League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.487.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
carcharodon kaže...
hari85 kaže...
carcharodon kaže...
Lord Nofak kaže...
carcharodon kaže...

GP je mozda i najaci champ na igri,rune crit chance i malo armora i ne mozes top izgubiti nikako jedino panthenon moze counterat ali pant je late game los tako da to nitko ne uzima a gp se u svim boljim mecevima bana,i build dps na GP rade samo "pocetnici" tanky se on igra mozes ici na dva builda warg atma trinity,ili omen  trinity banshee atma,obozavam ga igrat solo tesko je fejlat odlican farmer plus za svaki build obavezno lanter uzimati zbog farmanja i wardanja{#}

GP je dosta jak top lane, ali nebi isao tako daleko da bi ga nazvao najjacim championom u champion fondu(sad vec vise od 90 championa).

Ima dovoljno championa koji ga mogu pobjediti na top laneu i jaci su od njega u late gameu.

Tako da ti ovo ne drzi vodu.

Koji to champ ga moze counterat osim panteona navedi mi jednog  imam 300 winova na rankedu 500 odigranih valjda znam sta govorim igrao sam preko 100 partija s gp preko 60% winova,evo maloprije imam singeda mrtvog na topu ubijem ga 5 puta u 10 min i mi izgubimo mec XD zbog genijalaca na bott jungle i mid,shen je ok na topu al bespomocan ako te ne gankaju, 1na1 top ni jedan champ ne moze osim pant(al naravno ako uzemmo u obzir da 2x osobe znaju igrat :) a ne da je jedan troler a drugi se fida na njemu)

Pa nije dabe GP bio banan svaku mrtvu partiju na ovom lanu sad u njemackoj sigurno postoji razlog,isto kao ryze ja se ne sjecam da sam mid izgubio s njim to je tako tesko za izvesti:)

Malph, panth , skarner , udyr , riven , rumble ....................

Sve koje si naveo osim panta ne mogu nista u solo lineu provjereno:) doduse udyra nisam jos nikad dobio malo ga ljudi igra pa za njega neznam

Pa protiv retarda sigurno. Ja sam s ad sonom pobjedio ahri na midu, ali to naravno ne znaci da je to counter ^^

Shazbot !
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Lord Nofak kaže...
carcharodon kaže...

GP je mozda i najaci champ na igri,rune crit chance i malo armora i ne mozes top izgubiti nikako jedino panthenon moze counterat ali pant je late game los tako da to nitko ne uzima a gp se u svim boljim mecevima bana,i build dps na GP rade samo "pocetnici" tanky se on igra mozes ici na dva builda warg atma trinity,ili omen  trinity banshee atma,obozavam ga igrat solo tesko je fejlat odlican farmer plus za svaki build obavezno lanter uzimati zbog farmanja i wardanja{#}

GP je dosta jak top lane, ali nebi isao tako daleko da bi ga nazvao najjacim championom u champion fondu(sad vec vise od 90 championa).

Ima dovoljno championa koji ga mogu pobjediti na top laneu i jaci su od njega u late gameu.

Koji to champ ga moze counterat osim panteona navedi mi jednog  imam 300 winova na rankedu 500 odigranih valjda znam sta govorim igrao sam preko 100 partija s gp preko 60% winova,evo maloprije imam singeda mrtvog na topu ubijem ga 5 puta u 10 min i mi izgubimo mec XD zbog genijalaca na bott jungle i mid,shen je ok na topu al bespomocan ako te ne gankaju, 1na1 top ni jedan champ ne moze osim pant(al naravno ako uzemmo u obzir da 2x osobe znaju igrat :) a ne da je jedan troler a drugi se fida na njemu)

Pa nije dabe GP bio banan svaku mrtvu partiju na ovom lanu sad u njemackoj sigurno postoji razlog,isto kao ryze ja se ne sjecam da sam mid izgubio s njim to je tako tesko za izvesti:)

Irelia,WW,Udyr,Riven i championi sa nekom shield spellom su uglavnom dobri protiv GPa....i nije bio bannan svaku partiju na IEMu u Hannoveru.

Najviše banani championi su bili Shyvana,Shen,Janna...GPa su specificno banali protiv M5a zbog Dariena.

I molim nemoj se bahatiti na internetu...to nikad ne pali.

two camels in a tiny car
13 godina
League Of Legends

Haha, gledaj kolko je trajao meč :P

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
carcharodon kaže...
Lord Nofak kaže...
carcharodon kaže...

Zaboravio si Yoricka kao jednog od najžešćih countera.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...
carcharodon kaže...
Lord Nofak kaže...
carcharodon kaže...

Zaboravio si Yoricka kao jednog od najžešćih countera.

Podrazumijeva se :P  On ionako gotovo sve pobjeduje :S

Shazbot !
15 godina
neaktivan

Fnatic ima nagradnu igru(ak neko nezna) zbog toga što su došli do 100k fanova na fejsu. Evo link pa okušajte sreću {#}

http://100k.fnatic.com/ref/I2wZmb

EDIT: Ko je bolji za SoloQ?

11 Mordekaiser
8 Malzahar
2 Vladimir
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 20:41 (entertainer).
15 godina
bullyq14 kaže...

Haha, gledaj kolko je trajao meč :P

mi smo danas dobili jedan u 18 minuta :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
League Of Legends

ja jednom u 17:52

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jednom sam sa frendom odigro mac od 15 min normal, bilo je lakse pobjedit nego botove

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

od ovakvih team mate-ova mi se bljule na ovakvom ELO-u (neki k*rac bi i trebao znati). jos su napravili invade, i naravno nije galio bio u bushu nek kad sam mu rekao neka ide pomoci blue onda ga je dobio unutra, a maokai bez blue na početku nemoze ništa.

i jos k tome dive-a njihov lee na botu i dobije naša soraka double buff ali ga popuši u roku od 30 sec i dobije ga graves, ono GG.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
carcharodon kaže...
 imam 300 winova na rankedu 500 odigranih

Harise zasto se trudis, ipak je on pro, zna o cemu govori za razliku od tebe, je*es tvojih 3k partija...

A da se ne prepirete jednostavno custom game 1vs1 Carc pickaj GP-a a haris ce nekoga od svojih navedenih kantera :D mi cemo kokice nabavit i sjedit u spec modu :D Problem solved :D

realno se slazem s harisom :D GP-a ce svaki od te gore pojest ako ZNA igrat :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 22:28 (Keiichi).
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

A da se ne prepirete jednostavno custom game 1vs1 Carc pickaj GP-a a haris ce nekoga od svojih navedenih kantera :D mi cemo kokice nabavit i sjedit u spec modu :D Problem solved :D

realno se slazes s harisom :D GP  svaki ce te gore pojest ako ZNA igrat :)

EU West:slimyyy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Guru Gaming predstavlja novu online aplikaciju na našim web stranicama koja se zove Recommended Items Builder (kraće: RI Builder).
Aplikacija vam pomaže u kreiranju vlastitih custom preporučenih itema (Recommended Items) za vaše League Of Legends heroje. Smisao ove aplikacije je zamjeniti defaultnih 6 recommended itema sa itemima po vlastitom izboru.

News vezan za release aplikacije možete pronaći na linku: http://www.guru-gaming.org/new-tool-released-lol-ri-builder/

RI Builder online aplikaciju možete pronaći na web stranicama http://www.guru-gaming.org u glavnom meniju pod Tools te RI Builder ili direktno na linku:

http://www.guru-gaming.org/ri-builder

Za sva pitanja, prijedloge, bug reporte i sve ostalo vezano za RI Builder posjetite forum posvećen ovoj aplikaciji:

http://forum.guru-gaming.org/index.php?board=80.0

Nadamo se da će ova aplikacija pomoći da jos više uživate u vašoj omiljenoj igri!

Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uh, evo Spooky GP skin ponovo na rasprodaji dok ja uzaludno čekam da stave Minuteman.

Sad ne znan štoo ću, da uzmem Spooky sad ili da čekam još tko zna koliko za minutemana?

Imam rp-a samo za jedan skin.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupi Champa na 50% sale-u.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

harisov glas prva sekunda {#} 

EU West:slimyyy

17 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
noodle kaže...

Kupi Champa na 50% sale-u.

Ma imam ih dosta, a i champa moren kupiti kad god oću sa IP-ima.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Oh jea magic pen boots taric fake jea

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

Kakav match izgubim.

Vodimo 12:3 ... i debil Taric ide na AD build.

Le Blanc nezna di joj glava a di rep, a prije toga Lee Sin predaje borbu jer neprijatelj ima barona, iako smo mi svi nafidani.

WTF

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam OP amount IP pointsa.

ME GUSTA ME GUSTA
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
15 godina
Anzulolz kaže...

Ma ffs taj usrani mic :d 

Btw Rain man izlazi iz TSM-a i pogodite sada ko je zamjena :D DYRUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HUE HUE 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 13:29 (hari85).
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

Našao si :D

Hajro izvadi mikrofon iz ladice , prestani srat i uključi ga da ti čujemo anđeoski glasić još koji put :(

Btw. Scar ti si *ebena seljačina :*

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
makaweli kaže...
Anzulolz kaže...

Našao si :D

Hajro izvadi mikrofon iz ladice , prestani srat i uključi ga da ti čujemo anđeoski glasić još koji put :(

Btw. Scar ti si *ebena seljačina :*

Ma pedo voice kako scar kaze {#}

Shazbot !
15 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM je počeo pucat po šavovima? Zašto rainman izlazi? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

i bolje, on im je najslabija karika u zadnje vrijeme, dyrus ftw

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne moš' ni iz lobbyja izaći bez da ti se rating smanji. Glupe li igre.{#}

Btw. što se dogodi ako si u minusu sa RP pointsima?

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Znaci kad bi te netko counter picko ti bi leavo odma vjerovatno da nema smanjivanja ratinga. Nebi ni poceo game da nema toga.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanimljivo ako tf ulta i fiora ulta njega pratit ce ga do mjesta gdje se prebacio.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Vrati se ti na DoTA-u onda...

A za drugo GL with that..

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mudraci, a vi ne bi izašli kad birate zadnji u rankedu a ova prva četvorica su svi izabrali AD? Ma s kime ja uopće govorin, vi ste svi dica ko i oni u igri.

0 7 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice