naucio sam da nikad ne uzimam mejai
ako imam npr. 10/0/?
kad kupim mejai odjednom bude 10/80/? -.-'
hah ma ne ako skupiš par killova na početku ili vidiš da je noob team i imaš recimo 3,4/0 onda si ga kupiš ako počneš pušit lako ga kasnije prodaš
naucio sam da nikad ne uzimam mejai
ako imam npr. 10/0/?
kad kupim mejai odjednom bude 10/80/? -.-'
hah ma ne ako skupiš par killova na početku ili vidiš da je noob team i imaš recimo 3,4/0 onda si ga kupiš ako počneš pušit lako ga kasnije prodaš
Jel tko ima problema sa loginom? prije sat i pol sam pokusao uc, reklo da cekam 40 min, sad se popelo na sat i pol! -.-
Jel tko ima problema sa loginom? prije sat i pol sam pokusao uc, reklo da cekam 40 min, sad se popelo na sat i pol! -.-
meni 15 min que i za cas proslo i uso :D
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=283475
ljudi glasaju ko će na koji server, ka šta smo većina zaključili jedna strana će imat značajno više ljudi od druge, tako naprimjer sad zapad ima oko 80%, a istok 20%, svaka čast Riotu, nesposobnoj skupini mesa
ljudi glasaju ko će na koji server, ka šta smo većina zaključili jedna strana će imat značajno više ljudi od druge, tako naprimjer sad zapad ima oko 80%, a istok 20%, svaka čast Riotu, nesposobnoj skupini mesa
postalo je gadljivo koliko su nesposobni ti ljudi..
Ja jos uvijek pokusavam uci u igru! :/
Ja jos uvijek pokusavam uci u igru! :/
meni je upaljena od jutra bas zato da ne bude ovakvih problema server busy i to :)
Svi koji su s istoka a idu na zapad su budale,jer nema razloga zašto mijenjati stranu. Jedini razlog bi bio da će zapadnoj strani biti bolji serveri,a u to sumnjam i nadam se da se neće dogodit.
Svi koji su s istoka a idu na zapad su budale,jer nema razloga zašto mijenjati stranu. Jedini razlog bi bio da će zapadnoj strani biti bolji serveri,a u to sumnjam i nadam se da se neće dogodit.
Ja ostajem na istoku, manje ljudi na istoku = manji login queue
slažen se al opet mi tu imamo i malo veći problem nego ovi sa zapada, mi imamo poljake, ukrajince, ruse... koji odbijaju pričat na engleski ili ga uopće neznaju pa dosta ljudi pokušava izbjeć to
slažen se al opet mi tu imamo i malo veći problem nego ovi sa zapada, mi imamo poljake, ukrajince, ruse... koji odbijaju pričat na engleski ili ga uopće neznaju pa dosta ljudi pokušava izbjeć to
U krviu si nijemci talijani francuzi nežele UČIT engleski u većini lsučajeva, pa ga ni neznaju.
Najbolje je po 100. put igrat na US,svi znaju engleski,serveri su odlični(nikad nijedan problem).
U krviu si nijemci talijani francuzi nežele UČIT engleski u većini lsučajeva, pa ga ni neznaju.
druga stvar je ko neželi učit, a druga stvar je ko odbija u LoL-u pričat engleski......
Moze neki dobar build za akali???
Moze neki dobar build za akali???
Ako imaš u runama preduvjete za oba passiva na početku počneš s bucama, pa rushas rylai. Dovršiš merc treads - Mejai (ako voliš snowball iteme)- Lich bane-Rabbadon- situacijski item (možeš Void Staff) ..
druga stvar je ko neželi učit, a druga stvar je ko odbija u LoL-u pričat engleski......
Pa ako nešto međusobno neobavezno chataju to nije toliko bitno, ja sam i sam milijon puta sa svojima chatao na hrvatskom nešto manje bitno a bitne stvari sam na engleskom, ali ima ljudi kojima i to smeta. Sad neznam dali ti misliš na one koji malo pričaju svoje malo engleski ili nežele komunicirat.
Pa ako nešto međusobno neobavezno chataju to nije toliko bitno, ja sam i sam milijon puta sa svojima chatao na hrvatskom nešto manje bitno a bitne stvari sam na engleskom, ali ima ljudi kojima i to smeta. Sad neznam dali ti misliš na one koji malo pričaju svoje malo engleski ili nežele komunicirat.
...... pa lipo kažen oni koji nežele komunicirat, znači napišeš nešto na engleski, a on sa svojon ekipon uredno odgovara na neki njegov jezik i ne jebe 2 posto, česti su takvi....
btw. nema ti neki određeni build za amumua pošto je tank pa uzimaš po potribi
Ja cu navjerovatnije na zapad zbog rusa :/. Vec igram jednu rusku igru i niko ziv ne zna engleski sve pricaju ruski (mada dosta ih skontam sta pricaju xD) al engleski niko ne zna.
Šteta kaj niste gledali CLG vs. RS, Hotshot GG je izgubio igru... lik je s TF-om predugo čekal kraj svog inhiba solo, uhvatili su ga i pobijedili rundu.... koji noob, kasnije je naravno, onako ko i obično, njegov veliki ego okrivio miš, da ima stari hardware i da je miš zablokiral...
ma lik nezna govorio sam ja to i scaru i slymiu.... i da btw ja cu isto mozda na us..... i krenuo sad danas boi igrat tj instaliro zasad pa ako nekog zanima neka dode ;) i da drzite mi fige da prodem napopravnome!! :P
EDIT: neka se rio ugleda na perfect world na launcher i na igrivost igre tj na lagove i bugove... igro sam je jedno 3 mj nikad lag!
Ja neznam ko je jedno vrijeme bio prvi na rankedu i ko je osvajo turnire itd. mozete govoriti sta ocete ali je meni on jedan od boljih igraca naravno ima tu i drugih koji su dobri itd, i gotvo svi od Bob-a pa do Wickeda znaju nekada trollati ali oni sa tim zaraduju novce pa vi pricajte sta ocete.
kako sam prekjucer pwno na brandu trebo sam snimat flesham se preko zida ruknem w e q i odma ulty i penta 1v5 :D
Ja ostajem na istoku, manje ljudi na istoku = manji login queue
Manje ljudi na istoku losij matchmaking ja cu probat East ali mislim da cu se prebaciti na West jer stvarno imam osjecaj da ce ovaj drugi imati daleko losi suport.
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=902266
Novi loading page design pravimo peticiju ovo izgleda epic
OVER 9000 AND STILL CALCULATING!!!
Ovo je milina, inače već 2 dana mi se busy konstantno.
To je stari jax, pogledaj komove
I dok je Phantom Dancer davao 15 % dodge chance, znaci sa bootsima sa dodge 15 i 5 Phantom Dancera, to ti je 90% dodge, plus njegov ulti.