim da gledam jednu od najzanimljivijih partija uopče. 30 min a sve izjednačeno.
koji baron steal lol
Yep. Odličan meč. 40 min 1k razlike u goldu i 1 kill razlike.
Ali moram priznat, koliko god je izjednačen meč, ne čine mi se kao neka top klasa... tko su uopće oni?
Mogu razumjet kad nekog DC-a pa da izgubim zbog tog. Ali kad vodim, i onda mi range AD ode na spawn i tamo se POMJERA svakih 30tak sekundi da nebi dobio auto AFK kick e onda bi mu jeb* onu seljacku glupav* majku sto ga je ok*tila. . .
devil devil mogao bi ti sad ja reci kako si se ti meni rugao zbog toga ali necu (iako vec jesam
) no mene vise od toga fasciniraju igraci,sa 800+ igara,koji nisi dobili refleks,te se nemogu izmaci niti jednom jedinom spearu od nidalee,nit su naucili da se neporta u jungli kad igraju protiv shace,il da se malo izmaknu na spawnu i da neidu ravno u bazu od ezraelovog ultia.danas i jucer sam dobio ekipu,isto da smo bili premade 28-0, 40-36,tako lijepo se igralo isto da je ranked,al vraga poslje tog kazna 5 gejmova ja ultam sa galiom oni se vrate
Pa vjerojatno ti neizgleda jer nakon 45 min niko nije bio nafidan i niko nije odskako po kvaliteti. Možda nisu poznati kao amerikanci/europljani ali ok igraju. Teamplay im je isto dobar.
Je, Teamplay je zbilja ok, nitko se nije odvajao preveć, ok za pogledati...
Hehe koja situacija urgot-urgot, olaf-olaf i ryze-ryze. Zanimljivo. Prvi put na turniru normal pick. XD
Hehe koja situacija urgot-urgot, olaf-olaf i ryze-ryze. Zanimljivo. Prvi put na turniru normal pick. XD
Ludi korejci, luda pravila
Možda i pravedno pravilo dok je 1-1. Niko više nema prednost ban/pickov-a.
Ali moram priznat, koliko god je izjednačen meč, ne čine mi se kao neka top klasa... tko su uopće oni?
NaJIN i MiG su jedne od najboljih Korejskih ekipa...vjeruj mi dobri su.
Mogu razumjet kad nekog DC-a pa da izgubim zbog tog. Ali kad vodim, i onda mi range AD ode na spawn i tamo se POMJERA svakih 30tak sekundi da nebi dobio auto AFK kick e onda bi mu jeb* onu seljacku glupav* majku sto ga je ok*tila. . .
devil devil mogao bi ti sad ja reci kako si se ti meni rugao zbog toga ali necu (iako vec jesam
)
Da, samo razlika izmedju mene i tebe je sto sam unutar igre kulturno objasnio protivnickom timu da je Graves AFK, da namjerno hoda po spawnu vec 15 minuta i da ga reportaju. Njemu se nisam ni obratio, na kraju sam im zahvalio sto su ga reportali i onda dosao ovdje bjesan na forum da QQ-am malo, pa sam cak i taj post uredio , dok ti ingame raspalis po njima sibljem i kamenjem pa dobijes ban.
isus mater koje ja retarde dobivam, to je katastrofa, OWN-am morganu mid s yorickom... sve dobro i 3 enemy-a bot, i ja kazem baron ( mi 5 na midu) i ono udaramo barona i dodje njigov jungle i uzme ga jer nas pro JUNGLE nije rekao da nema smite i izgubimo na kraju jer se pocnu ponasati ko budale. uhvate moje same i tako dalje... zlo mi je kak ljudi ne koriste bar neki djelić mozga dok igraju.
isus mater koje ja retarde dobivam, to je katastrofa, OWN-am morganu mid s yorickom... sve dobro i 3 enemy-a bot, i ja kazem baron ( mi 5 na midu) i ono udaramo barona i dodje njigov jungle i uzme ga jer nas pro JUNGLE nije rekao da nema smite i izgubimo na kraju jer se pocnu ponasati ko budale. uhvate moje same i tako dalje... zlo mi je kak ljudi ne koriste bar neki djelić mozga dok igraju.
a joj tebe,pa znas da jungleru netreba smite,da je to bzvz spell da mozes vise dmga uradit ti sa yorickom koristeci Q
U što se pretvara ova tema majko mila.Stvarno ste zabavni moram priznat.
sve to sto si napisao stoji, ali sto se tice ovog 'nisam znao da nema smite'... imas loading screen za pogledat njihove spellove + in game TAB ili pritiskom na slovo 'O' mozes vidjeti i njihove iteme i koje spellove imaju... jebiga, tvoja greska. skuzio sam da dosta ljudi uopce nije svjesna da na prikazu tima u lijevom gornjem dijelu ekrana ona zelena tockica obiljezava ko ima ulti ;)
sve to sto si napisao stoji, ali sto se tice ovog 'nisam znao da nema smite'... imas loading screen za pogledat njihove spellove + in game TAB ili pritiskom na slovo 'O' mozes vidjeti i njihove iteme i koje spellove imaju... jebiga, tvoja greska. skuzio sam da dosta ljudi uopce nije svjesna da na prikazu tima u lijevom gornjem dijelu ekrana ona zelena tockica obiljezava ko ima ulti ;)
Krivo si skužio, Smite mu je bil na CD-u ( pretpostavljam da je to bilo ).
Fu ninja-D by fucking blizek ....
OMG pa sta je sa westom? double jungler,double mid,triple bot,sto nenaprave vise onu magma mapu,da ljudi vise dodju na svoje,pa pobogu il kaznit ove permanent banom,zasto moram cekat 10-15 mitu zbog toga sto neko nece da igra neku drugu rolu? pa i ja nekad supportam,nekad junglam,nekad mid,ovisno sta timu treba,samo sam strasno los top pa to nemogu
on je kriv sta njegov jungler nije reka da nema smite? sta on ima gledat jel mu spreman ili ne kad se upusta u barona/drakea jungler moze rec da nema ili ima smite nije mutav , a uostalon ko jos koristi smite?
on je kriv sta njegov jungler nije reka da nema smite? sta on ima gledat jel mu spreman ili ne kad se upusta u barona/drakea jungler moze rec da nema ili ima smite nije mutav , a uostalon ko jos koristi smite?
a valjda je ovaj jungler čitao pro tipse od Doxy-a, pa ga nije bilo briga dal ima smite ili nema ^^
i da još jednu izgubio koju treba pobjediti... baron se respawna u 30 sec ali soraka mora iti provjeravat u njigov jungle dali ima wardova i LEE umre- GENIJALNO... nejde me više u lol-u, najviše me živcira što izgubimo pobjeđeni game, boli me ku*ac ak gubimo, to znam da bude gotovo brzo i ne dira me previše jer znam da nemogu preokrenuti. sad znam i ak gubim i ak smo bolji, svejedno budem izgubio ( idem ka 1500 natrag)
Get max cdr on hecarim
Q cd 1.2 sec
?????
PROFIT
btw jos dobro scalira s bonus ad-om i hecarima ima jedan od najmanjih base ad-a na lvl 18 ( 89 !!!) tako da je sheen smece.......
Get max cdr on hecarim
Q cd 1.2 sec
?????
PROFIT
btw jos dobro scalira s bonus ad-om i hecarima ima jedan od najmanjih base ad-a na lvl 18 ( 89 !!!) tako da je sheen smece.......
Koliki je CD sa 40% CDR i max stackovima?
Get max cdr on hecarim
Q cd 1.2 sec
?????
PROFIT
Koliki je CD sa 40% CDR i max stackovima?
pa 1.2 sec ...
Dali je bio update? Ja još nemam novoga champa