Hrvatska aar

poruka: 3
|
čitano: 2.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Hrvatska aar
Sigurno se pitate šta je aar(after actions report)?Aar je topic gdje bih ja vama trebao pokazivat kako igram određenu igru,točnije određen save game...
U ovom aar-u se radi o igri supreme ruler 2020,najkompliciranijoj geopolitičkoj strategiji u kojoj je micromanagement i ekonomija važniji od višeg managementa...
Igra će se odvijat na karti cijelog svijeta,a ima i država kao malta,grenadini,trinidad i tobago,luxemburg i kosovo...
Najprije ću morat napravit samozadovoljavajuću ekonomiju,i budem se aliirao sa najmodernijima zemljama(zbog dilanja tehnologije),kasnije krećem sa izgradnjom vojske,i onda konačan pohod.Krajnji cilj igre je biti vladar svijeta,ali pritom pazit da ne uzmeš više nego možeš podnijeti da te ne izbace iz un-a(onda će ti i male državice poput malte proglašavat rat,a kamoli one veće)...
Začas ću počet igrat,začas će biti screenshotova...
Nadam se da ćete vi napraviti lijepe aar-ove i iz nekih drugih igara ako treba...
Ako hoćete bilo bi mi drago da i vi skinete tu igru jer zauzima samo 400+ megabajta i da dokažete da ste pametniji i od te najkompliciranije strategije...
I evo par dobrih aar-ova te igre kao primjer:
Nadam se da modovi ovo neće izbrisat,ako ima nešto neprimjereno,onda neka editaju...
p.s.download igre je samo 400+ megabajta...
phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hrvatska aar
Ovako je sve to izgledalo kada je počinjalo,kao što vidite nemamo produkcije urana,i vojnih dobara,ne vidite produkciju za vodu,drvo,ugljen,metalnu rudu i poljoprivredu:
U varaždinu,slavonskom brodu,vinkovcima,bjelovaru i vukovaru se grade mikro industije:
Kao što vidite mreža dilanja tehnologijom(u kojoj ćemo samo mi profitirat) je uspostavljena,a dobro će poslužiti i u vojno-političke svrhe:
Neka dilanje počne:
Industrije su se izgradile(uočit ćete da se budžet uvišestručio):
Sorry na double postu,to se inače u aar-ovima tako radi,ako modovi imaju kaj protiv,neka samo rečeju pa nebudem to više radio,ali da ne zbrišu post...
I volio bih čuti vaše mišljenje o napretku
hrvatske...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hrvatska aar
Imamo 360 milijardi,industrija nam je unekolikostručena,grade se rudnici,nuklearne elektrane i elektrane na hladnu fuziju.
Od vojske se grade zgrade za izgradnju naval unitsa,zgrade za izgradnju vojnih avoina,zgrade za izgradnju raketa,missile silo,research center i orbital launch pad...
O svemu tome prije mojeg predsjedničkog mandata niste mogli ni sanjat  ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice