Jel ono Scar skroz desno na slici?
Moguce ;)
Moguce ;)
To kad netko na stremu krene igrat i ownat s njom, onda se kupuje. Zasada je ono meh
A da nekažem kako ima odvratno ružan mount ^^
To kad netko na stremu krene igrat i ownat s njom, onda se kupuje. Zasada je ono meh
A da nekažem kako ima odvratno ružan mount ^^
Ma
Manbear pig es OP
Manbear pig always in my heart
<3
nije uopće loša, odlična je
Ne tračajte mi Sejuani, PIGGY POWAH
Moguce ;)
Nije, ako mislite na d'Scar- nije bjelac...
Moguce ;)
Wow u must be new here
Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.
Jedno je biti troll,jedno je biti los a po mom misljenju haris je odlican igrac,koji ajmo reci ima kompleks/napad povremenoga trollanja.
Like this?
Jedno je biti troll,jedno je biti los a po mom misljenju haris je odlican igrac,koji ajmo reci ima kompleks/napad povremenoga trollanja.
ajde scar šta se ti javljaš, uvik si prvi koji će po*izdit na harisa, sad si očito dobre volje pa si smiren i vidin da većina vas nezna šta točno znači trollanje, haris je neki đir tipa hotshot, neće priznat da faila nego uvik kaže da trolla, a ja se nesićan kad san zadnji put odigra sa harison par partija za redon bez da je iti jednu radija probleme
AD FIddle FTW!
Score 17-2-10 :)
Evo ako netko želi pomoći neka preko linka napravi acc. i dođe do 5LV. THX puno
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Šta se ovo neki klub djece uključio pa je fora dislike-at, nisam rekao da se mora ni ništa nego ako netko želi...
Šta se ovo neki klub djece uključio pa je fora dislike-at, nisam rekao da se mora ni ništa nego ako netko želi...
svako moze staviti svoj ref link, i da svatko stavi ova tema bi bila beskorisna i zato nemoras izjavljivati ove jadne fore: "neki klub djece".
Moguce ;)
Wow u must be new here
jesam, mislili ste na scarface-a? ^_^
jesam, mislili ste na scarface-a? ^_^
Da
Vecina ljudi na ovoj temi vec uvelike igra, ako vidis nekog "novog" posalji mu link preko pm-a ili ga stavi u svoj potpis nego da prosis kroz postove. U ostalom ako si lijen da sam sebi boostas nove referale vise ti se isplati agresivno reklamiranje preko Xfire potpisa, ili koristenja neke od socialnih mreza. . .
to je online nathecanje?
to je online nathecanje?
da
ajde scar šta se ti javljaš, uvik si prvi koji će po*izdit na harisa, sad si očito dobre volje pa si smiren i vidin da većina vas nezna šta točno znači trollanje, haris je neki đir tipa hotshot, neće priznat da faila nego uvik kaže da trolla, a ja se nesićan kad san zadnji put odigra sa harison par partija za redon bez da je iti jednu radija probleme
ya bio sam dobre volje,ovaj lik je rekao da je haris los igrac, sto nije tocno.Sto se tice HotShot-a kada sam ga gledao par puta konacno sam shavatio sta izvodi u solo Q.I dosta trolla kada ga team neslusa/ponasa se retardirano,I koliko sam vidio da je u zadnje vrijeme(2 mjesca) jako malo failo i hardcore se je trudio da pobjedi,ali kakve je samo retarded dobivao,ja nisam mogao vjerovati da ti ljudi imaju ELO 1900-2100,ajde da je to jedna partija ali 3 hebene partije za redom je jedan lik failo hardcore.
no looser brackets,no fun
SoloQ sivir and alistar OP
Back to 1600 elo baby
Nakon niza losih rezultata, uzeo sam karthusa
i odigrao solidan match mislim da je bilo iznad 800ap
Ja ti predlazem da si uzmes Will of the Ancients umjesto jednog Archangela
Koji si lvl, malo su mi cudni buildovi/summoneri... EDIT: Nvm imam te na frend listi
BTW: Slazem se s Scarom da je Haris picki*a koja se boji rec da faila pa se izvlaci na trollanje, ali da je dobar igrac /trolling
samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište
Skužio sam odavno, maknuo ga s liste frendova, preloš je. Uništio svaku partiju u kojoj je bio svojim cendranjem i trolanjem.
Umm zadnje sto se ja sjecam je da sam te ignorea nakon onog matcha kad si picka drugog top lanera ...
Neznam kak si me ignoreao nakon "nekog matcha", kad si imao 3 prilike samo (i onda sam te debelo MAKNUO s liste frendova), u sve 3 si shebao match teško, feed prvih 15 minuta, i onda razno razne izlike...problemi s konekcijom, loš ti je dan, sve je loše, šuma je prezelena i masovno trolanje.
Jedna partija je čak i recordana ak se ne varam (neznam iz kojeg razloga).
Nemoj mislit da te hejtam, al ono, sjećam se da u zadnjoj partiji mi je tlak bio na 220, ti feedaš, top lane feeda, ja gotov. Ako sam ebo mater, ebo sam s razlogom.
Tip sam igrača koji šuti i ne vrijeđa (dok mi neko ne digne tlak nakon 20 minuta feedanja i s komentarom da partija se gubi radi mene...a ne radi junglera s 0 gankova, caria s 0/5 scoreom i tak...onda poludim).
samo bi vas tia upozorit da nikad ne igrate sa harison ako imate priliku jer je momak stvarno pre razmažen i bezobrazan, svaki put kad faila ili nešto krivo napravi neželi to priznat nego kaže da trolla ili da ima neki bug, ajde to je donekle i podnošljivo ali doslovno svaki put kad ne dobije pick koji želi, odnosno kad mora igrat nešto šta neželi onda izabere neki troll pick i namjerno feeda i postaje dodatno razmažen i iritantan, sad je bija predzadnji pick u champ selectu i reka je da ide mid i da ga nije briga ako iko drugi uzme nekog mid heroja jer će onda njih dvoje ić mid i to baš svaki put radi, uglavnon ako želite normalno igrat izbjegavajte ovo derište
Umm zadnje sto se ja sjecam je da sam te ignorea nakon onog matcha kad si picka drugog top lanera ...
Neznam kak si me ignoreao nakon "nekog matcha", kad si imao 3 prilike samo (i onda sam te debelo MAKNUO s liste frendova), u sve 3 si shebao match teško, feed prvih 15 minuta, i onda razno razne izlike...problemi s konekcijom, loš ti je dan, sve je loše, šuma je prezelena i masovno trolanje.
Jedna partija je čak i recordana ak se ne varam (neznam iz kojeg razloga).
Nemoj mislit da te hejtam, al ono, sjećam se da u zadnjoj partiji mi je tlak bio na 220, ti feedaš, top lane feeda, ja gotov. Ako sam ebo mater, ebo sam s razlogom.
Tip sam igrača koji šuti i ne vrijeđa (dok mi neko ne digne tlak nakon 20 minuta feedanja i s komentarom da partija se gubi radi mene...a ne radi junglera s 0 gankova, caria s 0/5 scoreom i tak...onda poludim).
Um ja se sjecam da sam bio first pick i pickao renketona protiv irelije top, ti s bio 4 pick i trebao si junglat ili supportat. Drugi lik picka sonu, a ti pickas garena da ides duo top ....
I koliko se sjecam ti si nafeedao zesce.
Garena?
LoL?
Garen nikad nisam igrao u ranked game...a ranked game samo i igram.
Očito si me zamijenio s nekim.