GP je mozda i najaci champ na igri,rune crit chance i malo armora i ne mozes top izgubiti nikako jedino panthenon moze counterat ali pant je late game los tako da to nitko ne uzima a gp se u svim boljim mecevima bana,i build dps na GP rade samo "pocetnici" tanky se on igra mozes ici na dva builda warg atma trinity,ili omen trinity banshee atma,obozavam ga igrat solo tesko je fejlat odlican farmer plus za svaki build obavezno lanter uzimati zbog farmanja i wardanja
GP je dosta jak top lane, ali nebi isao tako daleko da bi ga nazvao najjacim championom u champion fondu(sad vec vise od 90 championa).
Ima dovoljno championa koji ga mogu pobjediti na top laneu i jaci su od njega u late gameu.
Tako da ti ovo ne drzi vodu.
Koji to champ ga moze counterat osim panteona navedi mi jednog imam 300 winova na rankedu 500 odigranih valjda znam sta govorim igrao sam preko 100 partija s gp preko 60% winova,evo maloprije imam singeda mrtvog na topu ubijem ga 5 puta u 10 min i mi izgubimo mec XD zbog genijalaca na bott jungle i mid,shen je ok na topu al bespomocan ako te ne gankaju, 1na1 top ni jedan champ ne moze osim pant(al naravno ako uzemmo u obzir da 2x osobe znaju igrat :) a ne da je jedan troler a drugi se fida na njemu)
Pa nije dabe GP bio banan svaku mrtvu partiju na ovom lanu sad u njemackoj sigurno postoji razlog,isto kao ryze ja se ne sjecam da sam mid izgubio s njim to je tako tesko za izvesti:)
Malph, panth , skarner , udyr , riven , rumble ....................
Sve koje si naveo osim panta ne mogu nista u solo lineu provjereno:) doduse udyra nisam jos nikad dobio malo ga ljudi igra pa za njega neznam
Pa protiv retarda sigurno. Ja sam s ad sonom pobjedio ahri na midu, ali to naravno ne znaci da je to counter ^^