L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
L.A. Noire

igra nikako nije loše optimizirana,ni meni nije jasno zašto se neki žale,meni na mojoj konfi sve na max (uključujući i AA i AF) i radi odlično. Mislim da je jedino problem u tome što je igra lockana na "samo"30 fps-a pa to izgleda malo sporije nego ostale igre koje nisu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 21:22 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: L.A. Noire
Lik isto trci sporije kada usporedim s drugim igrama..... al to mi ne smeta, niti ovih lock na 30 FPS. Bitno je samo da nema frame dropova, a sad dal je nonstop na 30, 40 ili 50 meni totalno nebitno
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Mislim ja se žalim jer su framedropovi nevjerojatni, neprihvatljivo mi je da kad krenem recimo trčat sa tipom igra zablokira, i on počne trčat par sekundi poslije ko u slow motionu. Konfiguracija nije toliko slaba da nebi na medium detaljima mogla solidno pokrenuti ovakvu igru, ne bi smjela biti.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
@ antimadtidista

Ne bih rekao..... pa i u GTA IV pise da je minimum 1950 Pro, ne spominje se x1600/x1650 pa opet radi i na njima i to ne toliko lose ako je bas sve na min-min........ zasto i na tim radi? sve navedene grafe podrzavaju PS/VS 3.0 shadere, a to je min za GTA IV. To je zapravo jedino sto je potrebno za pokretanje neke igre, a ne sama grafa odnosno model.... L.A. Noire je dx9 igra sto znaci da podrzava shadere 3.0 tako da bi mu trebala raditi, a koliko glatko itd treba sam probati.....

Problem je 90% sto nema nesto instalirano od windows update-a, najbolje je da sve poskida i vjerujem da ce rijesiti problem...

BTW Kako ste vi instalirali patch i jeste li uopce, kako uopce provjeriti je li instalirano?

Pa zato i mene to češka po glavi. Budem probao sa updateima. 

Ako želiš patch instalirat, moraš ga kopirat u folder gdje si instalirao, i u adresi ne smiješ imat razmak, npr. ne "L.A. Noire" već  "L.A.Noire".

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Probao sam i instalirat update. Ništa.

0 0 hvala 0
13 godina
Kritična je optimizacija do bola.Kad mi crysis ide na very high a ovo ne onda mislim da nije do mene.
Be Water My Friend
14 godina
bruslii kaže...
Kritična je optimizacija do bola.Kad mi crysis ide na very high a ovo ne onda mislim da nije do mene.

koju konfu imaš? jesi dodao one komande u Launcheru?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
L.A. Noire
@Jimmy55

"Pa zato i mene to češka o glavi. Budem probao sa updateima.

Ako želiš patch instalirat, moraš ga kopirat u folder gdje si instalirao, u adresi ne smiješ imat razmak, npr. ne "L.A. Noire" već "L.A.Noire". "

pa instalirso sam patch, tamo sam ga premjestio di je igra i install, nisam mijenjao ime foldera i na kraju instalacije pisalo he successfull.

e sad, kad ozvorim launcher pise 1.0 i sad sam totalno zbunjen, je li instaliran ili nije

btw imam problema s bug editerom na mobu, katastrifa, najgori koji sam vidio do sada.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
bruslii kaže...

Imam amd x4 2.8 , 8gb rama  i nvidiu od 470.i radio sam to sa launcerom ali igra je slow motion :S

Be Water My Friend
14 godina
bruslii kaže...
antimadridista kaže...
bruslii kaže...

Imam amd x4 2.8 , 8gb rama  i nvidiu od 470.i radio sam to sa launcerom ali igra je slow motion :S

čudno,meni na mojoj konfi sve na max bez problema.

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

ja se nadam da će izaći ubrzo neka druga verzija igrice pa da ću nju moć instalirat, ne preostaje mi ništa drugo ukoliko ništa ne uspijem napravit za ovu verziju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Evo probao sam sada sa -str trikom (ukucat to pod options) i sad igra radi na full hd i medium detaljima sasvim solidno, poprilično igriva. Jedino što se vidi kursor u igri stalno, al ću to srediti tako da ću napravit preko nekog programa ala tuneup stilizer ili kak se već zove jedan paket kursora samo za tu igru, i to će bit mali 1 piksel, crni, tako da se neće niti primjetiti... traljavo i nezgodno, ali pomaže...

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
L.A. Noire

http://www.autohotkey.com/forum/topic2197.html

za micanje kursora skineš ovo,shortcut na desktop i svaki puta prije nego ulaziš u igru pokreneš shortcut i nema kursora,kada izađeš pokreneš opet i kursor nazad {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Stigao je rowSkid burek sa sirom.Možda bude bolja optimizacija
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Stigao je rowSkid burek sa sirom.Možda bude bolja optimizacija

Super, kad dođe do naših susjeda, poslaće mi rođak.

EDIT: Stiglo u butigu{#}

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 23:08 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

valjda ću imati više sreće s tim

0 0 hvala 0
16 godina
L.A. Noire

one komande su odlicne :) radi sve na high bez laga a probao bez komandi nisam mogao krenuti da nema laga!! odlicno

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:21 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ima li razlike uopce u grafici ili necemu sl. kada kotistis te komande?
14 godina
lovac82 kaže...
Ima li razlike uopce u grafici ili necemu sl. kada kotistis te komande?

nema nikakve.

15 godina
neaktivan
L.A. Noire

evo skinuo sam i skidrow verziju ali ni ona ne radi, napravim sve što treba, kliknem na ikonu od igrice, pojavi se onaj prozorčić i kliknem na ''launch game'' i nakon toga se ništa ne događa.nevjerojatno, ovakvog iskustva još nisam imao.pa to nije normalno

0 0 hvala 0
14 godina
hrki kaže...

evo skinuo sam i skidrow verziju ali ni ona ne radi, napravim sve što treba, kliknem na ikonu od igrice, pojavi se onaj prozorčić i kliknem na ''launch game'' i nakon toga se ništa ne događa.nevjerojatno, ovakvog iskustva još nisam imao.pa to nije normalno

ovo ti mora raditi. Nema nikakvog patcha ni ničega,samo kopiraš c*ack sa DVD 2 u folder gdje ti je igra instalirana i to je to. Ako ti ne radi,onda ti nešto nije u redu sa Windowsima.

15 godina
neaktivan
hrki kaže...

Nemoj pokretati preko launchera nego preko ikone sto imas ispod launcehra (gdje si instalirao igru) koja ide direktno u igru.

BBC2 nick: reader562
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 1:15 (mitchell).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
hrki kaže...

ovo ti mora raditi. Nema nikakvog patcha ni ničega,samo kopiraš c*ack sa DVD 2 u folder gdje ti je igra instalirana i to je to. Ako ti ne radi,onda ti nešto nije u redu sa Windowsima.

ne radi mi jednostavno, do sad nikad nisam imao takav problem.i još sam preko acronis image-a vratio podatke kompjutera na ono kad mi je bio nov, znači da nemam nikakvih virusa i tih sranja, sve savršeno funkcinoira.u nečemu je stvar ali u čemu?to sam bog zna

15 godina
neaktivan
mitchell kaže...
hrki kaže...

Nemoj pokretati preko launchera nego preko ikone sto imas ispod launcehra (gdje si instalirao igru) koja ide direktno u igru.

i to sam pokušao ali mi se pojavljuje neka poruka da moram izbrisati igricu i ponovno je instalirati.fenomen

ovo:

http://img854.imageshack.us/img854/8772/screenshot085o.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 1:35 (hrki).
15 godina
Pa moze se i preki kaunchera pokrenuti....
15 godina
hrki kaže...
mitchell kaže...
hrki kaže...

i to sam pokušao ali mi se pojavljuje neka poruka da moram izbrisati igricu i ponovno je instalirati.fenomen

ovo:

To ako ste malo googlali sa naziva folderaL. A. Noire trebaju se obrisati točke tj. naziv foldera treba biti LA Noire i igra bi trebala radit. Nisam probao pa ne znam, ali bi to trebalo biti rješenje

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 8:03 (MasterOfDisaster).
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
hrki kaže...
mitchell kaže...
hrki kaže...

ovo:

To ako ste malo googlali sa naziva folderaL. A. Noire trebaju se obrisati točke tj. naziv foldera treba biti LA Noire i igra bi trebala radit. Nisam probao pa ne znam, ali bi to trebalo biti rješenje

ma sve sam ja to probao već ali niš od toga, ja sam neki poseban slučaj

14 godina
neaktivan
L.A. Noire

Molim vas hoceli netko reci konkretno kako je rjesio problem sa trzanjem u igri jer je stvarno neigrivo!!!!

Ivic
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ivic kaže...

Molim vas hoceli netko reci konkretno kako je rjesio problem sa trzanjem u igri jer je stvarno neigrivo!!!!

Pa jesi li isprobao one tri komande upisati u opcijama

15 godina
ma nista od igranja ovog....na laptopu steka ko ludo a na kompu takoder...
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice