Dok igram jednu igru nije mi po cjelom monitoru nego mi je više po sredini.To mi se sad dogodilo jer sam instalirao windows 7 dok igra radi na xp sve je ok.Kako da postavim da je po cjelom ekranu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dok igram jednu igru nije mi po cjelom monitoru nego mi je više po sredini.To mi se sad dogodilo jer sam instalirao windows 7 dok igra radi na xp sve je ok.Kako da postavim da je po cjelom ekranu?
ALT+ ENTER
O kojoj se igri radi probaj vidjeti u my documents>(igra)>settings>fullscreen on ili u options>video (u igri)
Radi se o igri The Godfather evo slike kako se prikaže na monitoru.A ovo sastrane je sve crno, probao sam s alt+enter i ovo s my documents ništa ne pomaže.Niti s mišem nemogu ići po tom crnom .
Jel ima u opcijama bas u igri za full screen, pogledaj malo po netu, potrazi patcheve neke ako to ispravljaju
probaj promjeniti rezoluciju monitora
Stavio sam rezoluciju u igri na maximum i sad je ok
Pozz prije nekoliko dana sam kupio battlefield 4 i sve mi se super instaliralo.Međutim kad sam počeo igrati igru igra mi nije bila u fullscreenu
nego mi se gore i dolje vide trake od windowsa.Pokušao sam sa alt+enter i alt+enter+f11 i ništa.
Hvala unaprijed
da ti nije u postavkama battlefielda stavljeno na windowed ili borderless, umjesto fullscreen?
sory ako ću ispasti glup ali jel mi možeš molim te reći gdje je to
jel to u igricu ili izvan igre?
u postavkama igrice, pod video ili graphics, tamo bi trrebalo biti
Hvala puno riješio sam problem
a i danas svako moze igrat na kompu xD
ak neznate namjestit rezu da vam je fullscreen...pa boze dragi?
Takoder imam slican problem, igram nfs most wanted stari iz 2005. godine na laptopu hp probook 450 i kada udem u igru sa obe strane (lijeve i desne) ekrana je 2-3cm crnog, znaci igra se kao izvodi unutar ekrana, slika se ne prikazuje kroz cijeli ekran. Kako to rjesiti ako je moguce uopce?
postavi rezoluciju za tvoj laptop, nativnu, ako nema te barem neka bude omjer stranica isti, pretpostavljam da ti je 16:9
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
@DommY: NFS MW po "defaultu" ne nudi 16:9 omjer, odnosno rezolucije s tim omjerom u opcijama.
Srećom postoji alat koji to omogućuje, a možeš ga skinuti ovdje (NFSMW_widescreen_fix.zip).
Prošlo je već dosta od kad sam igrao MW ali postoje upute na samoj stranici pa vjerujem da ćeš se snaći.