bok..ove sam božićne praznike mislio igrati neku igricu ali se ne mogu odlućiti između: Call of Duty World at War i Crysis Warhead.. što vi mislite koju odabrati?
bok..ove sam božićne praznike mislio igrati neku igricu ali se ne mogu odlućiti između: Call of Duty World at War i Crysis Warhead.. što vi mislite koju odabrati?
Nije ni cudno da govore da su gameri cudaci kad postoje ovakvi likovi... btw, igre su drustvene igre (monopoly i to), igrice su kompjuterske igre
Nije ni cudno da govore da su gameri cudaci kad postoje ovakvi likovi... btw, igre su drustvene igre (monopoly i to), igrice su kompjuterske igre
Fakat ste ko mala djeca (možda i jeste mala djeca). A uz to ste i cjepidlake i licemjeri da veći ne možete biti... Uz toliko krivog pravopisa po forumu idete liku govorit da se govori igra, a ne igrica... Još o tome na informatičkom forumu gdje ima više stranih nego hrvatskih riječi... Pošto idete soliti liku pamet, mora da ste profesori ili doktori hrvatskog jezika...
Sve je to nepotreban spam i poticanje na svađu... A koliko ja znam, to se kažnjava, pogotovo s ovako strogim moderatorima...
A preporuka za autora: Pošto zadnjih par mjeseci ilegala doslovce cvijeta, preporučujem ti da skineš prek torrenta par igara koje su TEBI zanimljive, isprobaš ih, i onu koja ti se najviše sviđa nju kupiš...
Ja sam na svome amd athlonu xp 2700+ 2.16ghz ,gigu i pol rama i ati x1650pro 512 mb igrao crysisi na mediumu malo je zastekavalo ali je bilo normalno za igrati ,sad kad si kupim sljedeci tijedan novu komp onda cu zaigrati posteno igricu .

Od igrica ti mogu preporuciti PacMan, tertirs, pa koja ti vise odgovara, mei osobno tetris, jer je napetiji. Ili ako hoces u bozicnom duhu zaigraj Yetisport!
Ako u kojem slucaju uspijes uhvaiti vremena izmedu levela preporucujem ti da odigras nesto od kvlaitetnijih igara, mozda Assassin's Creed (cudo igra), Devil May Cry (Dante rules), CoD5 (kratko, ali vrijedno igranja), Prince of persia (jos nisam probao, ali on je uvjek na nivou, tako da se moze puno ocekivati od njega), dok to zavrsis, prosli blagdani.
pozz
Od igrica ti mogu preporuciti PacMan, tertirs, pa koja ti vise odgovara, mei osobno tetris, jer je napetiji. Ili ako hoces u bozicnom duhu zaigraj Yetisport!
Ako u kojem slucaju uspijes uhvaiti vremena izmedu levela preporucujem ti da odigras nesto od kvlaitetnijih igara, mozda Assassin's Creed (cudo igra), Devil May Cry (Dante rules), CoD5 (kratko, ali vrijedno igranja), Prince of persia (jos nisam probao, ali on je uvjek na nivou, tako da se moze puno ocekivati od njega), dok to zavrsis, prosli blagdani.
pozz

evo ko hoce testirati kompijutor neka proba....
pozz
:D laku vam noc
JA BAS NAMJERAVAM DA KUPIM ATI X1650PRO
ALI KONTAM HOCELI MI STEKATI CRYSIS NA LOW
KAKO VIDIM MOCI CU JE CAK I NA MEDIUM IGATI...
BAS MI JE DRAGO
BAS MI JE DRAGO
treba ti bogme i nova tipkovnica... post ti je nerazumljiv...
- teški bump btw -
BAS MI JE DRAGO
neš s tim igrat na medium...
meni je i na low kao i na high.
svejedno low, high.medium,
samo da je igram(bez stekanja).
usput dali bi mogao ikako igrati gta na ovoj grafickoj...
i od prilike dali bi stekala.
Zaboravi gta 4, meni ide 15 fps-a sve na najnižem, rezolucija 800x600.
A MOZELI GTA 4 NA
640x480 rezoluciji
ma daj nemože ta grafa ništa od navedenog.ja sam imao x1950pro pa nije išlo
Kako nepotrebno bumban stari topic :(
Da, može GTA IV na 640x480 ;)
BAS MI JE DRAGO
Isključi caps lock.
Isključi caps lock. Na videu ti je editor, zato tako glatko radi. U igri bi framerate bio 5-6.
A MOZELI GTA 4 NA
640x480 rezoluciji
Isključi caps lock. Nemože.
Ma to ne liči na ništa. Detalji na nuli, view distance na 0.1 cm, (iscrtavanje kamena ispred tebe). Bolje je zaigrat recimo Doom3, Far Cry i starije igre na high nego Crysis na low kada je i sama poanta Crysisa njegova grafika i fizika koja ne postoji na najslabijim postvkama. Plus, igrat pucačinu sa 16-20 FPS samo kada šetaš po opraznoj plaži, (šta se mora dogodit kada ide konvoj auta ili helikopter sa vojnicima) nema ama bašć nikakvog smisla!
I nema šanse Krizu igrat ugodno na medium postavkama sa x1650 (ako je nekom ugodno igrat sa 10 - 15 FPS onda se varam)
ok iskljucio sam caps lock
znaci necu moci igrati crysis na low(glatko)
Ne. I kad bi ga uspio natjerat da radi, imao bi 5-6 FPSova.
pa meni radi na nvidia 6100 integrisana 256 sa 5-6 fps
a sa x1650 pro
ma daj ba....
Imao bi i čak 15 kad bi gledao u nebo. Al zadnjih nivoa i leta sa VTOLom se nebi naigrao