Kolko fpsa bi trebalo bit u prosjeku u cod4 na max

poruka: 6
|
čitano: 1.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam ovu konfu sto imam (vidi pod moj pc) I ZANIMALO bi me kolko bi ja trebo imat fps-a u cod4 na maximalnim postavkama na rezoluciji 1680x1050?

Unaprijed hvala bilo kome ko zna!!!

Jesam noob....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kolko fpsa bi trebalo bit u prosjeku u cod4 na
Fixcar kaže...

Imam ovu konfu sto imam (vidi pod moj pc) I ZANIMALO bi me kolko bi ja trebo imat fps-a u cod4 na maximalnim postavkama na rezoluciji 1680x1050?

Unaprijed hvala bilo kome ko zna!!!

E koliko sad imas, imas malo bolju grafu od moje, za jedno 100 mhz jacu.
Ja kad stavim na toj rezi AA 2x ili 4x, nema skoro nimalo razlike a imam manje fpsa mislim nego sto bi trebao imat jer mi je dosta napunjen komp(u performance testu sam dobio 400 bodova manje kad sam testirao sad i kad sam tek instalira Vistu)

Mislim da bi trebao imati negdje(nedrzi me za rjec) oko 200+  fpsa, sad ja imam nesto slicno(fps mi dosta vibrira, ali neosjeti se kao stopanje).

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 5:27 (markoal).
16 godina

Markoal, s obzirom da ti proc radi na preko 8GHz trebao bi imati i vise FPS Namigiva Nevinašce

P.S. malo offtopica: mozes li puknuti screenshote 3DMarka06 i Vantage? Kako ti je proc na istoj prekvenciji kao i moj i imas isto rama zanima me bas onako koliko je relativni odnos snage moje kartice sa jacim modelima kada je ovako naclockana?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 8:18 (Mauro).
16 godina
neaktivan

Moram prvo instalirat 3d mark e i kak se ukljuci  cod4 benchmark test ja u prosjeku imam 60 fps-a

sad nisam doma pa kad dodem navecer postam rezultate

Jesam noob....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fixcar kaže...

Moram prvo instalirat 3d mark e i kak se ukljuci  cod4 benchmark test ja u prosjeku imam 60 fps-a

sad nisam doma pa kad dodem navecer postam rezultate

Mislio sa na Markoala za bencheve jer ima isto naclockan proc kao ja, pa sam htio usporediti.

Za CoD benchmark demo evo copy/paste:

Call of Duty 4
In multiplayer mode, you can record and playback timedemos in Call of Duty 4.
1. Record the demo through the console with /record [name] and /stoprecord to finish it.
2. The demos will be stored in .../Call of Duty 4/main/demos
3. If you try to play back CoD4 demos directly, the game will crash. Instead, copy the demo folder into .../Call of Duty 4/Mods/ModWarfare and start Call of Duty 4.
4. Once loaded, select Mods and load ModWarefare and the game will re-start with the mod loaded.
5. Then bring down the console and type /demo [name] to watch the recording or /timedemo [name] to benchmark it.6. The results will be shown in the extended console (Shift + `)

17 godina
Mauro kaže...

Markoal, s obzirom da ti proc radi na preko 8GHz trebao bi imati i vise FPS Namigiva Nevinašce

P.S. malo offtopica: mozes li puknuti screenshote 3DMarka06 i Vantage? Kako ti je proc na istoj prekvenciji kao i moj i imas isto rama zanima me bas onako koliko je relativni odnos snage moje kartice sa jacim modelima kada je ovako naclockana?

Ma lol, nije to sam falio, 2.83, xD sad je to tako malo, zapravo clockat cu ga na vise, nego eto nisam, imam slabije rezultate dosta nego prije, kao sto sam rekao, u onom Performance testu sam prije imao kad sam tek snimio Vistu 1402 boda, a sad 1000+, 400 bodova uglavnom manje, tako da bi ima dosta manje.

Sam ram mi je u Idleu zauzet preko 1.5 Gb, hehe, mozda i uradim onaj dolje test, sad trenutno nemogu.

I don't care...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice