League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.447.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel igrica ima ko neku kampanju ili singleplayer da se mali uvjezbam ili sam mulitplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

Jel igrica ima ko neku kampanju ili singleplayer da se mali uvjezbam ili sam mulitplayer?

samo multi ali imas practice protiv botova i tutorijal

17 godina
League Of Legends

Kupio si jucer pantheona, dojmovi tak tak, dosta lagan za igrat, w i e ability su dobri u kombinaciji, imao svakakvih scoreva, 9/4/10, 7/10/11 i tak, al to nijedna igra nije zavrsena, ili smo se mi predali zvog leavera ili oni.  Zanima me na kakve buildove idete? Q i E ability ovise o attack damage, ne? Znaci buildat attack damage da ove sto vise stete rade? Nisam isao nista na attack speed, posto nisam vidio druge da to uzimaju. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo igrica je skinuta e gdje cu sada patcheve naci oce li igrica sam skinuti kad je pokrenem ili kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Kupio si jucer pantheona, dojmovi tak tak, dosta lagan za igrat, w i e ability su dobri u kombinaciji, imao svakakvih scoreva, 9/4/10, 7/10/11 i tak, al to nijedna igra nije zavrsena, ili smo se mi predali zvog leavera ili oni.  Zanima me na kakve buildove idete? Q i E ability ovise o attack damage, ne? Znaci buildat attack damage da ove sto vise stete rade? Nisam isao nista na attack speed, posto nisam vidio druge da to uzimaju. 

Idi na Berserker Greaves,pa stackaj Bloodthirstere. Tako ga ja igram. Ponekad uzmem i Sword of the Occult ako imam jak early game.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan

nick mi je srky ako te bas zanima... a za lvl pitam da vidim koji su ostali lvl, ja sam na normalo game poceo igrat 7lvl(razlog nije bitan) i imo sam score 15(ak)-0 win/loose

btw ni ja neznam sve buildove ali se drzim onog sto ima rate "great/good" uz mala eksperimentiranja

15 godina
scarface797 kaže...

Evo igrica je skinuta e gdje cu sada patcheve naci oce li igrica sam skinuti kad je pokrenem ili kako?

pokreni pa ce automatski patchat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam davno igrao sa Twisted Fate-om pa sad odigrao 2 partije.. obe pobjede. Neznam zasto ljudi govore da je tf underpowered kad mu je ulti odlican, pogotovo u kombinaciji sa gold card i q skillom. Ko ima low hp nema sanse da pobjegne.

Jednu napetu smo igrali, nama 2 fidala, score 1-14, njima rammus imao oko 25 killova, ja 15-ak i imo sam ovakav build (s tim da imam rune za att speed, znaci 43-44% att speeda):

2xPhantom Dancer

Infinity Edge

2xBloodthirster

Berserker's Greaves

700dmg-a kad pukne crit. a to je skoro svaki udarac. Jedino kad me rammus taunta dovedem ga na 100-ak hp-a a ima 550 armora kad ukljuci skill.

Strasno tesko za ga ubit. Ostali padnu u 2-3 udarca.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo malo da se pohvalim sa zadnjih par partija sa Nasusom:

Nasus :) Nasus :)

1 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Evo malo da se pohvalim sa zadnjih par partija sa Nasusom:

buildao trinity jel  ?

16 godina
neaktivan
League Of Legends

U svakoj idem ovako:

1. Doran shield + hp pot

2.Sheen + Mercuries

3.Aegis of the legion

4.Trinity force

Dalje ovisi o neprijateljima,probajte ovaj build za njega,jako je efikasan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je li bio surrednder s njihove strane?
inace dobar score :D

16 godina
neaktivan

Mislim da je skoro u svakoj od ovih 6 bio surrender. S Nasusom sam na ti,on je predobar off-tank,farma ko kreten,a skoro svi su mu spellovi bazirani na postotku,što znači da je sve jači što igra ide dalje. Čak i prvi spell se jača sa vremenom ako dobro farmaš,jedino je treči spell statičan.

P.S. Koristim ovaj guide za njega,najbolji guide na Leaguecraftu:

http://leaguecraft.com/strategies/guide/2248-hyfe-s-guide-to-the-competitive-nasus.xhtml

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 19:57 (Blizek).
17 godina
League Of Legends

Evo upravo zavrsio jednu igru sa Nunu, morao sam ic u sredinu buduci da niko nije htio, a niti smo imali bas nekog izbora, to mi je bilo prvi put da igram u sredini s njim, al dobro ispalo, hehe.

Bio sam protiv Heimera u sredini, sad dal je on bio noob ili ja nisam tak los, al owno sam ga. Mislim da je trick bio u tome sto sam stalno jeo njegove turrete. Tak da se nije mogo feedat i buildat normalno. 2 puta sam ga ubio sam u sredini. Cijelo vrijeme kod svojeg tornja i samo bacam onaj led na njega svako malo, i kad mu skinem oko pol hp, onda opet s tim ledom da ga usporim, dodem ispred njega  udrim ulti, i nema greske. Nunu sa AP buildom mi je puno bolji nek normalan tank. 

Predali su se dok sam bio level 11,12 tak nekak mislim, niti nisam uspio sloziti pravi build.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

valja li ista alistar da koristim imam viska a malo da odmorim od malzahara 10 igara zaredom ga igram

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja igram s Miss Fortune nije da pwnam al ide. Zasad na rankedu imam 2 wina i 2 losea

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Ja igram s Miss Fortune nije da pwnam al ide. Zasad na rankedu imam 2 wina i 2 losea

Ranked je s*anje

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pantheon na midu = epic win..

480 dmg-a, ako dvojica stoje kraj mene e skill ih unisti..

0 0 hvala 0
15 godina
puls4R kaže...

zas ce ti manamune ?

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...

zas ce ti manamune ?

Ajd na PVP.net :D

Music is my life :)
17 godina
hari85 kaže...
puls4R kaže...

zas ce ti manamune ?

Vjerovatno zato sto je Pant zedan mane ko pustinja vode, pogotovo u pocetnoj fazi do lvl6, zato recimo ja idem okolo s Clarity/Flash ili Clarity/Exhaust tako da mi Manamune i sl uopce nije ni potrebno.

Nakon lvl 6 svaki Grand Skyfall ces UVJEK raditi iz baze jer ce biti onda 1.mana free 2. imas free teleport za iteme, etc. . ., a i uvjek je lako zabit golema za mana buff

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
D3ViL kaže...
hari85 kaže...
puls4R kaže...

zas ce ti manamune ?

Vjerovatno zato sto je Pant zedan mane ko pustinja vode, pogotovo u pocetnoj fazi do lvl6, zato recimo ja idem okolo s Clarity/Flash ili Clarity/Exhaust tako da mi Manamune i sl uopce nije ni potrebno.

Nakon lvl 6 svaki Grand Skyfall ces UVJEK raditi iz baze jer ce biti onda 1.mana free 2. imas free teleport za iteme, etc. . ., a i uvjek je lako zabit golema za mana buff

a pitanje koliki je damage sa dobrim buildom od ultija 

15 godina
protjeran
puls4R kaže...

ja sam s njim najvise imao 600 dmg

xDD

xDDD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrica je extra igram je vec 2 dana u super je bil mi neko mogo reci koje iteme da sastavljam sa WarWickom.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://leaguecraft.com/champion/Warwick
klikni na guides

samo da znas championsi se mijenjaju svaki tjedan tako da vise neces moc igrat ss Warwickom osim ako ga nekupis

u pocetku igraj s ovim free herojima pa nadi nekog koji ti odgovara i kupi ga te stedi ip za rune i kupuj ih tek na 20lvl(jer onda mozes uzimat tier 3) te nemoj mislit da su jeftine jer meni za tyndamare-a treba 20-25k ip za kupit ih sve + ako hocu mijenjat 

17 godina
hari85 kaže...

a pitanje koliki je damage sa dobrim buildom od ultija 

GrandSkyfall radi toliko marginalan damage da na nejga gledas kao na osobni teleport ili eventualno kao finishing move (skocis na turet gdje lik s 10% HP-a trazi sigurnost pri portanju) i to je jedina situacija kada ga ja koristim van spawna.

Ono sto radi brutalan damage je Heartseeker Strike desavalo mi se nekoliko puta da odjednom skinem Vlada, Ramusa, Nunu-a odjednom ako ga dobro pozicioniram. S Armor Pen i Crit Chance runama nebo je granica. . .

Dosad sam sto se itema tice uvjek pocinjao s Sword of Ocult, ali ukoliko neubijete nekog do lvl 3 i ne nastavite trend ownanja jako je tesko zadrzat momentum. Sad idem otprilike ovako:

LongSword/HealPot

B.F.Sword

Boots of Swiftness

The Brutalizer(upgrade na YmG je zadnje sto radim jer cisto mi treba G za B.F)

B.F.Sword

B.F.Sword

The Bloodthirster

The Bloodthirster

The Bloodthirster

Last Wisper

Do lvl 6 nema ni po koju cjenu napustanja lane, cim se dinga ide se na spawn i trazi prva zrtva za Grand, ja s ovim buildom gazim je da se mora nafarmat za prvi B.F ali bar se nemora mislit na stackove kao s Ocultom (a ionako se mora skupit 5 killova da Ocult bude na nivou B.F-a)

SpearShot/AegisofZonia/Heartseeker ako je ziv jos jedan SpearShot i GG Smijeh P.S cim vidite krug od Skyfall odmah markajte targeta s AoZ prekinut ce animaciju i doslovno cete stunat lika s neba.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 23:36 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
manamune kupim jer mi daje oko 50 dmg-a i imam dosta mane pa se ne zamaram buffovima.. 20-25k ipa za rune? Uf, ja imam sve tier 3 za att. speed i dodu 14k. Ti valjda dizes crit chance i dmg?
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna duga epic bitka (barem za mene jer sam tek lvl 11) :D

Sudjelovali su i Hari85 te Tommy sa foruma, a ishod bitke je pobjeda :D

:D :D
Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 23:47 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
manamune kupim jer mi daje oko 50 dmg-a i imam dosta mane pa se ne zamaram buffovima.. 20-25k ipa za rune? Uf, ja imam sve tier 3 za att. speed i dodu 14k. Ti valjda dizes crit chance i dmg?

kad sam doso na 20lvl imo sam 2k ip pa sam uzimo criticl chance jer je jeftiniji, sad uzimam critical damage

27*820=22140

3*1050=3150

to je za full critical damage i to je za late game

kad popunim mjesta onda cu trazit neki balans jer sam tek 23lvl

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice