League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.414.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
League Of Legends

Heal je koristan do lvl 10, a exhaust kroz cijelu igru...

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Lupas gluposti, heal moze spasit tvoj cijeli team ako ga iskoristis u teamfightu

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
13 godina
protjeran
League Of Legends

LoL!!!

Kaj briješ da heal daje 1k HP? ROFL...

Kreće mi ranked game...solo queue, na startu vičem da sam carry, i debil s najnižim elom instalocka teema...sretan sam, već vidim ishod partije.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

LoL!!!

Kreće mi ranked game...solo queue, na startu vičem da sam carry, i debil s najnižim elom instalocka teema...sretan sam, već vidim ishod partije.

stfu 

cek malo kako on moze lockat prije tebe ak ima najnizi elo? il si ti iznad njega sa mrvicu vecim elom,pa vas dvojica ispadnete zajedno da birate,btw uzima se sto teamu treba ;)

13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Heal je koristan do lvl 10, a exhaust kroz cijelu igru...

exhaust nije najbolji izbor svaki game,razmisljaj ovako ides bot lane sa jannon protiv sorake a ti si sivir protiv gravesa ti bi rade uzea exhaust nego heal? heal i posli ti moze puno pomoc tako da se nemoze iskreno rec koji je bolji summoner spell u ovon trenutku za ad carrya 

EU West:slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije sam uzimao exhaust/cleanse na ad carryu, ali sada samo heal+flash, jako dobro.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

LoL!!!

stfu 

cek malo kako on moze lockat prije tebe ak ima najnizi elo? il si ti iznad njega sa mrvicu vecim elom,pa vas dvojica ispadnete zajedno da birate,btw uzima se sto teamu treba ;)

Di sam rekel da je prije mene lokal...tip uopće nije rekao kaj igra, šuti do krjaa, svi pickamo i tip uzme teema...i to instalock bez pitanja niti ičega

15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

LoL!!!

stfu

Di sam rekel da je prije mene lokal...tip uopće nije rekao kaj igra, šuti do krjaa, svi pickamo i tip uzme teema...i to instalock bez pitanja niti ičega

Napiso si da lik ima najniži elo, znači zadnji pick je, i instalocko je, znači vrlo vjerojatno je locko prije tebe...

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi skin za Gragasa.

shushei shushei
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

ZOMG.

Ako je zadnji pick...kako može prije ikoga pickati.

Čim je došao na red lockao je champa iste sekunde...bez da ikaj kaže...i još picka ono kaj NE TREBA.

Da nacrtam da bu jasnije?

0 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Crtaj.

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 22:46 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

ZOMG.

Ako je zadnji pick...kako može prije ikoga pickati.

Čim je došao na red lockao je champa iste sekunde...bez da ikaj kaže...i još picka ono kaj NE TREBA.

Kao što je već rekao NoDiggity: "il si ti iznad njega sa mrvicu vecim elom,pa vas dvojica ispadnete zajedno da birate"

Anyway, nije bitno.

LoL EUW: Axmuth / // / // /shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 22:55 (Filip21).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako ne kužite, lik je bio zadnji pick i kad je na njega došao red instalockao je svima nam omiljenog gljivara.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Kako ne kužite, lik je bio zadnji pick i kad je na njega došao red instalockao je svima nam omiljenog gljivara.

:( Unistio si nam zabavu xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
League Of Legends

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://imageshack.us/f/687/newpicture1jb.png/

is*izdio sam s ovim zadnjim gameom s akali -.-

prvih 15 minuta igramo normalno 5 na 5 i gubimo malo, a nakon 15 minuta GP odluči solirati po mapi i početi fedati.. ali smo počeli pobjeđivati 4v5 TF i dva put ace.. bilo je sve super dok nisu uzeli barona, a 2 iz mog tima focusali u TF poslije barona focusali tenka umjesto caitlyn koja je dobila quadru..

btw. zanemarite ovaj game s TF-om xD

tu smo svi fidali i surr na 20 lol

League of Legends EU West - Hipno9

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hipno kaže...

http://imageshack.us/f/687/newpicture1jb.png/

is*izdio sam s ovim zadnjim gameom s akali -.-

prvih 15 minuta igramo normalno 5 na 5 i gubimo malo, a nakon 15 minuta GP odluči solirati po mapi i početi fedati.. ali smo počeli pobjeđivati 4v5 TF i dva put ace.. bilo je sve super dok nisu uzeli barona, a 2 iz mog tima focusali u TF poslije barona focusali tenka umjesto caitlyn koja je dobila quadru..

btw. zanemarite ovaj game s TF-om xD

tu smo svi fidali i surr na 20 lol

Zanemariti cemo i to da si krenuo buildati frozen mallet na akali ;)

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga kupiti?

13 Garen
9 Tristana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalimee kaže...

Koga kupiti?

kupis garena, lajkas fejsbuk pejđ lol-a i dobijes tristanu 

Vrane nebom šestare
17 godina
League Of Legends

Prvi okršaj sa Dr. Mundom... Još mi fali IP za neke rune, ali i ovako je moćan. osobiton u kasnijem dijelu igre kad me ubiju samo kada me zaskoči njih troje, četvero...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pitanjce, jel ima netko od naših igrača a da streama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mali overview mojih low elo ranked gejmova. Tj. Vec par mjeseci se pokusajem dovuc do 1400, dodem blizu i opet padnem zbog trollova, afkera, leavera etc.

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
kalimee kaže...

Koga kupiti?

kupis garena, lajkas fejsbuk pejđ lol-a i dobijes tristanu 

Lajkao sam i nisam je dobio radio sam sve preko oficijalne lol-stranice..

Mislim da je kvaka u tome da je trebam imat kupljenu da dobijem free skin..

Radi dobio sam i nju i skin... HVALA :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:02 (kalimee).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma sada masa nubova koristi heal flash na ad carryu jer su gledali pro streamove... wannabe djeca, uglavnom heal je useless poslje lvl 6, a exsaust totalno shutdowna ad carrya u svakom trenutku gamea, isto tako i ignite je veoma dobar kasnije za healing reduction ako ne vec za dmg :D

đoni
Moj PC  
2 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja san sinoć ima "noob heal". teamfight smo završili 4 živa, ja sa 400 healtha, a ostali sa po 200-300. Znači da je moj heal da meni dodatnih 650 a suborcima 325 healtha.

Ostali su imali exaust, ignite i slično. Čak i ako nije bia presudan, dobro je doša.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Prvi okršaj sa Dr. Mundom... Još mi fali IP za neke rune, ali i ovako je moćan. osobiton u kasnijem dijelu igre kad me ubiju samo kada me zaskoči njih troje, četvero...

malo je noobish, al stavi mu 2 warmonga pa vidi kako je onda igrat ga :D

Vrane nebom šestare
14 godina
League Of Legends

2 put igram lol 

ima neki dobar build bolji od ovog da se takoder pwna ali bolje?!

najs najs
LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tesko

16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

2 put igram lol 

ima neki dobar build bolji od ovog da se takoder pwna ali bolje?!

Noob feeder, please uninstall! :P

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
13 godina
neaktivan
League Of Legends

bas sam se sjetio,jel zna ko imali onaj signature bar za lol,da updejtuje zavrsene igre?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice