L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: L.A. Noire
Jer zato sto igras THETA verziju.
Be Water My Friend
15 godina
L.A. Noire
Ne, nego zato sto igra skid bez dodatka....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Ja mogu mijenjat robu bez ikakvog dodatka, imam samo SKIDROW verziju. I sad sam skinuo još onaj DLC pack budem kasnije vidio šta on donosi.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:00 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

Poco mi je i zvuk i srat nesto krcit i pistat kad je sirena upalila evo reinstal igre sam napravio i nema problema!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Igra mi je sve bolja što ju više igram, stvarno bi bilo dobro da ima više ovakvih igara.

Stavio sam Nvidia beta drivere 285.79 i igra mi radi dosta bolje nego sa 285.62, ima manje trzuckanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Evo nakon nekoliko sati u igri malo dojmova.

Kad sam igru snimio, znao sam što očekivati, ali nisam znao kako će to sve skupa izgledati, ali sam predpostavljao da mi se neće svidjeti ( obožavam igre takve tematike, ali bio sam skeptičan zbog Rockstara i TBa ). Odmah kad sam zaigrao, skužio sam da sam u krivo, sve je puno sadržajnije, lijepe, dublje, razrađenije od onoga što sam ja zamišljao.

Priča je vrhunska, likovi izvrsni, facijalne animacije neću ni hvaliti, nema potrebe. Grad je nebitan sam po sebi, a opet je tako lijep, razrađen, živ. Atmosferičnost 40ih mi tako godi, tako su je dobro skinuli...

Slučajevi su zanimljivi, svaki na svoj način. Napucavanja nema previše, ali ono što ga ima, dobro je izvedeno, zadovoljavajučće je, a animacije pogođenih tijela su i više nego dobre.

Sve u svemu, igra me iznendali u svakom elementu, vrhunski detektivski roman.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

http://www.autohotkey.com/forum/topic2197.html

za micanje kursora skineš ovo,shortcut na desktop i svaki puta prije nego ulaziš u igru pokreneš shortcut i nema kursora,kada izađeš pokreneš opet i kursor nazad {#}

meni to ne radi, jel ima kakav drugi način za micanje miša?

13 godina
instaliraj skidov update i neš više imat problema
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Da taj update miče kusros miša, kad se koristi -str u command lineu.

Igra mi je predobra, baš me zanima ko ubija one žene

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L.A. Noire

jel bi itko mogao napisati korak po korak kako ukucat one kratice i koje su? ne znam ni na koji command prozor mislite ni na koju traku....hvalaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Ja korisitim kraticu -srt, to dodaš tamo kad pokreneš luncher od igre, pa odeš skorz dolje gdje piše command line i tam upišeš to i igraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doomich0406 kaže...

jel bi itko mogao napisati korak po korak kako ukucat one kratice i koje su? ne znam ni na koji command prozor mislite ni na koju traku....hvalaaa

Napravi shorcut ( ne launchera, exea ), i u path zalijepi -str -npd -nonv.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Zašt tak, kad radi i kad se upiše u launcher i lakše je za napravit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Zašt tak, kad radi i kad se upiše u launcher i lakše je za napravit ?

Meni tako nije radilo, a ovo mi radi.

Očito je od čovjeka do čovjeka.

13 godina
neaktivan
L.A. Noire

Evo da se javim ovdje, nadam se da će biti neko ko zna rješiti ovaj problem, naime, prilikom ulaska u igru i nakon pojavljivanja onog logoa Rockstara i TB-a, te onog teksta o autorskim pravima itd. igra odjednom stane tačnije čujem muziku u pozadini ali ekran je crn znaći ništa ne mogu...

Googlao sam i to se dešava drugim, pokušavao sam rješiti ali ne ide, da li se to još nekome desilo i šta mi predlažete jer bih silno volio zaigrati ovu igru.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L.A. Noire

evo ga uspjelo je, dodo sam -str -npd i igrica se pretvorila iz masovnog stekanja u avion....hvala puno....jedino me samo sad taj kursor od misa jebe al cu prezivjet =))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Vozim se u autu (u igri) i na radiju lik je nešt govorio o Yugoslaviji  i Titu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 13:27 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Došao je peč koji igru odključava na 60 FPS.Potražite malo.
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Men s tim patchem koji omogućava 60 fps-a igra radi jako loše, šteka užasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire
Bolje lock ma 30 nego pad s 60 na 40
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Istina, meni fluidnije radi na 30 neg na 40-50 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I još bolje ide bez command line-a
Be Water My Friend
16 godina

jedan malo detaljniji osvrt.

igra je smjestena 1940-ih i Los Angelesu. to je jedan razloga zasto sam nabavio i odigrao ovu igru, jer obozavam to razdolje americke povijesti.

gameplay je podjeljen u 2 dijela: vanjsko istrazivanje i istrage vezane uz crime scene

vanjsko istrazivanje je u stilu gta, doduse dosta limitirano, u Los Angelesu 1940-ih, koji je izvrsno rekonstruiran. vecinom se kroz grad krecete ili u autu sa svojim partnerom, ili na noge, kad hvatate kriminalce po gradu. kad ste u gradu najcesce je to putovanje od policijske stanice do mjesta zlocina, a zatim do mjesta na kojima trebate ispitat osumljicene, ili neke lokacije koja je vezena za slucaj. da ne bude monotono u igri postoje tzv. ''city crime events''. ti random događaji su vise-manje trka za osumljicenim ili obicno puskaranje sa bad guys. jedina zamjerka u vezi toga je opcija kojom mozete uhvatiti pocinitelja zivog. postoji opcija ''warning shot'' dok trcite za osumljicenim, međutim ta opcija zahtjeve od vas da nanisanite i pratite osumljicenika dok on trci, a pritom vi ne mozete trcati. to traje neko određeno vrijeme, ali tesko je izvedivo s obzirom da osoba koju lovite mijenja smijer i cesto trci između ulica. također nemoguce je raniti vasu metu u nogu ili ruku kako bi je usporili, jer ta opcija ne postoji. kad se kojim slucajem dogodi da hvatate naoruzanu osobu jedina opcija zaustavljanja pocinitelja je metak u celo, a ako ste malo sporiji ali ste uspjeli pratiti metu, pocinitelj ce uzeti nekog prolaznika za taoca tako da vam ne preostaje nista drugo nego uporaba sile koja rezultira smrcu. metoda za nenaoruzane osobe je jednostavna. trcite za njima dok ih ne uhvatite. sami ne mozete izvaditi pistolj, nego to igra automatski radi za vas kad situacija zahtjeva takvu izvedbu. samo kontroliranje trcanje i kretanja je jednostavno. koristite W, A, S, D, shift za brzo trcanje. lik automatski skace preko prepreka. u igri postoji i fistfight minigame, koja se svodi na fizicki obracun izmedu vas i nesretnika na suprotnoj strani.

kad osumljicenik pocne bjezati u autu, svodi se na ovo: vas ce partner ako ste spretni pucati u gume autu kojeg hvatate, ali samo ako ste paralelno sa tim istim autom. ako to ne uspijete potjera zavrsava tako da se osumljicenik ili zabije u zid ili na njega naleti bilo auto, bilo tramvaj. sto se tice automobilske potjere jedina zamjerka je kontrola samo vozila. kontrole se malo nespretne ali dajte vremena i naviknut ce te se.

automobila u L.A ima dosta, tocnije 95 od tog ukupnog broja 10 je skriveno diljem grada. u tu skupinu spadaju rijetki primjerci, kao npr Delaheye 135MS Cabriolet iz 1947. osobno ne vidim nikakav razlog za skupljanje automobila premda postoji ''brojac'' koji to prati, jer default policijski auti jedini imaju policijski radio kojim je puno lakse pratiti tzv ''city crime events'' (kad cujete na radiju operatera pojavi se ikona misa i jednostavnim lijevim klikom prihvacate event). nisam ih skupio sve, nisam se ni trudio zbog nedostatka policijskog radia tako da ne znam kakva je finalna nagrada. u meniju ''extras'' nalazi se vehicle showroom u kojom mozete detaljnije posmatrati automobile koje ste sakupili/nasli na ulicama L.A.-a

ako vam je dosadno voziti se gradom, postoji opcija kojom to izbjegnete tako sto drzite dugo tipku E kraj auta i vas partner automatski vozi do zadane lokacije.

istrage vezan uz crime sceen i gamplay u inerijarima funkcionira na sljedeci nacin: kad dobijete slucaj prvo odlazite na mjesto zlocina. istraga se temelji na skupljanju dokaza. sto vise dokaza skupite to bolje, jer sto vise dokaza skupite imate vise pitanja kad ispitujete osumljicenike, time dobijate vise informacija. prikupljanje tragova je ukomponirano sa specificnim zvukom. kad cujete zvuk znate da ste blizu traga. predmeti koje nađete mozete rotirati, kad se na njima pojave sitna slova igra dozvoljava zumiranje. postoje i predmeti koji nisu dio istrage, ali svejedno cete cuti zvuk kad naiđete na njim. vise manje je jako jednostavno jer vam sam interface govori kad trebate sta pritisnuti. dosta pojednostavljeno. iako je tu napravljen cijeli grad, ne mozete uci gdje zelite, nego samo gdje se nalaze zlatne kvakve ili rukohvati na vratima. dobra ideja buduci da bi se igra pretvorila u sandbox, sto nije, a pri tom stalno ostajete na slucaju.

ispitivanje osumljicenika se obavlja na sljedeci nacin: kad krenete razgovarati sa osobom, lik uzima svoj notes, u kojem se nalaze razni podaci. tu se nalaze detaljne skice predmeta sa mjesta zlocine uz kratki opis, lokacije na koje mozete ici, osobe koje su vezane za slucaj, pitanja koja mozete postaviti i intuicija. intuicija je opcija kojom brisete netocan odgovor i nerelevantne dokaze vezane uz taj odgovor. bodove u intuiciji dobijete dizanje lvl-a. za svaki lvl jedan bod. maksimalni lvl je 20, tada dobijete direktno 5 bodova. intuicija se moze koristiti kad ste na mjestu zlocina kako biste otkrili sve tragove koji se tu nalaze.

nakon postavljenog pitanja osoba daje odgovor koji vi morate procijeniti da je on istinit (true), lazan (lie), ili imate sumnju (doubt). uz daljne opcije tu je pogled na notes, intuicija te reakcija osumljicenika. zahvaljujuci MotionScan tehnologiji ekspresije na licu su jako uvjerljive buduci da su lica glumaca koji ih izvode detaljno prikazana. to vam daje i sansu da prepoznate neke glumce koji su posudili svoje lice, kao npr Aron Staton, John Noble, Greg Grunberg. neke je odgovore lagano prepoznat, dok je neke teze. u tu skupinu najcesce pripadaju odgovori tipa doubt. ako nista sigurni uvijek prvo mozete optuziti osobu da laze, a ako ste pogrijesili mozete povuci tu optuzbu jer opciju za laz uvijek morate poduprijeti dokazom. to nije tesko jer ako osoba koju ste optuzili za laz kaze nesto u stilu kako nema teorije da ste nasli dokaz onda ste sigurni da u svom notesu postoji dokaz kojim ih mozete pokopati. nazalost u ovom ima i mana. kao prvo, ekspresije na licu su radili glumci, pa cete vec nakon par ispitivanja zakljuciti da kolutanje ocima predstavlja doubt, ili recimo, nervoza predstavlja krivnju i slicno. druga stvar je sam pristup. vas lik sam ispituje osumljicenika, i doslovno igra good cop-bad cap ulogu sam sa sobom, jer njegov partner samo stoji kraj njega, uz poneko dobacivanje samo prije ili nakon ispitivanja. zna se desiti da se na osobu koju ispituje izdere kao budala, a na kraju razgovora pristojno zahvali i nasmije se. kad ispitujete dva osumljicenika igra ce vas kazniti kad pogrijesite osuditi pravog krivca i smanjiti vam zavrsnu ocjenu vaseg slucaja, bez obzira sto od te dvojice ni jedan nije kriv, ali vi se ipak morali optuziti jednog od njih, a vi ste optuzili krivog.

inace zavrsna ocjena vaseg slucaja temelji se na ukupnom broju pronadenih dokaza, ukupnom broju tocnih prosudbi na odgovore i stetu koju ste napravili po gradu tokom jurnjave i slicnih dogadaja.

dok rjesavate slucajeve zna se pojaviti i pokoja zagonetka koje su jako dobro smisljene. nisu teske, ali izgledaju interesantno.

djelovi pucnjave se svode na cover-based shooting, hitac u glavu instanto ubija, a vas lik moze popiti dosta meteka prije odlaska u zaklon, osim kad vas pogode necim tipa sacmarice iz velike blizine, ili kad pucaju po vama automatskom puskom, u mom slucaju fatalna se pokazala puska BAR. mozete pokupiti svako oruzje, ukljucujuci i flamethrower.

voice over i sami likovi su izvrsno napravljeni, uz MotionScan tehnologiju imate osjecaj da su likovi s kojima razgovarate stvarne osobe koje susrecete svaki dan. pogotova dijalozi između vas i vaseg partnera dok krstarite L.A-om prema sljedecem slucaju. te njihova dobacivanja koja su briljantno napravljena.

prica mi se svidjela do trenutka kad pocnete igrati sa drugim likom. inace vecinu igre igrate kao Cole Phelps, a tek pred kraju pocnete igrati sa likom imenom Jack Keslo, te se tijekom zavrsnih dijelova izmjenjujete malo s jednim, malo s drugim, ali u najvecem slucaju igrate kao Kelso. nakon tog trenutka nekako mi se cini da su pricu poremetili. mada je tijekom price bilo dosta obrata, koji su bili skroz na svom mjestu, a dio sa kelsom nije uopce bio los, dapace, bio je lijepo ukomponiran, kraj price ipak nije treba zavrsiti na nacin koji je zavrsio.

igra je vrlo dobro napravljena, uz manje zamjerke, misli da svatko tko voli vremenski period u kojem je smjestena, te detektivski ugodaj kojim je obavijena treba bi nabaviti ovu igru i uzivati u njoj.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
L.A. Noire

{#}, dobra recezija, svaka čast. Kako ti se samo dalo pisat toliko

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
nicknino kaže...

{#}, dobra recezija, svaka čast. Kako ti se samo dalo pisat toliko

ma nije bi problem, to kad te pogodi onda sve samo dolazi i ni ne gledas koliko napises. tek posli kad vidis zid teksta onda se zacudis :D

jednostavno sam osjetio zelju napisati sto mislim o ovoj igri, a pritom i podijeliti svoje misljenje kako bi netko tko se misli bi li igru nabavljao ili ne vidio necije dojmove iz prve ruke.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 20:36 (Obi Wan).
14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

jedan malo detaljniji osvrt.

igra je smjestena 1940-ih i Los Angelesu. to je jedan razloga zasto sam nabavio i odigrao ovu igru, jer obozavam to razdolje americke povijesti.

gameplay je podjeljen u 2 dijela: vanjsko istrazivanje i istrage vezane uz crime scene

igra je vrlo dobro napravljena, uz manje zamjerke, misli da svatko tko voli vremenski period u kojem je smjestena, te detektivski ugodaj kojim je obavijena treba bi nabaviti ovu igru i uzivati u njoj.

Ma kako ti se čovječe da pisati toliko, jel ti uoopće živiš izvan svijeta videoigara, vidim  da koju god igru igraš, slijedi roman na BUG forumu

On Topic, igra je tokom igranja postalo toliko jednolična, recimo 5-6 slučaj je bio iste težine kao i prvi i na POTPUNO isti način rješavan - obrisan nakon 5-6 rješenih slučajeva

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 9:58 (Kora).
13 godina
neaktivan
L.A. Noire

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 16:01 (k1klop).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

ovu igru jednostavno volite ili ne volite,nemožete ostati ravnodušni prema njoj.

Evo ja sam počeo igrati i riješio sam 7 slučajeva zasad,i igra mi je predobra,i totalno sam se uživio. Sve te slučajeve sam prešao u odjednom,bez gašenja igre od jutros.

Na mojoj konfi sve na max bez ikakvih problema uz one komande koje morate dodati u Launcher: -str -npd

Baš tak, uz te komande radi ko vurica.....prije toga užas:)

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

pozz ekipa ako nekog zanima ova gra imam jedan primjerak za steam u inventory-u complete edition pa nek se javi na pm za kupnju/razmjenu

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire

edit

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 16:14 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice