League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
makaweli kaže...

Jel ono Scar skroz desno na slici?

Moguce ;)

Shazbot !
17 godina
neaktivan
Nego kvescn :D od patcha uopce nisam vidio da itko igra ovu novu ledenjakusu :S jel bas tolko losa il wat da faq :S
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
Keiichi kaže...
Nego kvescn :D od patcha uopce nisam vidio da itko igra ovu novu ledenjakusu :S jel bas tolko losa il wat da faq :S

To kad netko na stremu krene igrat i ownat s njom, onda se kupuje. Zasada je ono meh

A da nekažem kako ima odvratno ružan mount ^^

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 14:37 (AmonZero).
15 godina
AmonZero kaže...
Keiichi kaže...

To kad netko na stremu krene igrat i ownat s njom, onda se kupuje. Zasada je ono meh

A da nekažem kako ima odvratno ružan mount ^^

Ma

Manbear pig es OP 

Manbear pig always in my heart

<3

Shazbot !
16 godina
Keiichi kaže...

nije uopće loša, odlična je {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne tračajte mi Sejuani, PIGGY POWAH

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
makaweli kaže...

Moguce ;)

Nije, ako mislite na d'Scar- nije bjelac...

15 godina
DeepStick kaže...
hari85 kaže...
makaweli kaže...

Moguce ;)

Wow u must be new here 

Shazbot !
17 godina
scarface797 kaže...
Doxy_CRO kaže...

Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.

Jedno je biti troll,jedno je biti los a  po mom misljenju haris je odlican igrac,koji ajmo reci ima kompleks/napad povremenoga trollanja. {#}

Like this?

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
scarface797 kaže...

Jedno je biti troll,jedno je biti los a  po mom misljenju haris je odlican igrac,koji ajmo reci ima kompleks/napad povremenoga trollanja. {#}

ajde scar šta se ti javljaš, uvik si prvi koji će po*izdit na harisa, sad si očito dobre volje pa si smiren {#} i vidin da većina vas nezna šta točno znači trollanje, haris je neki đir tipa hotshot, neće priznat da faila nego uvik kaže da trolla, a ja se nesićan kad san zadnji put odigra sa harison par partija za redon bez da je iti jednu radija probleme {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

AD FIddle FTW!

Score 17-2-10 :)

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ako netko želi pomoći neka preko linka napravi acc. i dođe do 5LV. THX puno

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle alistar to stronk!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...

Šta se ovo neki klub djece uključio pa je fora dislike-at, nisam rekao da se mora ni ništa nego ako netko želi...

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Šta se ovo neki klub djece uključio pa je fora dislike-at, nisam rekao da se mora ni ništa nego ako netko želi...

svako moze staviti svoj ref link, i da svatko stavi ova tema bi bila beskorisna i zato nemoras izjavljivati ove jadne fore: "neki klub djece".

League of Legends Nick (WEST): hRay
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
DeepStick kaže...
hari85 kaže...
makaweli kaže...

Moguce ;)

Wow u must be new here 

jesam, mislili ste na scarface-a? ^_^

16 godina
neaktivan
DeepStick kaže...

jesam, mislili ste na scarface-a? ^_^

Da

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
ParaNO1d kaže...
ParaNO1d kaže...

Vecina ljudi na ovoj temi vec uvelike igra, ako vidis nekog "novog" posalji mu link preko pm-a ili ga stavi u svoj potpis nego da prosis kroz postove. U ostalom ako si lijen da sam sebi boostas nove referale vise ti se isplati agresivno reklamiranje preko Xfire potpisa, ili koristenja neke od socialnih mreza. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mali podsjetnik: Sutra se odrzava Cro4LoL #5, peti iz serije kupova sa vrijednim Riot Points nagradama.

Nadam se da se vidimo u sto vecem broju

Sve informacije mozete pronaci na linku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/182728/

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ESL.hr kaže...

Mali podsjetnik: Sutra se odrzava Cro4LoL #5, peti iz serije kupova sa vrijednim Riot Points nagradama.

to je online nathecanje?

16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
ESL.hr kaže...

to je online nathecanje?

da

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

ajde scar šta se ti javljaš, uvik si prvi koji će po*izdit na harisa, sad si očito dobre volje pa si smiren {#} i vidin da većina vas nezna šta točno znači trollanje, haris je neki đir tipa hotshot, neće priznat da faila nego uvik kaže da trolla, a ja se nesićan kad san zadnji put odigra sa harison par partija za redon bez da je iti jednu radija probleme {#}

ya bio sam dobre volje,ovaj lik je rekao da je haris los igrac, sto nije tocno.Sto se tice HotShot-a kada sam ga gledao par puta konacno sam shavatio sta izvodi u solo Q.I dosta trolla kada ga team neslusa/ponasa se retardirano,I koliko sam vidio da je u zadnje vrijeme(2 mjesca) jako malo failo i hardcore se je trudio da pobjedi,ali kakve je samo retarded dobivao,ja nisam mogao vjerovati  da ti ljudi imaju ELO 1900-2100,ajde da je to jedna partija ali 3 hebene partije za redom je jedan lik failo hardcore.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan

no looser brackets,no fun

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina
League Of Legends

Nakon niza losih rezultata, uzeo sam karthusa

i odigrao solidan match mislim da je bilo iznad 800ap

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

SoloQ sivir and alistar OP

Back to 1600 elo baby {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Nakon niza losih rezultata, uzeo sam karthusa

i odigrao solidan match mislim da je bilo iznad 800ap

Ja ti predlazem da si uzmes Will of the Ancients umjesto jednog Archangela

Koji si lvl, malo su mi cudni buildovi/summoneri... EDIT: Nvm imam te na frend listi

BTW: Slazem se s Scarom da je Haris picki*a koja se boji rec da faila pa se izvlaci na trollanje, ali da je dobar igrac {#} /trolling

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 20:51 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan odlican game sa Xinom.Ja sam bio solo top protiv Olafa,Morgana je bila kastrofa nafidala Swaina i jedva smo pobijedili.Unsitli su nam sve inhibitore i u sljedecem napadu su pogrijesili(krenula trojica na nas pet) i mi dobijemo pobjedu!!{#}

Xin Zhao Xin Zhao
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
slimyyy kaže...

samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište

Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.

Umm zadnje sto se ja sjecam je da sam te ignorea nakon onog matcha kad si picka drugog top lanera ...

Neznam kak si me ignoreao nakon "nekog matcha", kad si imao 3 prilike samo (i onda sam te debelo MAKNUO s liste frendova), u sve 3 si shebao match teško, feed prvih 15 minuta, i onda razno razne izlike...problemi s konekcijom, loš ti je dan, sve je loše, šuma je prezelena i masovno trolanje.

Jedna partija je čak i recordana ak se ne varam (neznam iz kojeg razloga).

Nemoj mislit da te hejtam, al ono, sjećam se da u zadnjoj partiji mi je tlak bio na 220, ti feedaš, top lane feeda, ja gotov. Ako sam ebo mater, ebo sam s razlogom.

Tip sam igrača koji šuti i ne vrijeđa (dok mi neko ne digne tlak nakon 20 minuta feedanja i s komentarom da partija se gubi radi mene...a ne radi junglera s 0 gankova, caria s 0/5 scoreom i tak...onda poludim).

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
Doxy_CRO kaže...
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
slimyyy kaže...

samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište

Umm zadnje sto se ja sjecam je da sam te ignorea nakon onog matcha kad si picka drugog top lanera ...

Neznam kak si me ignoreao nakon "nekog matcha", kad si imao 3 prilike samo (i onda sam te debelo MAKNUO s liste frendova), u sve 3 si shebao match teško, feed prvih 15 minuta, i onda razno razne izlike...problemi s konekcijom, loš ti je dan, sve je loše, šuma je prezelena i masovno trolanje.

Jedna partija je čak i recordana ak se ne varam (neznam iz kojeg razloga).

Nemoj mislit da te hejtam, al ono, sjećam se da u zadnjoj partiji mi je tlak bio na 220, ti feedaš, top lane feeda, ja gotov. Ako sam ebo mater, ebo sam s razlogom.

Tip sam igrača koji šuti i ne vrijeđa (dok mi neko ne digne tlak nakon 20 minuta feedanja i s komentarom da partija se gubi radi mene...a ne radi junglera s 0 gankova, caria s 0/5 scoreom i tak...onda poludim).

Um ja se sjecam da sam bio first pick i pickao renketona protiv irelije top, ti s bio 4 pick  i trebao si junglat ili supportat. Drugi lik picka sonu, a ti pickas garena da ides duo top ....

I koliko se sjecam ti si  nafeedao zesce.

Shazbot !
13 godina
protjeran
League Of Legends

Garena?

LoL?

Garen nikad nisam igrao u ranked game...a ranked game samo i igram.

Očito si me zamijenio s nekim.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice