Koju igricu odabrati?

poruka: 99
|
čitano: 16.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koju igricu odabrati?
start kaže...

bok..ove sam božićne praznike mislio igrati neku igricu ali se ne mogu odlućiti između: Call of Duty World at War i Crysis Warhead.. što vi mislite koju odabrati?

Ako misliš igrati igricu i ako se ne možeš odluĆiti onda ti za blagdane preporučam "Ne ljuti se ĆovjeĆe", imaš u svakoj većoj trgovini i možda na boljem kiosku, ili skini preko mobitela neku od igrica tvog davatelja usluga.

A ove gore igre koje si spomenuo nisam vidio u verziji za mobitel i GameBoy.

Eto, ako sam pomogao... ne treba mi zahvaljivati.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
start kaže...

bok..ove sam božićne praznike mislio igrati neku igricu ali se ne mogu odlućiti između: Call of Duty World at War i Crysis Warhead.. što vi mislite koju odabrati?

Ako misliš igrati igricu i ako se ne možeš odluĆiti onda ti za blagdane preporučam "Ne ljuti se ĆovjeĆe", imaš u svakoj većoj trgovini i možda na boljem kiosku, ili skini preko mobitela neku od igrica tvog davatelja usluga.

A ove gore igre koje si spomenuo nisam vidio u verziji za mobitel i GameBoy.

Eto, ako sam pomogao... ne treba mi zahvaljivati.

Bravo. Bas sam ja gledao da krenem pisati post vezan uz igrice i igre. Kako me to zna iziritirati ponekad...
EVE corporation HEGEMONY ENTERPRISES Forums: www.digiteria.net/heg
17 godina
neaktivan
WiCkED kaže...
 Bravo. Bas sam ja gledao da krenem pisati post vezan uz igrice i igre. Kako me to zna iziritirati ponekad...

Mene izludi toliko da ne bih flejmao na forumu nego išao po Hrvatskoj s pumpericom i provodio anketu, pa tko odgovori pogrešno...

16 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
WiCkED kaže...

Mene izludi toliko da ne bih flejmao na forumu nego išao po Hrvatskoj s pumpericom i provodio anketu, pa tko odgovori pogrešno...

Faco. Mozda da ponudis dupe. Sigurno bi naso junkie fakina koji bi navalili a ti uzivo. Jesi faca svaka cast.
17 godina
Koju igricu odabrati?

Nije ni cudno da govore da su gameri cudaci kad postoje ovakvi likovi... btw, igre su drustvene igre (monopoly i to), igrice su kompjuterske igre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Nije ni cudno da govore da su gameri cudaci kad postoje ovakvi likovi... btw, igre su drustvene igre (monopoly i to), igrice su kompjuterske igre

Ne ulazi mi se u još jednu raspravu nadugačko i naširoko. Reći ću samo da deminutiv "igrica" označava nešto što je malo, jednostavno, lako. Ako ti pod taj pojam možeš potrpati današnje računalne igre koje imaju produkcijske timove od par stotina ljudi, koje imaju proračune koji se mjere u stotinama milijuna dolara, koje traže kompleksne i zahtjevne logičke poteze za uspješno rješavanje - onda da, to su igrice kojima se zabavljaš onako, dok s jednom rukom mažeš paštetu na kruh i usput čitaš novine...
EVE corporation HEGEMONY ENTERPRISES Forums: www.digiteria.net/heg
17 godina
neaktivan
Koju igricu odabrati?

Fakat ste ko mala djeca (možda i jeste mala djeca). A uz to ste i cjepidlake i licemjeri da veći ne možete biti... Uz toliko krivog pravopisa po forumu idete liku govorit da se govori igra, a ne igrica... Još o tome na informatičkom forumu gdje ima više stranih nego hrvatskih riječi... Pošto idete soliti liku pamet, mora da ste profesori ili doktori hrvatskog jezika...

Sve je to nepotreban spam i poticanje na svađu... A koliko ja znam, to se kažnjava, pogotovo s ovako strogim moderatorima...

A preporuka za autora: Pošto zadnjih par mjeseci ilegala doslovce cvijeta, preporučujem ti da skineš prek torrenta par igara koje su TEBI zanimljive, isprobaš ih, i onu koja ti se najviše sviđa nju kupiš...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jetrica kaže...
 Faco. Mozda da ponudis dupe. Sigurno bi naso junkie fakina koji bi navalili a ti uzivo. Jesi faca svaka cast.

Evo, jel vidite da ne flejmamo forum, ovdje cvjeta ljubav. Ne mora raditi pumperica u svrhu preodgoja, može i bratimljenje.

Jetrice, dušo moja, tebi bih dao i dupe, ali ako se prije toga dogovorimo da više nikada nećeš pojam video igre stavljati u deminutiv, a?

Isto vrijedi i za ostale - ispričavam se, nemojmo flejmati, volimo se, dođite! Ali pod gornjim uvjetom...

16 godina
neaktivan

Ja sam na svome amd athlonu xp 2700+ 2.16ghz ,gigu i pol rama i ati x1650pro 512 mb  igrao crysisi  na  mediumu malo je zastekavalo ali  je bilo normalno za igrati  ,sad kad si kupim sljedeci tijedan novu  komp onda  cu zaigrati  posteno igricu .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

ROTFL........  ovo jos nisam cuo

sto se tice igrara i "igrica" (nemam odgovarajuci smajlic da izrazim misljenje o ovom terminu), ljudi nece nikad shvatiti neke stvari...  samo bih preporucio post legendarnog dr. O'Lega (http://www.bug.hr/ostav/smrt-igricama/70915.aspx), a Wickedu i Faerdhuru palac gore za komentare! Namigiva

@ start:  Zasto pitas druge sto igrati?  Pa najbolje znas sam kakav tip igara te zanima, ili igras nesto samo da bi bio u trendu?  Pogledaj recenzije igara po stranim gamerskim forumima/portalima, imas hrpu izvrsnih naslova ove godine (i proslih godina isto tako), a i ekipa s foruma je vec napisala dobar dio njih. I svatko ima svoje favorite, sto se svidja meni ne mora se svidjati tebi ili ostalima; a s druge strane, ako igra dobije visoke ocjene na vecini gamerskih portala, onda znaci da ipak ima nesto dobro u njoj...  ako znas koji zanr te zanima, lako ces naci barem 5 naslova koji bi te mogli zaintrigirati - pogledaj ocjene, opis radnje, in-game filmove i naci ces.

Da, dodao bih na popis i Mass Effect (ako mozes, prvo procitaj knjigu kao uvod u radnju igre)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 8:38 (veridian).
17 godina
Koju igricu odabrati?

Od igrica ti mogu preporuciti PacMan, tertirs, pa koja ti vise odgovara, mei osobno tetris, jer je napetiji. Ili ako hoces u bozicnom duhu zaigraj Yetisport!

Ako u kojem slucaju uspijes uhvaiti vremena izmedu levela preporucujem ti da odigras nesto od kvlaitetnijih igara, mozda Assassin's Creed (cudo igra), Devil May Cry (Dante rules), CoD5 (kratko, ali vrijedno igranja), Prince of persia (jos nisam probao, ali on je uvjek na nivou, tako da se moze puno ocekivati od njega), dok to zavrsis, prosli blagdani.

pozz

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Od igrica ti mogu preporuciti PacMan, tertirs, pa koja ti vise odgovara, mei osobno tetris, jer je napetiji. Ili ako hoces u bozicnom duhu zaigraj Yetisport!

Ako u kojem slucaju uspijes uhvaiti vremena izmedu levela preporucujem ti da odigras nesto od kvlaitetnijih igara, mozda Assassin's Creed (cudo igra), Devil May Cry (Dante rules), CoD5 (kratko, ali vrijedno igranja), Prince of persia (jos nisam probao, ali on je uvjek na nivou, tako da se moze puno ocekivati od njega), dok to zavrsis, prosli blagdani.

pozz

Smijeh
Smijeh
Smijeh

16 godina
Koju igricu odabrati?

evo ko hoce testirati kompijutor neka proba....

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2

0 0 hvala 0
17 godina
goodye kaže...

pozz

Ti to vjerojatno neces shvatiti, ali Tetris i Pacman su kvalitetnije igrice (ili igre, ako hoces) od Assassins Creeda i CoD5 (vjerojatno i od DMC4 i PoP, ali njih nisam igrao pa necu suditi)

Uglavnom, kao sto vec rekoh, igre su drustvene igre. Igrice su kompjutorske igre. Nije mi jasno zasto vas to tolko smeta, mislim jel vam tata radi tamo? Uostalom, svi ti ljudi koji koji su proljevali svoju krv i znog kako bi napravili "igru" su bili adekvatno placeni za to.

A sto je s naplatnim kucicama? Tko ste vi da omalovazavate ljude koji po 12 sati tamo sjede i naplacuju prolaz? Ili stiklice? Time omalovazavate ne samo ljude koji ih proizvode nego i cure koje ih nose...

Ono, get a life...
17 godina
macgyver kaže...
 Ti to vjerojatno neces shvatiti, ali Tetris i Pacman su kvalitetnije igrice (ili igre, ako hoces) od Assassins Creeda i CoD5 (vjerojatno i od DMC4 i PoP, ali njih nisam igrao pa necu suditi)

Ono, get a life...

Samo mi reci di sam ja u svom postu rekao da su pacman ili tetris lose igrice? Iskreno po meni je Pacman najbolja igrica na svjetu, nema tko je nije igrao, svi smo na njoj ucili, i zanimljiva je, i netreba ti zvjerka d kompa da je pokrenes, cak je nitko nemoze pobjediti. :D ali je pacman igrica
Drustvena igra je drustvena igra, a kompjuterska igra je kompjuterska, ali je igra. jel ti za avion igracku koja moze letjeti kazes avioncic? ja vjerujem da nisi, ali neki tamo bezze avioncic koji je napravljen od plastike i koji mozes sakriti prstom zoves avioncic. isto tako igra, dok ti igriceigras pola sata, sat maksimallno, imas igara koje mozes igrati po mjesec dana. i bilo bi uvrijedljivo zovnuti tako nesto igrica. ili neznam vec gdje, ali neciji jest i on bi ti rekao nest oslicno ovome, tako, mozes zamisliti da ti ja prenosim njegove rijeci.

Naplatne kucie, kucica je umanjenica od kuce, kuca je velika 10x10, i u njoj se zivi i spava, a naplatna kucica je velika 1x1, ili mozda 2x2. i ako to spada u kucu, reci, ja cu je nastaviti zveti naplatna kuca, i osobno njih niti najmanje omalovazavma, jer treba sjediti u 1x1 12 sati, sto nije niti najmanje lako. za stilkice prvi put cujem... sory, koliko znam ja sam uvjek to zvao stikla.

za kraj: Ono, get a life...
I have a LIFE!
Imam 23 godine, imam soj stan, svoje auto, dobro placen posao u dobroj firmi, ozenjen sam i cekam prvo dijete, jos nadem vremena drustvu popravljati kompve, i nakon toga jos stignem igrati igre, uskoci tu i pokoja igrica, cak i drustvena igra kad se skupimo.
I ako ja nemam zivot...

edit

P.S. oprostite na gramatickim grskama, malim slovima i jos kojekakvim glupostima, 2.15 je a moram ujutro u 6 na posao, zurim u krevet, k tome jos lezim i na koljenima drzim tipkovnicu i pisem, nije mi lkao
:D laku vam noc
We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 2:14 (goodye).
15 godina
neaktivan

JA BAS NAMJERAVAM DA KUPIM ATI X1650PRO

ALI KONTAM HOCELI MI STEKATI CRYSIS NA LOW

KAKO VIDIM MOCI CU JE CAK I  NA MEDIUM IGATI...

BAS MI JE DRAGO

iskooo
16 godina
neaktivan
ISKOOO kaže...

BAS MI JE DRAGO

treba ti bogme i nova tipkovnica... post ti je nerazumljiv...

- teški bump btw -

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
ISKOOO kaže...

BAS MI JE DRAGO

neš s tim igrat na medium...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

meni je i na low kao i na high.

svejedno low, high.medium,

samo da je igram(bez stekanja).

usput dali bi mogao ikako igrati gta na ovoj grafickoj...

i od prilike dali bi stekala.

iskooo
16 godina
Koju igricu odabrati?

Zaboravi gta 4, meni ide 15 fps-a sve na najnižem, rezolucija 800x600.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju igricu odabrati?

ZA HYPERIONA:

PROVJERI OVAJ LINK PA SE UVJERI.

iskooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A MOZELI GTA 4 NA

640x480 rezoluciji

iskooo
16 godina
Koju igricu odabrati?

ma daj nemože ta grafa ništa od navedenog.ja sam imao x1950pro pa nije išlo

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju igricu odabrati?

Kako nepotrebno bumban stari topic :(

Da, može GTA IV na 640x480 ;)

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ISKOOO kaže...

BAS MI JE DRAGO

Isključi caps lock.

ISKOOO kaže...

ZA HYPERIONA:

Isključi caps lock. Na videu ti je editor, zato tako glatko radi. U igri bi framerate bio 5-6.

ISKOOO kaže...

A MOZELI GTA 4 NA

640x480 rezoluciji

Isključi caps lock. Nemože.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
ISKOOO kaže...

ZA HYPERIONA:

Ma to ne liči na ništa. Detalji na nuli, view distance na 0.1 cm, (iscrtavanje kamena ispred tebe). Bolje je zaigrat recimo Doom3, Far Cry i starije igre na high nego Crysis na low kada je i sama poanta Crysisa njegova grafika i fizika koja ne postoji na najslabijim postvkama. Plus, igrat pucačinu sa 16-20 FPS samo kada šetaš po opraznoj plaži, (šta se mora dogodit kada ide konvoj auta ili helikopter sa vojnicima) nema ama bašć nikakvog smisla!

I nema šanse Krizu igrat ugodno na medium postavkama sa x1650 (ako je nekom ugodno igrat sa 10 - 15 FPS onda se varam)

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 22:36 (doktor1).
15 godina
neaktivan

ok iskljucio sam caps lock

znaci necu moci igrati crysis na low(glatko)

iskooo
16 godina
odjavljen

Ne. I kad bi ga uspio natjerat da radi, imao bi 5-6 FPSova.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan

pa meni radi na nvidia 6100 integrisana 256 sa 5-6 fps

a sa x1650 pro

ma daj ba....

iskooo
16 godina
odjavljen

Imao bi i čak 15 kad bi gledao u nebo. Al zadnjih nivoa i leta sa VTOLom se nebi naigrao Smijeh Smijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice