League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.448.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...

Ovaj ranked je za nepovjerovat.

Kako neko može doć do 1600 elo i tako loše igrat.

Osnove ne znaju, osnove {#}

U zadnje 3 partije 3 trola i 5-6 ljudi koji neznaju mozak koristit. STRAVA

Što je najgore i meni se čini da razlika između skilla igrača u rankedu što više gore ideš, ne raste ( ili skoro ništa ne raste ). Moj brat je puno manje failere imao na 1200 nego sada kada na 1450. Evo jučer npr. 2 lika, biraju top, u prvoj protivnički top je GP, on uzme Ireliu, brat mu kaže da je glup ako će pickat Ireliu protiv GP-a,a ovaj uzvrati da Irelia countera GP-a... guess what: GP je imo 14-2 na kraju. Onda u drugoj protivnički top Nidalee, ovaj uzme Jaxa da gra proba protiv Nidalee. Gubio je za oko 100 miniona u 15. minuti + par je puta umro, ali na kraju su ipak dobili zbog dobrog ostatka tima.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
AmonZero kaže...

Ovaj ranked je za nepovjerovat.

Kako neko može doć do 1600 elo i tako loše igrat.

Osnove ne znaju, osnove {#}

U zadnje 3 partije 3 trola i 5-6 ljudi koji neznaju mozak koristit. STRAVA

Što je najgore i meni se čini da razlika između skilla igrača u rankedu što više gore ideš, ne raste ( ili skoro ništa ne raste ). Moj brat je puno manje failere imao na 1200 nego sada kada na 1450. Evo jučer npr. 2 lika, biraju top, u prvoj protivnički top je GP, on uzme Ireliu, brat mu kaže da je glup ako će pickat Ireliu protiv GP-a,a ovaj uzvrati da Irelia countera GP-a... guess what: GP je imo 14-2 na kraju. Onda u drugoj protivnički top Nidalee, ovaj uzme Jaxa da gra proba protiv Nidalee. Gubio je za oko 100 miniona u 15. minuti + par je puta umro, ali na kraju su ipak dobili zbog dobrog ostatka tima.

ja kad sam tek poceo igrati ranked bio sam skoro na 1400eloa a sad kad sam bolji vrtim se oko 1250... FUCK LOGIC

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
13 godina
League Of Legends

Shit happens.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 12:18 (bullyq14).

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima netko da ima HoN legacy acc ja mu nudim Sid Meier's Civilization V (steam acc).

:D

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan razočarajući poraz..

dominacija u early i mid gameu a kasnije čisti fokus na mene,

a team me rijetko pratio kada sam započeo teamfight

bi nešto možda promijenili u mojem buildu ?

tek počeo sa Shyvanom malo, svaka preporuka dobro došla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmm

25 Nasus
5 Tryndamere
3 Garen
5 Sion
4 Jax
RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

6 defeat zaredom u ranked...

Pakiram kufere i idem u Vrapće.

Službeno sam pop*zdio {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram LOL 12 sam lvl,nick mi je Tufahija nek me doda ko hoce

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SarmicA kaže...

Igram LOL 12 sam lvl,nick mi je Tufahija nek me doda ko hoce

samo nemoj reci na kojem serveru igras {#}

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Jel ima netko da ima HoN legacy acc ja mu nudim Sid Meier's Civilization V (steam acc).

Cek tu crapy igru nudis za legacy Hon acc xD nooot :P
Pogrijesia si topic anyway ima negdi ovdi hon tema pa idi tamo :P

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
15 godina
League Of Legends

chat chat chat ^^

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

brzo jedna 1.350k

24 Malphite
12 Dr.Mundo
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Mozda ovo nebi smio tu napisat al jeb"ga xD Prodajem lol acc Lvl 30 ofc xD Championa imam oko 90 ukljucujuci ziggsa Skinova oko 85 3 Rune slota 650 winova normal i nesto sitno ranked Cijena 350 kuna Uvjerite se sami Username:sokre28 Pw:asd123 Eu west Poruke u PM pls ;)

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...
Mozda ovo nebi smio tu napisat al jeb"ga xD Prodajem lol acc Lvl 30 ofc xD Championa imam oko 90 ukljucujuci ziggsa Skinova oko 85 3 Rune slota 650 winova normal i nesto sitno ranked Cijena 350 kuna Uvjerite se sami Username:sokre28 Pw:asd123 Eu west Poruke u PM pls ;)

makni pass, ukrast će ti neko acc

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...

Piše invalid pass xD

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...

Pa jel ti nije bilo pametnije stavit sliku? o.O

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
DJecko23 kaže...

Cek tu crapy igru nudis za legacy Hon acc xD nooot :P
Pogrijesia si topic anyway ima negdi ovdi hon tema pa idi tamo :P

Igra je dobra ali ako to nije tvoj zanrs onda nemoj previse kenjat :P

hihihihi

jel zelis mijenjat ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 22:18 (DJecko23).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

morao sam ja promjenit pw jer sma skuzio da mail mozes promjenit samo tako bez da meni na mail dolazi neka poruka ( nesto najgluplje sto sam vidio ) 
Ali uglavnom ako je netko zainteresiran mogu mu privatno poslat slike itd . 

0 0 hvala 0
17 godina
sokre2896 kaže...

morao sam ja promjenit pw jer sma skuzio da mail mozes promjenit samo tako bez da meni na mail dolazi neka poruka ( nesto najgluplje sto sam vidio ) 
Ali uglavnom ako je netko zainteresiran mogu mu privatno poslat slike itd . 

Postaj ovdje slike championa, i u store purchase history-a da se vide skinovi. 3 slike i to je to.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
League Of Legends

Jedna opaka rasturačina.. Ni u jednom trenutku nisu glasali sa surrender?!....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

carry match history {#}

EU West:slimyyy

3 1 hvala 0
17 godina
sokre2896 kaže...

OMFG! Pa ako ti već neko nije ukrao acc. svaka čast... ne možeš samo tako davat pass svoj  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
League Of Legends

"Naj EPIC" match ikada.Moj drugi match s AP yi-em.Još smo imali jednog RAGE quit-era na početku.

Uglavnom , zadnjih 20 sec , svi su mrtvi osim mene i Sivir iz protivničkog teama.I ja rušim njihov nexus(došao do njega kroz mid sa svojim minionima), a ona ruši naš(došla je do njega kroz gornji lane sa svojim minionima) i naravno oni pobjede jer je Sivir AD i brže ruši , a ja sam AP -.-

Nemorate navaljivat s TD-ovima, ovo sam postao bzvz samo da pokažem kako se i sa AP Yi-om može barem nešto ubit :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 0:00 (razorst3).

0 4 hvala 0
16 godina
League Of Legends

TSM razvalio SK u go4lol polufinalu.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

ap yi je jako los u late game-u

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

ap yi je jako los u late game-u

Zavisi protiv kojih championa igraš.

Meni je protiv Evelynn , Cassiopeie i Sivir koje su bile nafeedane bio i više nego odličan jer niti jedna od njih nema neki uber hp tako da sam ih mogao sa malo dmg-a kojeg imam i Q spellom ( 700 magic dmga) ownat bez problema.

A najbolje od svega je W spell.Dok sam Yia igrao AD mislio sam da je beskoristan , a maloprije sam imao 2300hp regen u 5 sekundi, i doslovno mogu dopustiti da me 2 championa "mlate" tih 5 sekundi i još ću izać sa više od 70% hpa.

I onda kad mi hp dođe do jedno 20 % upalim Hp regen (W) i cekam da Alpha Strikeu (Q) završi cooldown.

A Yi kao prvo nije niti "dobar" team fight igrač jer ga je prelako "harass-at" nego on uglavnom "zbog brzine" služi za počistit sve protivničke champione po mapi sa malo hp-a koje ostali ne mogu uhvatit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 0:01 (razorst3).
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

carry match history {#}

Here you go Sir

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 23:51 (scarface797).
13 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Ako se nekome da odigrat partija duo rankeda nek me doda, nick: antuntun

Zadnje 3 partije s menom u lane-u neki rusi / poljaci (neznam što) koji nekuže niti engleski, a niti ove "lol" izraze.

Nemoš izać vanka od ovog sniga u Splitu -.-

Mislim da sam igrao protiv tebe jedanput na rankedu. :)

16 godina
KingNothing kaže...

Poserem vam se na tih 2,5 cm snijega. {#}

i ja na tvojih 0% mora {#}

btw scar zašto nisi pričeka odigrat sa menon i hajron još jedan game, owna san sa support ryze-on {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
KingNothing kaže...

Poserem vam se na tih 2,5 cm snijega. {#}

i ja na tvojih 0% mora {#}

btw scar zašto nisi pričeka odigrat sa menon i hajron još jedan game, owna san sa support ryze-on {#}

Nah stajaznam cyber mi je iz*ebao zivce,kao i haris sa dc-om pa sam otisao solo Q

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice